Снимка: БГНЕС

Протестиращите срещу правителството на Бойко Борисов обявиха, че се готви протест срещу въвеждането на по-строги мерки срещу коронавируса в страната. Той ще бъде в сряда през деня, когато правителството ще обсъжда в Министерски съвет предложенията на здравния министър Костадин Ангелов за почти пълен локдаун и удължаване на извънредната обстановка до края на март.

Още по темата
"На 25 ноември от 10 ч. сутринта един народ се събира на национален митинг, за да каже НЕ на безобразията, не на локдауна, не на бедността и съсипването на хиляди бизнеси и стотици хиляди животи. Стига толкова! Няма да ви позволим да ни доведете до фалит! Няма да ви позволим да ни затворите отново! Единственият възможен начин за справяне с кризата е незабавна оставка на правителството!", гласи призивът в социалните мрежи от страна на организаторите - "Системата ни убива", "Палатков лагер пред президенството", "Палатков лагер пред СУ" и "Орловград - Протест Блокада".

"Това вече ще довърши българския народ. И без това хората са на издихания, дребният бизнес сега едвам диша, държавата фалира", коментира снощи протестиращият Тодор Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase