159

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 183А не може ли като в Тайван? И там китайци живеят!

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 173Бате, в един много голям % случаи лекарите са били за трепане, когато са яли лобут.Що народ са уморили и вкарали в гроба без време, ти да си чул за някой осъден медик, или лишен от права?!Няма такъв! Затова хората ги бият, защото знаят, че са безнаказани и за тях закони НЯМА!

157

двамата братя....

преди 3 години

Единия вървя и лъжел ,другия вървял след него и мажел..... та ролята на този доктор е да ни подготви за лечение чрез блокада ! Сега всеки ден това ще се говори докато излезе ,че блокадата е единственото спасение ! От Май месец се знае ,че Ноември ще има блокада ,но трябва така да направят ,че това да е единственият начин да ни спасят ,затова оставиха дискотеките до последно да работят и всички да се мотат без маски и инкубатора наречен училище....

156

Анонимен

преди 3 години

Само един начин има като в Китай.Затваря се всико,войска,полиция жандармерия на улиците и никой да не мърда.Обаче това е възможно в Северна Корея,в Европа не става.Освен това след две седмици като се отворят граници и пак тръгнат хората,колкото и да сме се изчистили,пак ще се появи.А все затворени няма как да седим!Няма решение.Този вирус си търси нови хора да се настанява да живее в тях.До откриване на лекарство или ефективна ваксина каквито и мерки да се взимат няма да са правилни.Няма начин!

155

Анонимен

преди 3 години

Ае ай сиктир тоз ко иска от хората да легнат зимен сън ли? Ми затваряйте всичко и да се приключва с тая измислената държава.

154

Пхахахах

преди 3 години

Дайте му 5 хиляди лева да млъкне на тва мрънкало, че само то ни трябва сега..

153

Анонимен

преди 3 години

Според Евростат България разполага с 346 болници и 53 хиляди легла,сред страните на ЕС България разполага с най голям брой легла за активно лечение! Сега лъсна ли ви голият гъъъъз на всички,че всичко в родното здравеопазване е една Пунта - Мара и всичко е единствено и само за източване на ПАРИИИИИИ! Ама иначе хората са"***"и ТЕ и само ТЕ са виновни!

152

Анонимен

преди 3 години

Вие се огрухтяхте до ушите, виж ква шия си увиснал само, а хората събират капачки, за да си лекуват децата. БЕЗОБРАЗИЕ!

151

Анонимен

преди 3 години

За колко хиляди изнемогваш бре, калпазанино?

150

Това им е целта.

преди 3 години

Тоя, заедно с Ангелов - здравния министър и Генерал Годжи са като неспирно трио - смърт, трупове, чували, масови гробове.Единия ако поспре да си вземе въздух, другите двама започват. Съкън да не му остане лъч надежда и кураж на българина, трябва да бъде смазан народа и наврян в миша дупка.

149

ОБЯСНЯВАМ САМО ВЕДНЪ

преди 3 години

НЯМА ДА ВИ ГО ОБЯСНЯВАМ ПОСТОЯННО, А САМО ЕДНОКРАТНО. КОЙТО ЧУЛ - ЧУЛ. КОЙТО НЕ - ДА Е!ГЕРБ закриват държавни болници, като на тяхно място строят частни болници - техни. Точно това е и причината да държат ниски заплати за лекарите и сестрите в държавните болници.Целта е да напуснат и да отидат да работят в частните болници. След като плана се реализира, цялото население на България ще цъка стотаци в частните болници на ГЕРБ директно.МЕГА КРАЖБА! МЕГА!

148

Омръзна ми

преди 3 години

Омръзна ми от демагогия. Защо отворихте дискотеките, като знаете какво ще стане. Защото са на разни депутати и други бандити, които се "отчитат".Защо като сте толкова загрижени за хората не забраните вредните храни, мазнини, (палмова), за които се знае, че увреждат човешкото здраве.Защо болниците приличат на бомбардирани.

147

Анонимен

преди 3 години

Не биете депутати.Не биете банкери.Не биете лихвари.Не биете хотелиери.Не биете ресторантьори.Не биете актьори.Биете лекари и псувате учители.....Не смятам, че имате какво да казвате, доказвате или да се пъчите."Не народ, а ***. Пак ще кажа и с това ще свърша"

146

БЪЛГАРСКИ глупа@ци

преди 3 години

Балтов , Балтов ... кой ви е виновен че не можете да се организирате като хората ?!!?!? кво ви пречеше примерно да отделите някъв % от легловия фонд за болни от вируса ?!!?!? ама то треа да се мисли ...а българина мрази да мисли ! държавата се управлява от тотално НЕКОМПЕТНИ хора - калинки на всяко едно ниво ! няма как да имаме положителни тогава ,нали !?!??

145

Анонимен

преди 3 години

Нали докато Мангъров беше в щаба написа наръчник от 400 страници за справяне с болестта, който се разпространи до всички болници още март месец? Чудно какво ли пише вътре, след като той препоръчва само чай, пижама и евентуално аспирин.

144

Анонимен

преди 3 години

Докторчетата като прибираха едни 5 цифрени суми в частните болници не реваха, а сега хленч на умряло. и що - щото с тоя Ковид няма далавера, няма кинта.Сарафи, мафиоти с бели манти.

143

Анонимен

преди 3 години

Гениалното ръководене на епидемията:В България има около 200 лекари специалност "Инфекционист". Дали са се свързали с тях, дали са ги обединили в група, която да дава предложения и да споделя опит в решаването на проблемите на национално ниво?Ами - не. Те са избрали един-двама връзкари инфекционисти бюрократи и бълват всякакви измишльотини.Без да коментирам ceксyaлната ориентация на здравния министър, само ще кажа че си няма и понятие от управление. А, чакай - и той е връзкар бюрократ...

142

ХАХАХХА

преди 3 години

ТОЯ ОРЕВА СВЕТА, ЕБАТАФ МРЪНКАЛОТО... НАПУСНИ СИ ПОСТА, ЩОМ НЕ СЕ СПРАВЯШ. СТИГА МРЪНКЯ.

141

До S 146 ком

преди 3 години

Хайде сега пак министерството на здравеопазването виновно... Хората от Март месец се молят да се спазват поне мерките за лична хигиена и тези за дистанция колкото е възможно ама на народа не му пука.... Масово не се използват маски, а там където има дезинфектанти се подминават като бърз влак малка гара.... От кога медиците се молят да се внимава, че да не се стигне до там да няма къде да ви настаняват... А и от Март до Септември всичко беше горе долу в нормите и лекарите смогваха ...

140

Анонимен

преди 3 години

Разбрахме, разбрахме. Правим квото можем.