74

Анонимен

преди 3 години

Направо се плаша, колко сте прО сти всички коментиращи. Гледате в паницата на дисциплинираните западни страни и им завиждате, ама когато се наложи елементарно възпитание от ваша страна, йок. Няма правителство, което може само да реши този проблем. Трябва взаимност и лична отговорност. Кое не разбрахте? Жалко!

73

Няма как

преди 3 години

Няма как тук да има по крайни мерки като в началото по една проста причина - държавата е бедна и населението на държавата е бедно! Масово хората живеят месец за месец, а държавата няма капацитет да им помогне с абсолютно нищо! Видя се! Дали ще се разболеят и евентуално унрат от ковид или ще умрат от глад за повечето няма значение. Дали тогава някой ще говори за чували с трупове на умрели от глад безработни...

72

Анонимен

преди 3 години

Ами няма полза от мерките и затова и хората не ги спазват.То ако имаше полза за 2 седмици вируса щеше да изчезне. както ни обуждаваха от началото.Ако не искате да се сблъсквает с вируси не ходете на места където има много хора на едно място.

71

mdam

преди 3 години

До АнонименИли..какъв е смисълът да разбиваме наркогрупи, като и без това ще продължат други да продават!

70

Анонимен

преди 3 години

Като се яви вицето Дончев и форумите на часа налазени от списващи лица с особени пристрастия които започват да използват някакви очевидно спуснати опорки и да говорят като говорителки от радиото да искат нови мерки и ограничения все едно нямат деца и няма и те в бъдеще да плащат цена за всичките лъжи и инсинуации много меко казано. Мерките трябва да са епидемиологични а не предизборно раздаване на пари на и без друго имащите пари то това е кощунство и е насочено срещу следващите управляващи.

69

bhedgs

преди 3 години

Каквъв смисъл от вас, след като все сме най-бедни и сме на първо място по смъртност В СВЕТА!

68

Анонимен

преди 3 години

Изказване тип: защо да се бориме с корупцията, и без тва всички я практикуваме.

67

Хората въобще

преди 3 години

забравиха всъщност кои са мерките. Има нужда от повтаряне и изясняване, така, че те да са ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ.1. Какво значи дистанция - 1,5 м или 2 м. Гаранция, че такава не се спазва в училищата, детските градини, опашките, транспорта. 2. Дисциплина - такава липсава МАСОВО НАВСЯКЪДЕ. Вземете случаен човек на улицата и го питайте какво е дисциплина и спазва ли се. 3. Дезинфекция - предоставени са срадства за дезинфекция, но НАЯСНО ЛИ СА ХОРАТА защо, кога и как да се дезинфектират.

66

Яким Вълев Донев

преди 3 години

Дончев , НЕ СЕ СПАЗВАТ ... Защото нито Държавата ни е като нормална Европейска страна ... Нито ЗАКОНИТЕ , РАЗПОРЕДБИТЕ И НАРЕДБИТЕ са като в нормална Европейска страна ... Нито Вие , като Правителство , сте с нормално интелигентно и коректно мислене и поведение! ... Като искате РЯЗЪК СПАД НА ЗАРАЗЕНИТЕ И ПОЧИНАЛИТЕ , ВСЛЕДСТВИЕ НА УСЛОЖНЕНИЯТА ОТ ЛАБОРАТОРНАТА ОПАСНА ВЕРСИЯ НА ВИРУСА - ЩЕ ЗАТВОРИТЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ! Без Болници , Аптеки , Поликлиники , Хранителни магазини !!! А вие какво ... ?!

65

Анонимен

преди 3 години

Хората спазващи конституцията на страната не спазват мерките понеже нарушват конституцията.

64

Тиквун

преди 3 години

тъй като и другите закони не се спазват , отменям ги !

63

Анонимен

преди 3 години

Мерките се спазват от нас но според каквото виждаме те не се спазват от вас. Второ мерките ограничават хората но трябва да бъдат въведени мерки които да ограничават вируса все пак. Цяло лято имахте на разположение да въведете промени в болничните заведения така че да лекуват хората и да няма фатални неща но вие нищо не направихте освен че предишния министър от здравен беше повишен във финансов, представям си каква ще я свърши там като се има предвид какво е свършил в здравното тоест нищо се видя

62

Зоро

преди 3 години

Дончев, не вярвах, че си чак такъв умник.Кой не иска да спазва мерки? Ако има контрол и глоби, ще има ли такива.Ама ви е страх да не ви набедят за диктатура, и затова жертвате населението.

61

Анонимен

преди 3 години

Е как да се спазват мерките като вие побъркахте хората .... Сутрин това са мерките, след обед ... няма нужда от мерки, ... ще мрeте .... няма да мрeте .... осигурихме лекарства за ковид отделенията до март .... пловдив страда от недостиг на лекарства..... Айде уточнете се там и излезте с единна позиция какво смятате да правите и как смятате да ни защитите, защото станахте за смях, но междувременно си играете и с човешки животи

60

АнонимеН

преди 3 години

НАСЕЛЕНИЕТО МОЖЕ ДА МИНЕ БЕЗ КИНА, ТЕАТРИ ОПЕРИ РЕСТОРАНТИ И МАГАЗИНИ ЗА ДЖУНДЖУРИИ , ДРЕХИ И ОБУВКИДА СЕ ВЪВЕДЕ И ЗАБРАНА ЗА НАПУСКАНЕ НА МЕСТАТА ПО МЕСТОЖИВЕЕНЕ ----------------------------------------------------ДА СЕ РАЗРЕШИ САМО НА ДЕН ЕДНА РАЗХОДКА В ДВОРА ЗА КЪЩИТЕ С ДВОР А ЗА БЛОКОВЕТЕ РАЗХОДКА ПРЕД БЛОКА ИЛИ ОКОЛО НЕГО НО САМО АКО ИМАТЕ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ!!!

59

Русия

преди 3 години

Тиквата кат спазва ши меркити, кък са зарази?

58

Анонимен

преди 3 години

Учебните заведения да минават веднага на ДО! Защо не тествате учениците? Защото ще видите, че 90% от тях са с положителни тестове- нали? Училищата са развъдник и всичко се разнася от там. Я питайте колко педиатри са болни и защо са болни? Щото при ДжиПи-то не можеш да идеш, ако не си с отрицателен ПСР, дори да си на умирачка, ама лапетата никойй не ги тества и като го заведеш, ти се обяснява, че нищо му няма и не е ковид, че да има пикльовци в училищата и да върви статистиката на Велчев.

57

1

преди 3 години

Прав е.

56

Анонимен

преди 3 години

Няма нито един политик в затвора. НИТО ЕДИН! За какви отговорности ми говори този ГЕРБаджия?

55

Анонимен

преди 3 години

До ! "...нелепи строгоназидателни физиономии, изпълнени с лична неудволетвореност"Това е много добро и проницателно описание! Кефиш! :)))