115

Вижте

преди 3 години

по официални данни на Евростат по 250 хиляди българи живеят в 3 държави Испания, Германия, Великобритания - кой се връща кой би се върнал?? Единственно и само човек който може би отишъл преди месеци, а не устроен, би се прибрал

114

Анонимен

преди 3 години

Връщат се тези,които са загубили работата си там. Мои близки взимат над 300000 $ в САЩ.Никога не биха се върнали тукНещо ментиш.:))))))) При подобни заплати имаш право на доста обилна социална осигуровка особено в САЩ.

113

Анонимен

преди 3 години

Аз да не съм проспал чудотворната промяна у нас???Проспал си я разбира се, завърналите се лекари и медицински кадри се редят на опашка пред болниците за да почнат работа в тях. :)))))))

112

Анонимен

преди 3 години

Връщат се тези,които са загубили работата си там. Мои близки взимат над 300000 $ в САЩ.Никога не биха се върнали тук.

111

Поредната

преди 3 години

пропаганда вижте какво пише,, Монитор''

110

Хаха

преди 3 години

Мях не ами СМЯХ. Мега фейк статия

109

Анонимен

преди 3 години

"Заради пандемията огромен брой българи се завръщат от чужбина, за да живеят по селата у нас. Това са млади хора с професии, които доскоро са работили в Англия, Франция и Германия, но са решили да загърбят забързаното ежедневие на Запад."Мхм, по границите има километрични опашки от завръщащи се българи да живеят по селата ахахахах

108

Анонимен

преди 3 години

До trueНе ве мен, прочети че пише около големите градове, тоест да са близко :)) Един вид са граждани и селяни същевременно, но искат да си построят къщи, разбира се да не се лишават от удобствата на големия град :)

107

Анонимен

преди 3 години

Завърналите се през пролетта на 2020 сега драпат да се върнат обратно в гнилия запад! Обаче няма квартира където да отидат нито право на социална помощ през първите три месеца защото не са родени в страната. Молят се и хленчат на тяхни познати да ги приемат за по месец но не на всеки му се отваря парашута.

106

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая една положителна новина :) Много се радвам на тази тенденция. Дано продължи и след Ковид истерията.

105

Анонимен

преди 3 години

До trueхахахаха..не само ти,явно всички сме проспали тая промяна в БГ

104

true

преди 3 години

Добре де, не моа да разбера, за прости ли ни имате??? Българите от чужбина щели да се връщат за постоянно, че и да се заселват по селата... ти да видиш. Аз да не съм проспал чудотворната промяна у нас???

103

Анонимен

преди 3 години

Тая статия е голям смях!!!!!Няма няма пък напишете някоя смешка..Терминалите пълни със заминаващи,автобусите също,тук таме може някой да се върне,ама чак пък в такива мащабиииии...Ще ви се,ама няма много луди за 650 лева..

102

оле

преди 3 години

Продавах къща на 45 км от Варна цели 6 години с цена под 16 к евро. Да не ми говорят как се купуват къщи и се връщат млади. Само роми с пари от чужбина предлагат оферти с подбита цена, разбирай 15 к лева. Толкоз за имотите. Продадох я по чудо. Само покривът на малка къща удря 8-10 к за ремонт. Да не говорим за другото.

101

До Анонимен 104

преди 3 години

Ей сега ще те цапардосат с едно "Ама София не е България" :)))

100

Анонимен

преди 3 години

Тази статия е някаква подигравка - мине месец и се пусне нещо подобно за "повдигане духа" на заложниците в БГ.

99

Анонимен

преди 3 години

До 99 - не си прав - ще се изненадаш колко са се подобрили нещата! Заплатите в София например за някои професии са по високи от някои западни държави - например Испания и Португалия за по на север има още време но все пак има огромен прогрес!

98

Анонимен

преди 3 години

"За щастие нашите села не са замърсени както тези в западните страни заради индустриализацията" ХАХАХАХАХ!! По-голяма глупост не бях чел досега!!!

97

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Както каза колега тук `реално няма правоохранителни органи`Прибавете неработещи прокуратура и съдебна власт.Да продължавам ли ?!Айде нЕма нужда...

96

Анонимен

преди 3 години

До ИгнатБългария загива но вие гласувате за ГЕРБ и ОП.