16

Анонимен

преди 3 години

Щото на бай *** като му спреш кръчмите почва да рита на умряло...

15

Хм

преди 3 години

този,що не си гледа реанимацията!

14

до Таблов

преди 3 години

ти в Германия да си виждал президента на федералната република да излиза на площада с вдигнато юмруче и да скандира РОТ ФРОНТ

13

Анонимен

преди 3 години

Защо ли?!? Отговора е лесен, защото в България всяка коза е за свой крак.Никаква дисциплина и отговорност.

12

Анонимен

преди 3 години

Този пък от небето ли пада?България винаги тича след всичко!...И леко встрани.

11

Totenkopf

преди 3 години

"А силата, с която се завръща коронавирусът, е изненадала специалистите." Хахаха ми егати специалистите са тогава или са били финансово мотивирани да бъдат "изненадани". М?

10

Хе Хе

преди 3 години

Поредният *** с отворено писмо. Медицинските лица имаха 8 месеца да се подготвят. И КВО. Видя се че подготовката им е направо жалка за огромните ресурси. Защо да се затваря. Както се видя ефекта от първото затваряне е ЖАЛКА ПАРОДИЯ. Вместо подготвена и координирана реакция пак е хаос. ТОВА ЛИ Е ПОДГОТОВКАТА за 8 месеца. България даже изглежда много добре на фона на европейските некадърници. Айде *** мамин учи Франция, Испания, Великобритания.

9

до 9 Мечтател

преди 3 години

да де, но първо Румбата

8

Анонимен

преди 3 години

Фашизмът се завръща. Със скръстени ръце ли ще стоим?

7

Мечтател

преди 3 години

Споко, като не се справят и има жертви повече от очакваното, на Тиквун загубата на изборите ще му е най- малкото наказание. Ще остане в историята като досъсипалия икономиката и поболял народа г.лу.пав премиер. Дано се оправи, на никой не желая злото.

6

Анонимен

преди 3 години

Защо не сме взели крути мерки като във Китай? Защото . Във Швеция смъртността за миналия месец е по-нисък от който и да е в историята ѝ.Защото във Европа правим точни данни и статистика. В момента, Ковид19 (очаквам) да е по-силно разпространен в Китай. Но не показват същата статистика.Защото мерките се коригират спрямо идващите данни. А не се правят нахалосЗащото Европа мерките проработиха.Минали месеци, като се разболеят хората, не се знае от какво е. В момента данните се гледат.

5

Saki

преди 3 години

Доктора да дойде от Германия ,да изяде шамарите от някой шведски клан и бързо ще се върне в дивата реалност в Бг.

4

До 3

преди 3 години

Тука от светила като Мангърчо и Първакова няма да останат пациенти за него...

3

Анонимен

преди 3 години

Странен доктор?! Тръгнал да се обяснява с един плодов зеленчук! Докъде се докараха нашите лекари?!81105

2

Анонимен

преди 3 години

Този вместо да дава акъл от Германия, защо не дойде да помага тук? Проблемът с липсата на медицински персонал не е предизвикан от ковид пандемията, а го има от 10 години насам.

1

д-р Иванов

преди 3 години

аз не съм в Германия и бих казал, че се прави ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО в България, при протести, яйца, камъни вандализъм КАКВО иска този, Баце да подаде оставка иии какво ще подобри, служебното правителство на фигуранта може би РУСКАТА ВАКСИНА ЩЕ СЕ ПРИЛОЖИ