19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Значи искате медиците да лекуват COVID, да съобщават статистиката за COVID, по възможност да лекуват и другите болести, а в допълнение да ви готвят и статистиката болест по болест за всеки ден от седмицата, за да ви е спокойно на душата? И защо това? Нали пак няма да ви е спокойно и ще отричате цялата тази статистика и ще я заклеймявате като лъжа? Ако всеки започне да се съобразява с прищявките на лудите, наистина ще загазим.

18

Ковид2020

преди 3 години

Вече започнаха ли да правят аутопсии?Защото досега нямаше такива данни.Никой не умира от автомобилна катастрофа, ceлскитe бекове умират от счупена глава, счупен врат, перфорация на бели дробове от счупени ребра, вътрешни кръвоизливи и най-вече - от простотия.

17

platena publikacia

преди 3 години

skasai si diplomata za gurnalist ako imash takava i na poleto

16

Петър

преди 3 години

Deutsche Welle видях и спрях да чета.

15

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикза платените пипирудки на сзо, тука сте доста, да обясня и аз. Знам, че искате само Ковид да се повтаря, но пък ние искаме паралелна статистика за умрелите от друго - ако тия от Ковид са горница, добре. Но ако има много от Ковид, но грипа е изчезнал, инфарктите и инсултите са намалели тройно, значи има нещо нередно. Иначе измекярчетата си броите случаите от март насам, макар че 90% са се излекували и са забравили, важното е да надуваме бройката и да страхуваме нали?

14

Анонимен

преди 3 години

В статия липсва описание за очакваните години живот останал на хората . Тъй като ако Кови-19 е бил причината, но имаш много болести, не очакваш да живееш още дълго независимо от Ковид или не. През май месец попаднах на статистически извадка че немците починали от Ковид в бившата Източна Германия им оставало средно 5 години живот, а на тези от западна средно 8 години живот. Дано авторът на сегашната статия намери тези данни също.

13

толерантен

преди 3 години

Като за германци, става "анализа" в матрялчето. Те са дисциплинирани и отговорни. Като им каже фюрера или "медиите" ще *** само от ковид. С маска, на дистанция, с измити ръце... изобщо при пълно спазване на "мерките" и теглилките.Ама, наште андрешковци се почесват и питат, абе, що така, хората пак да не си *** от рак, инфаркт, инсулт... както си е било досега, пък ковида, примерно, да е съпровождащо заболяване, а не обратно. М?

12

Истукан

преди 3 години

Има и други болести, от които се умира и други грипове, но нали трябва да се всява стра и напрежение, че всичко идва от covid-19.

11

пияница мистик

преди 3 години

За глупендерите, които са болшинството от коментиращите тук да обясня: Умират си хора от всякакви болести - рак, инсулт, инфаркт, старост. Но те не влизат в статистиката за Ковид, защото никой не го интересува такива стандартни смъртни случаи. Статистиката е за заболели и умрели от Сарс-Ков-2. Не че няма други, има си

10

българин

преди 3 години

А всеки 2 ри в БГ ли е милионер?!-:)

9

Учебник по история

преди 3 години

През 2020 медицината напреднала до невиждани върхове и се намирала в нечуван подем. Всички болести изченали и били елиминирани. Само една болест останала да мъчи хората, но упорито се работело по "ваксина".

8

Анонимен

преди 3 години

Пропаганда чиста е това. Умират същите, които биха умрели и от грип - тежки човешки развалини. Здрав човек не разбира даже, че се е заразил.

7

Да бе

преди 3 години

ААА 85%? Я проверете пак сметките - грешка има. Нещо ми се чини че са 105%

6

Анонимен

преди 3 години

До Кочокъде пише, че аутопсиите са правени само на хора без други заболявания?

5

Анонимен

преди 3 години

Като намерят че кръвоносните съдове на белите ти дробове са запушени от съсирена кръв, трябва да пишат - умрял от задушаване, не от вирус, за да не дразнят крехката чувствителност на ***.

4

Патолог

преди 3 години

А нашия патолог, който твърди, че никой не умира от вируса? Що се покри? Аман от измислени герои

3

Кочо

преди 3 години

Безсмислена статия. Направили 250 аутопсии на хора, които са нямали други заболявания и наистина са починали от Ковид. Ами другите 13000 починали, дет не са починали от това. А и е математически факт, че смъртността от други болести спадна, което ясно показва 2 възможности, или ковида си го е имало и преди, но сега се преекспонира, или се изопачават нещата и той не е отговорен за повечето починали.

2

Анонимен

преди 3 години

Не бе, никой не се съмнява, че умират хора от Коронавирус. Чудят се просто тия конспиратори защо хората спряха да умират от друго - изчезнаха рак, инфаркт, инсулт...

1

Анонимен

преди 3 години

Да а и зъб да го заболи човек, те ще го пишат Ковид и това е, няма вече други болести