35

анонимен

преди 3 години

Боже, ужас! няма такава държава! Борисов и министри са за разтрел, всичко е оставено на самотек, кой оцелее, никакви решения, пари се наливат незнайно къде и на кого.

34

Анонимен

преди 3 години

хайде отивайте да ръкопляскате под команда на великия бей мутра, другото не е важно

33

Протеста

преди 3 години

Нали здравната ни система беше *** ниво .За пореден път се доказа некъдърноста на управляващите .Беден ли си умираш .Нас ни имат като подвижна касичка Защо ли си чудя че цялата държава е в окаяно положение,Знаете добре че рибата се вмирисва откъм главата .Каквито са управляващите на една държава такава е и държавата

32

Анонимен

преди 3 години

Моите извинения,но сами като народ тълпа сме си виновни. Човека с личната куртизанка не може да мисли цяла картина на нещата. Други преди него сьщото, но тоя охранителна бившата виша номенклатура пропиля времето нарочно.Стахливец, власта му сладнее.

31

Анонимен

преди 3 години

Единият поне са му прекратени мъките и болките, както и тази на неговата съпруга която от 10 г. го гледа.

30

Я па ти..

преди 3 години

До Анонимен 25 То па президента е пълен с адекватност.

29

Анонимен

преди 3 години

боко, министрите на здравеопазването и образованието на съд!

28

Дядо Соци

преди 3 години

Всички знаем как ще завърши проверката. Виновни няма.

27

Какво става

преди 3 години

Думите на жената казват всичко-Престъпници с бели престилки!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Тези хорица вече в статистиките са в графата "умрели от ковид". А трябва да са в графа "ЗАРЯЗАНИ да УМРАТ". Докъде се докарахме...

25

Анонимен

преди 3 години

Това са си чисти убийства извършени с помощта на безхаберника бойко борисов. Ако имат близки хора, намерете виновните лекари и им търсете отговорност за тези убийства

24

Как сте

преди 3 години

Ако това стане в нормална държава с нормален народ, сега щяха да горят сгради и коли и правителството щеше да е в затвора пребити.

23

Анонимен

преди 3 години

Там лекари персонал всичко е развалено.Това сьщото беше ми на главата сьс сестрами,преди 7 години.Пьрво те прехвьрлят те като топка между 1ви и 3ти етаж само без помощ без количка.После се оказва че нямат консумативи пращат те в аптека на центъра.Тя не издьржа.Уж лекар око докараш жив изправя, убиха я.Не осьдихме ,хората са гнили системата ги храни.

22

Анонимен

преди 3 години

Къде са Президента ,Опозицията ,ДАНС,Прокуратура, моля Ви проверете премиера дали е годен да си изпълнява задълженията ,той очевидно е неадекватен !

21

Ужас

преди 3 години

Това е вече човешкото падение, вече сме по жестоки от животните скоро ще се самоизядем...

20

Веселяка

преди 3 години

Здравния министър представлява главния клоун на Тиквата. За съжаление и двамата участват в пи ар акции и мислят само как да си напълнят джобовете и шкафчета.

19

Баро Вкаров

преди 3 години

Не са умрели а са станали част от информационното поле на вселената!

18

Тато из Правец

преди 3 години

Психичнболният още ли асфалт полага?! Тоя загроби 1300-годишна държава! Това ,което турците не можаха да направят за 500 години-да унищожат България,тоя престъпник го направи за 11 години.

17

Анонимен

преди 3 години

Трябва да строим пътища какви болни от ковид пътища и голяма слава това е Боко не се хвали с нещо което му е по силите вирус не може да го отремонтира проспата държава и държава на курупция това е БГ.

16

Анонимен

преди 3 години

Е българина няма угодия - първо го затваряли, ограничавали му правата, вируса бил измислен и т.н. После като го пуснаха обратното - защо не ме затворят! Естествено че ще има такива случаи какво очаквате? Пандемия без жертви? И докторите са хора всичко работи колкото може - щото и това което е останало да работи може да напусне за няколко месеца докато мине бурята...