24

Dzver

преди 3 години

Абе преди 10 дни какво блеше ти и ЕТ тиквата че сте подготвени имате много легла в болниците ти влизал ли си в болница да видиш каква е мизериятя отвън +5 градуса вътре 0 градуса вкарват те прав изкарват те легнал *** се разкарай до ловешката болница клозет нямя къпат те със студена вода до те подготвят за операция за какво плащаме данаци и здр.оси педале мръсни ще ви ... ако сте ми наблизо.

23

Яким Вълев Донев 3

преди 3 години

Това че има специфичен ВИРУС , който определено е "направен" и пуснат сред Световното Население е повече от ясно. За целите на този ВИРУС може да приказваме с месеци и пак няма да изкажем всичко най - вероятно... Но не Ви ли стана ясно най - накрая , Дами и Господа , че НЯМА ЕДИНННА ФОРМУЛА ЗА ВСИЧКИ - "КАК СЕ ИЗКАРВА С ТОЧНОСТ ТАЗИ ВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ" ?!?! Всеки го изкарва по различен начин. Всеки !!! Някои НЕ усещат. Други леко. Трети - нещо средно... За съжаление - четвърти - си отиват !!! :(

22

Анонимен

преди 3 години

до 19Екиме,Борисов е комунист-ФАКТ!Щом има партийна книжка за членство в БКП какви въпроси задаваш ти?Комунист само знае да лъже и да краде!От там нататък си прави изводите,че ДЯДО МРАЗ НЕ СЪЩЕСТВУВА!

21

Анонимен

преди 3 години

Вирус лъжа + хора овце = робство (5г с мерки и накрая ще си свикнете със sms и декларацийката, преди да излезете и без вирус, хаха)

20

Анонимен

преди 3 години

Жалкаря пак излезе да се кипри пред медиите. Ония ден бил овладял епидемията, сега сме навлизали в сериозна фаза, яжте тиквени семки, тествайте се във фургони, настанявайте се в хотели... имаме план още от лятото, който никой не е виждал или чувал, ама вчера изготвихме нов план за действие и днес ще го пратим по болниците.Мощно оцапаха гащетета, вече почнаха да замазват. Взел съм си пуканки и чакам да видя какво ще се случи Декември. Дали няма да ги вдигнат с въжета по стълбовете.

19

м,да

преди 3 години

Браво на Бойко! Държи печено! След няколко седмици,ще спре наплива на сополивците за болниците!

18

БАБИКЯН

преди 3 години

БАБИКЯН има хора да пишат и от двете страни вижте 16 и 14

17

Бау

преди 3 години

До Яким Вълев ДоневПрочети как работи теста и стига лъга .... Двама лекари му били казали :D

16

Яким Вълев Донев 2

преди 3 години

... ФАКТ - Какви са тия цени от над 100 лева за тест в Абсурдистан ?!?! ... Като знам , със сигурност , какви са цените в Западна Европа за такъв тест ... Като има й доста безплатни , освен това !!! ... Ние ли сме най - Богатата и платежоспособна Нация в ЕС ?!?! ... За да даваме по 50 - 60 - 70 Евро за тест на ФИРМАТА НА НЯКОЯ ПРИБЛИЖЕНА ДО ВЛАСТТА МУТРА ?!?! ....... С тия мизерни заплати , помощи и Пенсии тук ... Пак питам ... КАКВИ СА ТИЯ ЦЕНИ ЗА ТЕСТ НА ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН? ТОВА Е БЕЗСРАМИЕ!!!

15

САМО ЛЕВСКИ

преди 3 години

До АнонименИДИОТ

14

Ковидон

преди 3 години

Ако за всеки нов вид грип правят и обявяват такива епидемии ще е проблем НЕ вируса, а тези които тероризират хората с измислени мерки и борба срещу природата и естествените процеси.

13

Тошето

преди 3 години

Всеки който вярва в дядо Коледа (Кобито) е за екирисажа!

12

Яким Вълев Донев

преди 3 години

Двама лекари са ми казали , че ако зависи от тях - НЕ биха си направили така наречения "ПСР ТЕСТ" и че той НЕ Е особено верен ... Защото освен специфичния "КОРОНА ВИРУС" хващал всички други възможни вируси и резултата затова най - често излиза положителен! А е напълно възможно да НЕ си заразен или опасен за околните! Тоест една положителна проба освен да Ви донесе ПАНИКА и СТРАХ , не носи нищо друго ... Защото пак НЕ може да сте сигурни !!! Друг ФАКТ - Какви са тия цени от над 100 лева за тест?!

11

КОМУНИСТИ

преди 3 години

едни и същи сте, които пи.с.ка.те против мерките и социалната дистанция и после, че не са приели ваш близък в болница, а се струпвахте по кръстовища и булеварди в София

10

Анонимен

преди 3 години

Положението не е никак розово.Предстсвете си фирмите които хранят болниците ,ако пламнат и те какво ще стане.То това е въпрос на време като се има предвид как се работи там.100%и там има много заразени,но се мълчи, защото най вероятно са на някой гомемец.от партията на бащицата.Проверки там малко вероятно да направи някой.Дано всичко е наред знае,ли човек

9

Анонимен

преди 3 години

Лъжи и, ковид е измама, лъжат ни

8

BornFromAnger

преди 3 години

До АнонименНикой за нищо не ти е виновен, сам трябва да се пазиш.Съвети не ти трябват, би трябвало да си възрастен човек и досега да си разбрал, че ти си единстевния отговорен за собствената си ти съдба!

7

Начо Културния

преди 3 години

Колкото повече заразявания, толкова по-бързо ще приключи цялата драма, иначе проблемът ще се влачи с години, и пак с толкова умрели.

6

Анонимен

преди 3 години

Още ли я сънувате тая оставка хахаха

5

Анонимен

преди 3 години

Както във всичко и тук управляващите се омазаха. А ние продължаваме неудържимо напред. От 82 място по брой заразени вече сме 65 в света. Утре -другиден ще скочим с още 5 места напред..