53

Кантарджиев

преди 3 години

Мнението на Кантарджиев ми изглежда, като мнение на човек, който няма ясна представа за реалността.Във всеки един мол, хранителен магазин, търговски център (Затворено пространство) хората си спазват носенето на предпазни средства ( маски, шлемове и прочие).

52

Статистика България

преди 3 години

Днес сме първи в света по смъртност на 1 млн. души. - Цитат следва пак ЦИТАТ Възможно е обаче тези данни да не са особено точни. Обявените днес като починали 189 души вероятно са загубили живота си не само вчера, в понеделник, а и в събота и неделя ... КРАЙ ЦИТАТ

51

Анонимен

преди 3 години

На тези вечно някой друг им е виновен , но никога те самите. В случая няма кого да обвинят, за това обвиняват народа.

50

Анонимен

преди 3 години

ВЕНЦИСЛАВ МУТАФЧИЙСКИ,ЛЕКАР ВМА:ЩЕ СЕ МРЕ ЯКО!ВИЖТЕ СЕГА Г-ДА ЛЕКАРИ И БЕЗ ДА НИ ГО КАЗВАТЕ НИЕ СИ ЗНАЕМ,ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ОТИДЕМ ОТ ТОЗИ СВЯТ,НО ВСЕ ПАК НЕ МИСЛИТЕ ЛИ,ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ОБЕЗСМИСЛЯТЕ ПРОФЕСИЯТА,КОЯТО ПРАКТИКУВАТЕ?

49

до 45

преди 3 години

Ами не лъже ли правителството? Легла имало, 50% били свободни ... ама им се отказва лечение на защото нямали свободни, а болни търсят връзки, за да влязат в болница?!Това ли е здравеопазването? Други пък умират на стълбите или чакайки заветният PCR тест им бъде позволено да имат право да се лекуват или чакайки вкъщи да им мине от лечение по телефона?!

48

Анонимен

преди 3 години

Ей, Кантарджиев!Как да ви вярваме, когато хирурзи управляват епидемия?

47

Анонимен

преди 3 години

За какво доверие говорим. Вчера казвате, че от петък ще има локдаун, а днес Министъра на образованието издава заповед от утре децата да се върнат по училищата.....

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Ти луд ли си? Защо ще ръсят улиците с отрови,че са ни малко. Вирусите не са по улиците,зарежи ги тези митове и легенди. Беше доказано още пролетта от немски вирусолози,че в домовете на болни по повърхностите НЯМА живи вируси. Маските са достатъчни.

45

Анонимен

преди 3 години

Хайде затваряйте я от утре какво чакате петък и се пазарите с разни кафеджии и подобни които са дребни тарикати и не са внесли един лев в държавата. Затваряйте, че идват избори и ще си платите ако продължат да измират хора заради тоталния ви страх да не фалира някой и без това западнал бизнес. п.п. Никой няма да фалира, или на всеки фалирал ще дойде нов и за държавата ще е същото. Като не са пестили да фалират, дреме ви, важното е да няма мъртви.

44

ДО 33

преди 3 години

ЕЙ, РАДЕВ, ТИ ЛИ СИ?Само ти бичиш за това шкафче и поръчковите ти медии. Прати Бобокова да снима шкафчето- сега ревеш още шкафче-та шкафче :DКажи сега що Бобокова избяга за Лондон? Щото и лъсна отражението докато готвеше в спалнята Борисов.Ама ти не си виновен -то акъла ти толкова като си избираш съветници клиенти на прокуратурата и съветници с агентурни имена. Поне сега се скрий под на Деса юргана и не се обаждай, щото заради сводника Карбовски ти се смеят и кокошките! Мълчи си там с дрона

43

Закон!

преди 3 години

Съгласно чл. 63 от Закона за здравето при възникване на извънреднаепидемична обстановка министърът на здравеопазването въвежда противоепидемични мерки на територията на страната или на отделен регион.Държавните и общинските органи трябва да създават необходимите условия за изпълнение на мерките, а средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния бюджет, съответно от общинските бюджети.Аз маска безплатно не съм получил - а вие??? Има ли епидемия или правителството не спазва закона

42

Анонимен

преди 3 години

АМИ КАРАЯНЧЕВА ГО КАЗА МНОГО ЯСНО:МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА,А МОЕТО ЛИЧНО!С ДРУГИ ВСЕКИ ДА СЕ СПАСЯВА ПО ЕДИНИЧНО И КАКТО МОЖЕ...ТОВА БЕШЕ ТОЧКА...ОБЕЗСМИСЛИХТЕ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА И НА ЛЕКАРИТЕ!

41

@

преди 3 години

Аз мерки не съм спазвал, маска не съм слагал и няма да слагам. Постоянно се събирам с хора и ми няма нищо. Толкова за мерките ви.

40

До31

преди 3 години

"Недебилния"ха сега погледни една Гърция да речем и направи една справка за заразени и починали последните 14 дни,и си отговори Д'ебили ли са Гърците,ние ли сме Д'ебили или ни управлява страхливо Нарцистично-Крадливото същество с Щаб от послушни п'одлоги?

39

Анонимен

преди 3 години

Вервайте на фейсбук Инстаграм Туитър там е истината. Правителството само лъже за да краде !!! :D

38

Анонимен

преди 3 години

Хората не са виновни, че по света има вируси, имаме много голямо съзнание даже ама пустия вирус не признава ни маски, ни имунитет завира се и ни заразява. Дезинфекцирайте улиците първо натоварете пожарните със хлорна вода или нещо и пръскайте навред. А вземете нещо и свършете, не само да му баете на вируса и да го анализирате.

37

Анонимен

преди 3 години

Споко бе, няма да затварят държавата. Дава назад и той и Бойко, ще дадат назад.

36

Анонимен

преди 3 години

Споко, като измрат дъртите и ще спре истерията след няколко месеца.

35

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще отворите по Коледа,и тълпите ще се юрнат да пазаруват за Коледа подаръци,и ще обявите в началото на 2021 трета вълна. Това ли е плана? По-добре сега оставете плавно и равномерно да се пазарува за Коледа,за да няма трета вълна,която е гарантирана. И нали има грип,така казахте от НОЩ какъв щам е не казвате,може той да пълни болниците.

34

Анонимен

преди 3 години

Преди седмица близо 5000 заразени за ден - няма затваряне, днес 3150 новозаразени и 1700 оздравели и затваряне?! Както винаги няма логика.