88

НЕКОЙ

преди 3 години

Абе изрЯди....вече 20 години гепите вноските на хората към здравната каса. Гепахте десетки милиарди, натъпкахте си джобовете, а сега ревете. Крив и квадратен за Вас отзад вече. Хайсиктир.

87

6

преди 3 години

Че то има ли система ! Голямата система е за смяна!

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 885 часа е в аптеките само

85

Анонимен

преди 3 години

До венциИдват избори след 4 месеца.Там ще кажеш каквото си искаш.

84

Анонимен

преди 3 години

Няма ли значение, че тези "коридори" създават струпване на хора и повече проблеми от колкото да решават? Всички се струпват за да пазаруват, дистанцията от 2м. е мит!!! И всичко това защото 5 часа от светлата част на денят е забранено за повечето хора. Пълни ***, играят си на управление на нещо си

83

венци

преди 3 години

След цялата неадекватност може да кажем само едно-оставка,съд и затвор.Това е.

82

Министаро

преди 3 години

Нема се плашите плана е готов.....за утре,за вдругиден ще го мислиме!

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Знам бе ***... Написал съм го нарочно така... С голяма буква *Ф*...

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71Ежедневно умират 2500 човека, шок а :))) На един мой приятел му умря бащата от некомпетентните лекари, да не говорим за моята майка :( На приятеля влезш с настинка в болница, после разви бронхопневмония и почина, за майка ми нямам коментар, по добре аз да стана лекар, пълни некадърници :(

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Всички т'ъпанари трябва да гладуват при lockdown за да знаят какво да работят до следващия lockdown...

78

Анонимен

преди 3 години

С тестове по 120 лв платени от хората живеещи в най-бедната държава в ЕС пандемия не се бори.Трябваше още в началото да насочите средства за безплатно тестване и контрол по училищата и болници,които са едно от основните места за разпространение, а не калинките от МОН и РЗИ да си развяват байрака цяло лято по тузарски курорти и да преписват мерки от други държави, които са трудно приложими у нас.

77

мани бегай

преди 3 години

До АнонименА най-добре и от двете!

76

Ямболски цървул

преди 3 години

До 75Затвори си се сам в една кибритена кутийка,оплътнена с илюминатор.И трябва да е обзаведена с изходна тръба,заради изпражненията, които ще отделяш от страх от Ковид 19.

75

Анонимен

преди 3 години

Какво му е опасното на двустранна пневмония? То си е лека болест. Още повече, че повтаря, може по два-три пъти на година да си я караш.

74

Анонимен

преди 3 години

Няма лечение на тази инфекция, ако няма адекватен имунен отговор на човешкия организъм. ... Кого си мисли, че заблуждава?Тези, които са си били здрави преди заразяването се справят и без лекари. Проблемът е за всички останали... и те почти нямат шанс да оцелеят.Само пълнят болниците и отчитат "излекувани" за да заблуждават оФцете.

73

мачу пикчу

преди 3 години

За каква система говорим? Лекарите и мед.сестри ги няма, продадохте болниците, има ли нещо което да оставихте за народа?

72

Анонимен

преди 3 години

От затваряне ще има ефект ако е тотално, никакво излизане, никакви училища, никакъв градски транспорт, никаква работа, никакво пазаруване и така поне две седмици, иначе ефекта е минимален.

71

Анонимен

преди 3 години

Масово хората нямат пари да изкарат един месец затворени, вариантите са два, да умрат от коронавирус или от глад.

70

Анонимен

преди 3 години

До HandelДоста глупости си написал,но ти се отдават подобни съчинения.

69

ДоHanbel

преди 3 години

Това което си "сътворил" са Празни приказки на килограм! Влез в едно ковид отделение и виж колко са "кючекчлиите" тамАко се направи 200 лева пътеката за болни от корона ще ни се наложи да "лежим" по парковете! PCR Тестовете са такива каквито са,макар и неточни се ползват в целият свят!