308

НЯМА ШАНС ТОЯ ГРОЗНИ

преди 3 години

защото, до март сигурно ще има поне 5000 жертви на ковид у нас, а той отрича мерки и пандемия, а ако от него зависеше, щеше директно да жертва 10000, сам си го каза

307

nilesev

преди 3 години

Оксфорд, Кеймбридж, Харвард, Йейл, Хайделберг, Принстън, Станфорд - май забравихме бързо ,че едни от изброените университети ни управляваха вече при царя. Резултата го знаем всички.Щяха да ни оправят за 800дни. Само че, вместо да ни оправят ,ни завлякоха на дъното.

306

Анонимен

преди 3 години

Тъй. Давайте да разтуряме седянката, че се зазори. А хората дето животът им е песен да вървят да си сконтират авалираните менителнични ефекти с ректаджиро. Със здраве.

305

До Българин

преди 3 години

Мммм умирам си да си мерим дипломите и житейските успехи по форумите с парадиращи комплексари. А защо кисна във форума ли? Е как?! Нали според Вас съм платен *** я.И като сте такъв експерт, бъдете спокоен и Вас ще се намери кой да Ви джироса. Така като Ви слушам не сте ректоменителница.

304

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименаз пък не мога да разбера защо смяташ,че се правя на "всичкознаещ"?!Аз НЕ давам СЪВЕТИ!!!!..Споделям мнението си.НИКОГА НЕ СЪМ СМЯТАЛ,че то е "АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА"!!!!!...Не ме обиждай,моля!пиша,каквото ми "идва отвътре"..Е,ако то не съвпада с ТВОЕТО мнение,аз не те обвинявам ,нали?

303

Сандо

преди 3 години

говорят си 2ма генерали от ДС. - аре на бас за 5 лв. че ще направя музикант следващият премиер- аааа, ти първо ми дай 5те лева от предният бас за пожарникаря и тогава ще се фана пак

302

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов върви по стъпките на Николай Бареков първо водещи на TV предаванеи после хоп политик за париПетър КурумбашевЕлена ЙончеваСергей СтанишевВСИЧКИ ЗА ПАРИ

301

До Българин

преди 3 години

Да беше инвестирал в образование и развитие на личността си. Мечтата на всеки финансово независим човек - да виси по форумите, пушейки пура в къщата си в Монако и пишейки постинги в подкрепа на поредния шут-спасител.Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.Съжалявам те. Честно.

300

Видев

преди 3 години

Не се подигравайте с политикатазащото после тя ще се подиграва на васУМНАТА

299

Анонимен

преди 3 години

саму да питъм, аз многу искам да участвам, убачи, трябва ли да съм чалгар? ша *** вземати ли ако ни слушам чалга? веднъж сми са засичали при проституткити и ми каза, ча ши праим бизнис, важи ли уфертата? примирну могъ да стана някъв министър там или евру дупетат

298

Анонимен

преди 3 години

Арман Бабикян, Хакимян, Кевоrкян и Слави трифонов всички са от един дол дренки

297

анонимен

преди 3 години

Много ще ми е кеф Слави да вкара отец Нафърфорий за депутат!

296

анонимен

преди 3 години

Ще поведе стадото към чалгата и простотията! Гласувайте за поредния "месия", който ще ви "оправи"!

295

Българин

преди 3 години

Ами да, инвестирал съм в къща в Монако и в 3 къщи в Унгария на езерото Балатон за немците.. сега ще питаш, ама отде взе парите - от фючърси, обигации,опции и акции на nyse. И сега мога цял живот да си вися по форуми. А ти в какво инвестира, освен в кафе и цигари?

294

До Българин

преди 3 години

Последно къде си? В Монако или в Сидни?

293

Анонимен

преди 3 години

До БългаринЕврофондовете не правят икномиката, мой човек. Производството, услугите и земеделието я правят, а икономиката на България расте постоянно.Еврофондове текат към всички държави от ЕС, тъй че не ми обяснявай, как щяло да бъде "без тях". Сега ако те питам колко деца имаш ще ми смотолевиш нещо. Никой не ви пречи да имате деца, най-малко ГЕРБ, при които хората поне разчитат на растящи доходи. Просто вие не искате да имате, защото сте безотговорни, по-добре ви е така и т.н.

292

Венсеремос

преди 3 години

Айде честито на славичарите. Днес са се прегърнали братски с тримата от запаса и с Маяма. Гласуваш за едно - получаваш още 4. Замириса на власт и лешоядите почнаха да кръжат.

291

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоВ момента си от правилната страна, затова няма да те храня за това, че пак изпадаш в излишни словоизлияния, но да ти кажа: прави впечатение, че все гледаш да си морална инстанция, а и обикновено се тупаш в гърдите колко ги разбираш нещата. Също се забелязва тенденция към червено мислене смесено с малко анархистични наклонности.Винаги съм се чудел, такива като теб защо не можете просто да сте нормални и да не се правите винаги на всичкознаещи и да сте опозиция на всичко?

290

Българин

преди 3 години

Хах ти на това управление ли му викаш?? Десет години никой не иска да инвестира в България, включително и аз.. цялата държавица се крепи на цоцане на еврофондове и банкови преводи от емигранти хахах още 15-20 години ГЕРБ и ще се преименува на румелийски вилает, а вашата тиква ще стане паша хахах 18 годишните римляни и турци са повече от 18 годишните българи...

289

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 329"Това втория Боко ли ще бъде. Интересно кой го финансира в откриването на офиси."Няма начин. За разлика от Боко, тоя е напълно бос в управлението на каквото и да било и особено на държавни дела. Тоя ще е кукличка на който му е дал тая идея (вероятно пак Решетников).