142

Анонимен

преди 3 години

Ще видим накрая кой се шегува повече... ковида или тия постоянно които говорят, че токово животно нема.

141

Анонимен

преди 3 години

До Факт 168Абе не е баш от затварянето, а от глyпавата им стратегия, която решиха тия всички да приложат. И ме е яд, че макар ние да се движим със закъснение, не си правим изводи да сменим посоката като ги гледаме, че са се забили у къра, както би направил всеки разумен човек!

140

Роден

преди 3 години

Защо ли от 1-ви август като цената на клиничната пътека се вдигна двойно изведнъж дойде втората вълна? И то забележете бройките се вдигнаха след финансовия стимул, а не се вдигнаха парите поради многото болни. Това е тема за размисъл на всички папагали фенове на пандемията

139

ТАТО ОТ ОНЯ СВЕТ:

преди 3 години

РУСКАТА ВАКСИНАААААААА ...САМО РУСКАТА ВАКСИНА!САМО ТЯ ЩЕ ВИ ДАДЕ ПОКОЙ , КАТО НА МЕНЕЕЕЕЕЕЕ.........

138

Анонимен

преди 3 години

Аз си купих една маска от оранжево трико за майтап. От същото памучно трико са ми слиповете. Обаче нещо не я намирам, сигурно се завряла между седалките и ме мързи да я търся.

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130"какво ти пречи да си купиш две маски за 10 лева и да караш с тях с месеци?"Ми купи му ти бе! Е, разменете си координати, купи му и му прати. Стига ревахте!

136

АБЕ , РУСОФИЛИТЕ...

преди 3 години

ЩО НЕ ОПИТАТЕ СЪС РУСКАТА ВАКСИНА ,БЕ ?ЩО ТАКА НЕ И ВЕРВАТЕ ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...

135

Анонимен

преди 3 години

Нека ковид - истериците да дадат личен пример като се заключат в килера и си сложат маска, включително една на ***, че не се знае дали и от там не може да им влезе вируса - особено щом мислят с него!Как искате да се въвеждат строги мерки, като самите вие не давате пример със спазването им???

134

Факт

преди 3 години

Няма такова нещо. Япония, Китай, Виетнам и т.н. също се бяха "затворили" пролетта.Работата опира до дисциплина на населението и там продължават да я имат.=====Ми върви във Виетнам бе балък да видиш как е. Ние не сме в Азия, а в Европа - всички Европейски държави които се бяха затворили напролет сега чупят рекорди и *** яката. И да въртиш и да сучиш факта си е факт.

133

Анонимен

преди 3 години

Защо по време на Първата вълна март април месец правехте по 1500 теста и имаше 300 заразени а сега 7000 теста и 2500 заразени? ???

132

Анонимен

преди 3 години

Айде напънете се и направете утре 100 000 теста, че да счупим световния дневен рекорд за излизащи позитивни на теста и ги пишете заразени, обгазени, пътници и т.н.Искам поне в нещо да водим класациите отгоре надолу

131

Анонимен

преди 3 години

Пу-пу. Да си плюя в пазвата, че се уплаших. Много се уплаших, ама две плюнки оправят работата.

130

СВИКВАЙ , СВИКВАЙ...

преди 3 години

НЕКОЙ ЩЕ ПРЕЖИВЕЕМЕ ВИРУСА , НЕКОИ НЕМА ДА ГО ПРЕЖИВЕЕТЕ ,БЕ...АЗ ЩЕ ГО ПРЕЖИВЕЯ , ЗАЩОТО СЕ ГРИЖА ЗА СЕБЕСИ И СЕМЕЙСТВОТО СИ !МОГА ...И ГО ПРАВЯ!!!!!!!!!!!!!!НЕ ЧАКАМ , ДЪРЖАВАТА И ПАРТИЯТА ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА МЕН--ТЕ ЕДИНСТВЕНО МОГАТ ДА МИ ОРГАНИЗИРАТ , ПАНАХИДА ИЛИ ЧЕСТВАНЕ ПОСМЪРТНО...ХА,ХА,ХААААААА

129

Анонимен

преди 3 години

До скоро бях малко скептично настроен към това но в последните 2-3 дни чух за поне 15 човека без вкус и обоняние познати.......представям си какво е в действителност.Бъдете здрави

128

Анонимен

преди 3 години

Слагам противогаз и памперс и се заключвам в мазата. Аха.

127

Анонимен

преди 3 години

До 120И аз съм с астма и алергии и НЕ нося маска. Изключително неудобно е и би влошило състоянието ми. Нищо не трябва да ти пречи на дишането, да задържа прах, полени и микроорганизми. Ако толкова имаш мерак да носиш нещо си вземи шлем или нещо такова, което няма да ти пречи на дишането

126

Сата НАТО

преди 3 години

Тричленно семейство, давам по 300 лв за маски, 50 ле за спирт, още толкова за дезифектанти. ------ Вие сте *** умни. И детето ви ще изтрасне като пълен *** умник.

125

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден едно и също бълват медиите естествено срещу заплащане от определено място !Все по малко е все по малко ще ви отварям е повече разглеждам чуждестранни медии. "Блиц" не съм го отварял почти от година а сега разреждам " Днес" и "Факти"

124

ха ха

преди 3 години

Починали са от съпътстващи заболавания! Стига стресиране!

123

Анонимен

преди 3 години

Do 152 хемус Стига си пускал целенасочено неверни слухове, мръссно и нахално човече.