10

Анонимен

преди 3 години

Коледа е Рождество. Празнува се раждането на Божия син. Писанието казва, че не само с хляб ще живее човек, но и със всяко Слово, което Бог е изговорил към човешкия род.Така или иначе ситиацията в целия свят е без аналог. Бизнеси фалират и ще фалират. Хора умират. Но за съжаление има една категория хора, които не ги интересува нищо друго освен да има шпек салам и ракия на масата (метафорично казано) и да плюят Баце, политиците, лекарите, учителите, Европа и т. н.Такива хора да протестират е...

9

Анонимен

преди 3 години

Един народ НЕ се събира никъде в 10 ч. Спрете се вече! Дано вашите родители не са сред тези, лежащите по стълбите в болниците!

8

Анонимен

преди 3 години

Сервитьор, касиер, барман се става с обучение за два часа и после е на линия. За лекар зависи от специалноста да необходими 6-8 години, за учител 5+, за така хулените програмисти 5+ и още куп денонощия пред екрана. Образованието им струва 80 000- 100 000 и после продължава цял живот.

7

Гост

преди 3 години

Аз съм госта. Всички, които обиждат, нека знаят, че това значи липса на аргументация и риторическа безпомощност. Признавате слабостта си, освен че сутрин явно се събуждате крайно изнервени и разнебитени. В какъв ад живеете и какво причинявате на семействата си...

6

Анонимен

преди 3 години

Хиляди се струпват в съдилищата и дъжавната адинистрация, локдауна е смислен ако важи и за държавните служители.

5

До 4

преди 3 години

Като не си против,носи си маската навсякъде,***.или ти казаха,че заразява с 5G?M?Я малко по-сериозно,балък

4

Гост

преди 3 години

Не е начинът да ограничават епидемията като оставят близо 600 000 души без работа. Не и по този начин!

3

GG

преди 3 години

Не ви ли е срам, беее ?!!

2

Гост

преди 3 години

Абсолютно против съм локдауна. Ще умрат от глад хората, а здравния министър говори нагло за посрещане на сметлина на масата на Коледа. Срамота, няма какво да се сложи на тая маса! Позор! Позор!

1

Анонимен

преди 3 години

Колко хора трябва да започнат да измират, за да се сепнете или съвестта ви вече отдавна е прегоряла? Най-нелепото в момента е ситуацията да се използва за политически дивиденти.