74

Анонимен

преди 3 години

Ем ле има Йешоа е велик скоро, май маха, ми се чини нещо, а?

73

Анонимен

преди 3 години

Решението е - излавяне на 50-те муслиманета и екстрадиция както на тях, така и на целите им семейства и роднини, които са в Европа.+ За нападение на църква - ликвидиране на 10 джамии.

72

Анонимен

преди 3 години

Хахха! Децата почнаха да публикуват снимчици на оня с мустаците. Не знам за вас, ама Европа я пиша GG! Емигрира в Остин, Тексас!

71

Анонимен

преди 3 години

Айде братя - да се обединяване!Кръстонистюен поход FTW!

70

Анонимен

преди 3 години

"Не съм видял мюсюлмани да се подиграват на християнството, я само да отвръщат на подигравките към техния пророк..."Яв и не си срещал правилните хора... Тюфкек!

69

Анонимен

преди 3 години

До дадаМии отиваш викаш халал макак, щракаш с пръсти, оереш кюпеци и казваш че се казваш Хасан Масан и си готов :)

68

Винету Папазян

преди 3 години

Обсадата на Виена не е приключила мили деца! Тъкмо сега е най прикрита и подмолна. Като казвам Виена, визирам цяла Европа. Слава на Карабах. Единствените хора които истински се борят срещу заразата.

67

ДДТ

преди 3 години

Австрийската полиция май е като нашата. Петдесет души успели да избягат, без нито един да бъде заловен ?! Ако случката не беше толкова отвратителна щях да се смея на глас до довечера...

66

Анонимен

преди 3 години

До ЛинчМлакнииии уеееее! ISIS са си живи и здрави и те си се гаврят с християни ето 610 година!Не на толерастията! Не на равенството! Кат не щеш мира.. На ти ядрени бомби!

65

Почна се

преди 3 години

До сега бяха откъслечни терористични атаки. Сега напредват - масово нападение на църква.Тестват системата, преди да започнат масовите атаки.

64

баба мара

преди 3 години

на кораби и до наи близкия африкански бряг независимо от колко години са в Европаи кое поколение са това не подлежи на интеграция

63

дада

преди 3 години

как да отида във Виена бежанец със сирийски паспорт на социални помощи знаете ли ...отивам там и си хвърлям българската лична карта в коша ша си жувея на социални мирно тихо и кротко даже ше поработвам нещо да пада някой евро допълнително кат ми домъчней за България ше си дойда лятото за месец по морето ше изровя личната карта БГ от кошчето и колкото и да казвате родоотстъпник знам че и вий бихте го направили

62

Харви Уайнстайн

преди 3 години

Оскар за некадърност на австрийската полиция! Веднага!

61

Анонимен

преди 3 години

Боят настанаааа! Тълпа сърцааа но!Хайде! Дойде времето! Всички на оруууууудиееее! Йее! Ше ги набиеме!

60

Линч

преди 3 години

Какво направи Макрон!? След ИДИЛ света започна да става все по добър, религиозната толерантност започна прогресивно да достига невиждани нива, докато някакъв некрофил избран погрешка за президент на Франция не си позволи явно и пред очите на целият свят да се подиграе лицемерно и нагло с другата най-голяма религия в света! Не съм видял мюсюлмани да се подиграват на християнството, я само да отвръщат на подигравките към техния пророк... Господ да пази света, Той е един за всички!

59

HAARP

преди 3 години

Чекаме да се заредят кондензаторите че да отвърнем на удара

58

Анонимен

преди 3 години

БКП християнствоБСП християнство

57

Нападателите успели

преди 3 години

да избягат!? Те са лесно разпазнаеми, събуват гащите и ще ги открият. Покрай сухото ще изгори и мокрото, заради 50 зомбита, ще пострадат и другите р язани. Скоро ще има нов Хитлер, това се очертава на Запад.

56

Анонимен

преди 3 години

Намират ги тези 50 турчина и екстрадация директно в Турция завинаги, и нека други на опитат и тях екстрадиране и така докато не им дойде акъла! А джамиите да се оставят няколко, който иска много да се моли си заминава в неговата държава да си се моли колкото си иска!

55

Анонимен

преди 3 години

"Нека пробват и в Русия така"-------------------------Те пробват. Поне по два-три пъти седмично. Но ФСБ работи яко и ги лови преди да са осъшествили пъклените си планове. И в Белорусия работят добре. Онзи ден откриха макети на взривни устройства, заложени на няколко централни железопътни линии.