27

Анонимен

преди 3 години

Болни сме, бе ***-ник!

26

Бау

преди 3 години

До АзСериозно ли си мислиш, че фалираха бизнеси за МИЛИАРДИ и никой не си е направил труда да провери теста? Стига си слушал всеки опитващ се да стане известен по телевизията. Дали някои се възползват от кризата - да. Дали всички - не.

25

Лекар

преди 3 години

До ЛекарКазах ти да не използваш моя ник за да злепоставяш моята професия защото още по написаното ти личи че не си лекар!!!Стига си писал г.лупо.ст.и!!!

24

бг

преди 3 години

очертава се нов тежък грипен сезон ! последният беше доста тежък ако не помните и бая народ си замина ! този явно няма да е по-различен а българските медици пак са НЕПОДГОТВЕНИ ! кой им е виновен?!!? всяка година едно и също !

23

Анонимен

преди 3 години

Рулетката на вируса се е задействала, топчето ѝ се върти с бясна скорост и не се знае на кого ще се спре в следващия момент. Вчера то се спря на един 33-годишен мъж. Когато ножът опре до кокала, хората престават да казват, че вирус няма, че вирусът е , че вирусът е обикновен грип, че вирусът е конспирация на някого, а се озъртат за помощ. За да разберат, че най-вероятно са оставени на произвола на съдбата.Не, мили хора, не!! Не на произвола на съдбата. А на произвола на властта.Властта на ББ

22

Анонимен

преди 3 години

Направиха си криво сметките. Вместо да напълнят болниците с "болни" от коронавирус като така вземат колкото се може повече пари, те блокираха здравната система и сега е хаос, а управляващите са в шаш и паника и се чудят как да въведат ред и да нормализират положението. Но положението е вече изтървано. Или образно казано, отвориха "Кутията на Пандора". Пуснаха духа от бутилката. Сега вече е късно!

21

Анонимен

преди 3 години

Добре. Това е правилно. Основно проблемите са в организацията на болниците, т.е. в ръководния им персонал.

20

Рк

преди 3 години

Паника страх и заплахи. Ако може лекари хирурзи и др специалисти да лекуват КОВИД и то за без пари.Има лекари интврнисти много за без пари никой няма да рискува а тези да се правят на велики пред простия българин.

19

Аз

преди 3 години

До БауЗащо не баукаш в задния двор на някоя лудница? Точно така е както го казва Сократис и има интервюта на лекари и научни работници които го казват.Преди няколко дена един Пловдивски лекар каза същото по национална телевизия, но не му обърнаха внимание.Манипулацията с тези бройки е ужасяваща и по светът го разбраха.Само баукащи като теб се правят на неразбрали.

18

Анонимен

преди 3 години

Здравната система е пред колапс, ако не е колабирала вече! Това означава, че пред нас са многобройни индивидуални трагедии и спасяване поединично. Който има пари, приятели, връзки, късмет, той ще получи грижа от тази система, а останалите Ами жалко е, но останалите кучета ги яли или да се оправят сами.И през всичкото това време този министър на здравеопазването говореше врели-некипели, как всичко било наред със здравната система, как имало много легла и в болниците, и в интензивните отделения

17

Анонимен

преди 3 години

Кой ти каза че е тъй както не е, май си мислиш че министерството е някаква шекер махала и ти си някакво мешере на катуна наречен здравеопазване Много си далече от истината. Айде оставката и се прибирай да доиш кравите в ТКЗС-то.

16

Коньо

преди 3 години

Хубава работа ама.....

15

Лекар ихтиманец

преди 3 години

По- зле ще става. Забравихте протестите на сестрите. За 20лв над минималната заплата кой ще си рискува живота за да спаси психопат, който не носи маска?

14

Анонимен

преди 3 години

В София сте галениците!В Шумен, като ликвидирахте куп болници, сега само една е в състояние да приема пациенти от цялата област и е осигурила 150 легла при 120 000 население в областта. В София е пълно с високоплатени "медицински услуги", но като стане дума за риск, са напълнили гащите !

13

Анонимен

преди 3 години

Хубавото е че поне Мангъров го е ошамарила жената на улицата.

12

Бау

преди 3 години

До СократисТова си го чел в някой жълт сайт и е пълна глупост ..

11

До 2

преди 3 години

Който се интересува от частния живот на другите, явно си няма свои проблеми. Да иде да помага в Covid-19 отделние!

10

Сократис

преди 3 години

Министърът и другите "Светила" около него, трябва незабавно да дадат отговор на един изключително важен въпрос-Защо, всички ваксинирани срещу грип, след това дават положителен PCR ? Отговора е ясен-Защото, след ваксина против грип, в организма се изграждат противогрипни антитела, които в последствие дават положителен резултат на PSR теста.Следователно, от броя на всички положителни, трябва да се извади броя на ваксинираните срещу грип, защото Те, нито са положителни за Коронавирус, нито са болни

9

Анонимен

преди 3 години

ЕДИНСТЕВНИЯ ГАЛЕНИК СИ ТИ ДРУГАРЮ МИНИСТЪР, КАТО МЕДИК БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ОПИТИТЕ МЪЖ ДА ЗАБРАМЕНЕЕ ДОСЕГА НЕ СА ДАЛИ РЕЗУЛТАТ. ОСТАВКА.

8

Анонимен

преди 3 години

Бий магарето, докато не може да влачи. Така 100% ще почне да влачи повече.Страшна логика!