21

Анонимен

преди 3 години

Знам ви последователните милиционерски мерки. Да сложите КПП-та по пътищата и да забраните на хората да протестират заради извънаредните обстоятелства. Други мерки няма да има за да спасите кръчмарската икономика.

20

Анонимен

преди 3 години

Не мога да ги разбера тези, които реват за затваряне - някой пречи ли им да се затворят когато поискат и за колкото сметнат за нужно??

19

Анонимен

преди 3 години

Ще си допаднат с - баи ставри

18

Тонката

преди 3 години

До Мразя политицитеБойко,ако затвори Държавата ти и такива като тебе пръви ше изревете,че ви нарушават човешките права:):):)Оставка ше видиш през крив макарон:):):)Март са изборите:):):)

17

Специалист

преди 3 години

Грозният лъжец от Герб всеки ден е в телевизора. Да вземе да поработи малко.

16

Анонимен

преди 3 години

Хоас в държавата нЕма тя отдавна е на автопилот само дето тиквата се прави, че управлява.

15

Анонимен

преди 3 години

Дончев,май за много хора,, нуждата,, отдавна е дошла.Живееш на друго място и знаеш, че за теб във ВМА място ще се намери..

14

Анонимен

преди 3 години

Отлагат неизбежното и затова ще стане по-лошо.Заради кръчмари,ученици и магазинери ще побъркат народа.

13

Анонимен

преди 3 години

Много са строги мерките. Искаме като в Швеция и Беларус. Отпуснете поне малко де.

12

Анонимен

преди 3 години

Първо, повече ПСР тестове без ефективно проследяване и карантиниране на контактитее НИЩОправене.Второ, лекарите не лекуват по-добре защото няма нищо за лекуване а и статистиката показва че смъртноста си е същата както и пролета.Празни приказки и спане цяло лято!!

11

А

преди 3 години

Ами щом се надявате на самосъзнанието на хората за какво сте вие? ***. Явно, че изобщо не познавате народа си или просто така ви е угодно. Щом самосъзнанието ще управлява кризата се махайте и да става анархия.

10

Анонимен

преди 3 години

"успяваме да излекуваме голяма част от заболелите"Кои сте излекували бе, онези безсимптомните ли?

9

ганьо

преди 3 години

Ще Ви се търси отговорност за всичко включително и за това какво не сте направили

8

Антиококор

преди 3 години

Затворете училищата и детските - тези развъдници на заразата. Какво чакате да стане? Учителите масово не влизат в час. Защо тогава продължавате да събирате учениците по стаите? Ококореният анти-министър явно е последовател на д-р Менгеле.

7

Анонимен

преди 3 години

Той отново изрази мнение, че трябва да се движим по ръба на бръснача "от една страна, пазейки здравето на хората, а от друга - без да съсипваме икономиката"Дончев, съсипвате и двете и здравето и икономиката. Като видите че не ви стига акъла, вижте поне как действат другите държаве на нашия хал и вместо да се правите на по-умни от тях поне им копирайте мерките.

6

Анонимен

преди 3 години

"Вчера минахме максимума на Италия по максимален брой починали за един ден на милион население."Генерал Борисов анализира ситуацията в момента. Като приключи анализа с неговия пъргав аналитичен ум, ще се запознае с данните необходими за следващия анализ.

5

бацо

преди 3 години

Престъпник, нарочно държите училища и университети отворени - за да ви е комфортно да правите простотии докато хората са заети със заразата. Много висока цена ще платите!

4

Доктор

преди 3 години

Вчера минахме максимума на Италия по максимален брой починали за един ден на милион население.А се опитват да замазват фактите....Аз си мислех, че имаме здравна система. Да, не много добре финансирана, често допълвана от пенсионери, но що годе работеща. И ще я имаме поне следващите десетина години...Но ... пандемията я срина за няколко месеца, и то заради политически решения....Има един виц: Питат доктора, кога ще свърши пандемията. Доктора отговаря: Не ме питайте, това е политическо решение

3

Анонимен

преди 3 години

Дончев, не се заблуждавайте ще я затворите и ще платите много висока цена за това че протакате. До тук мерките ви са пълен ***.

2

ганьо

преди 3 години

И какво чакаме още да стане за да ги прилагаме?