27

Анонимен

преди 3 години

Ами корумпирайте и млади студенти,да имат подкрепа пенсионерските клубове на паветата.Предполага се,ако не са зомбита за някой лев ,трябва да имат мотиви,а не дрън дрън да повтарят поръчката на пияното трио.Някой пак е развързал кесията,но транспарант пред входа на Софийския университет ,предполага съгласие с ректора и академичния съвет,дали има не се знае,а не 20 преоблечени наготово от някой си да ползват Божков Тв чрез СУ да помагат на Черепа и другите чакащи властта на тепсия.

26

Серсем

преди 3 години

Как е Бокьо? Върви ли ,върви ли Жипката? Имаш ли вграден там нужник щото от нея не излизаш.Ще спукаш некой ***.

25

Зевс

преди 3 години

Докато протеста е ,,МИРЕН" не очаквайте развръзка в ситуацията! Мутрата -Паша ще инспектира,а вие си реветве ,,Оставка"Разберете,света е съставен от ,,Тарикати" и ,,Балъци"Бидоня е от първите,само вие може да промените нещата!!

24

Бау

преди 3 години

Заради коронакризата стана сложно да се ходи навън и се сетиха да протестират. Не знам защо хората си мислят, че като сменят правителството и всичко ще се нареди за няколко дни.

23

избирател

преди 3 години

До Зоро"Бабаит" си мъжки!!!Евала!!!Побиха ме тръпки от страх!!!Ама,как да не се уплаша,като прочетох,как се заканваш ,на хлапето от снимката?!Аман от "БАБАИТИ" скрити в нета!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Когато бях малък си спомням че студентите бяха сила в протестите, разбира се съм бил 10-12 годишен....:))) Сега като ги гледам какви са меки китки, Бокича спокойно може да си кара жипката :)))

21

До 8

преди 3 години

Я да поизредим поименно ,да видим кои са мутрите-Божков,Василев,Гущеров,Златев,Арабаджиев,Гергов,Манджуков,Ц.Мутов,М СтайковБаневи,Цеко Минев,Инджов,Дионисиев ,Гуцанов,М.Събев и още и още .........олигарсите мутри ли са или ,,нормални бизнесмени ????? А истината за Радев ще се разбере ,като му свърши мандата!?!?

20

българин

преди 3 години

до 12 Прав си за изброеното до тук! Забрави нещо обаче! Дали съзнателно или така ти отърва в момента това не знам! Веднага в началото след" прехода" преминавайки от социализъм към капитализъм.Който този преход за мен лично и 30 г по късно така и НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ за съжаление.Та ИМЕННО СТУДЕНТИТЕ БЯХА ДВИЖЕЩИЯТ ФАКТОР ЗА ПАДАНЕТО НА ВСЯКА ВЛАСТ ДО ДНЕС КОЯТО СЕ ОЯЖДАШЕ С ПАРИ И ВЛАСТ! И днес 30 г по късно.Когато Студентите скочиха съвсем по естествен начин.Властта ГИ ОПЛЮВА ЗАЩОТО са против нея?

19

Зоро

преди 3 години

А на тоя цайсат льольо като му обърша 2 шамара и ще си търси пенджурите из Перловската бара!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Какъвто президента такива и протестите му!

17

ФАКТ

преди 3 години

Това не е протест А пародия!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Браво, будни младежи срещу мафиотския тоталитаризъм и тиранията на Боко Тиквата.

15

Анонимен

преди 3 години

Младежката организация на БСП - София излязла протест!Е за кога? Те изборите са след 5 месеца!

14

Студент

преди 3 години

Я не ни обиждайте ипринизява до нивото на шепата колеги от провинцията, които са драпали да дойдат в София и сега са в ужас, че трябва да се приберат заради дистанционното обучение. И затова са готови да пукнат от ковид, да заразяват сифиянци , и да сринат здравната система.Колегите и жалките лузъри на жълтите павета трябва седем и изпратени в затвора за био тероризъм.

13

Баце го премести в..

преди 3 години

....другия крачол! Стачкувате демократично и мирно,ХАХА ХАХА БАЛЪЦИ!!! Не използвате ли сопата,мафията ще ви язди! Днес един изкрейзил пловдивчанин постигна много повече от 1000 мирно протестиращи! Разберете,с мирни протести,само Оя ще ядете!

12

Нормален

преди 3 години

Какво искат тези презадоволени и свободни юнаци??? Няма казарма,ергенски данък,софийско жителство,никакви забрани за нищо,безвизов достъп до над 170 държави,няма режим на ток бензин и купони за храна,дефицит на стоки и т.н и т.н. За хора свикнали да получават,никога и нищо няма да е в ред. Безметежно усещане за безнаказаност на едно цяло поколение,не признаващоправила,закони и норми !!!....Ех ,слободияяя !!!

11

Зоро

преди 3 години

А студентките изкъпани ли са, подмити ли са, че много протести, много чудо, може да понамирисват, ако са фреш да се дигаме и ние на протеста?!?

10

Анонимен

преди 3 години

На който не му харесва управлението на Борисов да си вига дисагите и да хваща пътя свят широк, а границите са отворени.

9

Анонимен

преди 3 години

Борисов да мине с тръка и да им люсне по едно яйце по *** ***.

8

Анонимен

преди 3 години

Фигура е Радев, обедини народа срещу мутрите.