35

До 23

преди 3 години

И какво правиш когато свършиш със закуската ти от ""букаке" ,приятелю българин?! Предполагаш я изхождаш? Браво на теб! Живееш "ПЪЛНОЦЕНЕН " живот ,а ценностната ти система е пълна нула! С пожеувсе така да продължаваш - за твоя свят това е достатъчно условие ..Но има и друг свят - нормалния - за когото ти ще си останеш неспособен! ПС: Купи ли си тоалетна хартия ?

34

Анонимен

преди 3 години

Човешкия организъм има нужда от кислород, затварянето ще навреди тъй като клетките не могат да се насищат достатъчно със кислород Кислородните йони оказват влияние върху нашите клетки и им позволяват да се репликират и остават без липопротеинова защита която вируса може да атакува. Тези дето имат астма и пневмония те страдат от липса на кслород и вируса ги атакува тях точно най--много. Маските и затварянето са вредни срещу тоя вирус.

33

северозапад

преди 3 години

Ако има дисциплина и съзнание ,хора ценящи човешките животи резултат ще има .Дядо Иван колкото и да се иска на някои няма да дойде .

32

bankqnski RAZPRAn GY

преди 3 години

НЕ ГЛАСУВАЙ. НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ. ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 76 ГОДИНИ. ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ. ДА СЕ ЛИКВИДИРА ! Склавяните и Юдохазарите са Т О Р за Земите Български Арийски. Цялата Земя от Москва до Казан, от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. Ние Наследниците на Императорския Род Дуло ще Ликвидираме Този 142 Годишен Руско-Турски К е н е ф и Възстановим Българската Държава ! КАЗАХ ! bulgarya.ga

31

Анонимен

преди 3 години

Той ще си спре и по естествен начин след около месец-два. Край мен повечето хора го минаха. Само че със затваряне ще стигнем до икономически колапс /то не че с това правителство не сме стигнали и това/ и ще удължим агонията. Понеже нищо няма да се промени в здравната система, а респираторен вирус не се спира, освен за наивниците.

30

отровна гад

преди 3 години

*** не е турска дума. Измислена е от българите чрез съчетаване на две турски думи. Не е ясно първоначалното и значение и използване, няма я и в тълковния речник.Но днес общоприетото значение за думата "***" е приблизително следното - много *** но изключително нагъл човек!

29

Молдовец

преди 3 години

До БългаринПризнай си, че мечтаеш да е така.

28

Българин

преди 3 години

Българите сме най-убавите ора, обаче от некъде ни идват нечитави политици, не мога да разбера от къде на такива убави ора ни идват такива политици!

27

въпроси, въпроси....

преди 3 години

Защо ни очакват строги мерки?Понеже другаря Борисоff закри доста болници и изгони много кадърни лекари и сестри към чужбина ли?

26

ГосТ

преди 3 години

#24 ,евала ! А пък много хора дават същите пари за пържени картофи в олио десета употреба и кебапчета от кости и сухожилия, ракия менте в чалгарниците и цигари.

25

Българин

преди 3 години

Аз работя в хоум офиса на село сред природата във вилата в Родопите с лаптопа на шезлонг край басейна.

24

Анонимен

преди 3 години

СТАТИСТИКАТА Е ПЪЛЕН ШИТ И ФАЛШИФИКАТ - В ПЛЕВЕН ИМА СЛУЧАЙ НА ПОЧИНАЛ ОТ СЪРДЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ, КОЙТО ИЗОБЩО НЕ Е КАРАЛ КОВИД! РОДИТЕЛ НА МОЙ ПОЗНАТ! НЕ ВЯРВАМ!!

23

ГосТ

преди 3 години

българина с нищо не е по различен от останалите. Но България се различава с това,че йерархията е обърната а селекцията обратна.

22

Българин

преди 3 години

Аз закусвам омлет с шийтаке задушени в масло, гарниран с аншуа и авокадо, парченце рокфор и много тънка препечена филийка висококочествен пълнозърнест хляб намазана дебело с фуа гра!

21

Анонимен

преди 3 години

спасението е в малките населени места като например село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна, където живеят само млади хора и има ресторанти, фитнес, клиника, кино и нито един заразен с ковид!

20

Анонимен

преди 3 години

Затварянето на училищата трябваше да стане между 10 -15 октомври.Повече от месец министърът на образованието дрънкаше нелепици, а гербавите директори на училищата му пригласяха. В това време умряха 40 учители, хиляди се разболяха, а малките и недотам малките безсимпотмни и полусимптомни ковидчета разнасяха заразата.

19

Анонимен

преди 3 години

Абе то май верно няма вирус и само си ходим с маски като луди!Лелее...

18

Анонимен

преди 3 години

ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗЕМ ПАК ПО ПЛОЩАДИТЕ, ЩЕ НИ ПРАЯТ ЛУДИ!

17

Разумен българин

преди 3 години

Вярно е, че досега науката, медицината и учените не са излекували нито една болест, не са се справили с нито една епидемия и с нито един грип, а с ковид-19 са напълно безпомощни и представа си нямат какъв е този вирус и какво да правят, но ние нямаме други избор, освен да се оставим напълно в ръцете им и да ги подкрепяме ако искаме да си спасим живота, защото ако загуби живота си как ще се радваме на удоволствията да ходим на почивка в чужбина, в мола и да си хапваме вкусно ако сме заровени под земята! Ужас!

16

Анонимен

преди 3 години

Хора, които ядат майонеза и маргарин, няма как да бъдат убедени в нещо :)