21

Анонимен

преди 3 години

Точно така Историк французите са отвратителни жабари.

20

Паралели

преди 3 години

Как и къде съвременният колективен запад възпитава настоящите наследници на военнопрестъпника Адолф Хитлер и бъдещите нацисти? Не го ли прави чрез подобни статии на страниците на т.н. демократичен печат?Поведението на обитателите на някои съвременни колективно-западни закрити учебни заведения не се ли оценява по тези познати прословути четири основни критерия: за ред, дисциплина, ангажираност и другарство? И вярност на неолибералните идеи?

19

Анонимен

преди 3 години

Комунизма е бъдещето.Надявам се вв наай-скоро време да се върне БКП да се затворят границите да се върне Ссср и Сив и Варшавският договор.Демокрацията произвежда само работещи бедни.

18

Анонимен

преди 3 години

Има някаква мания по Хитлер и частична реабилитация.

17

МНЕНИЕ

преди 3 години

Днес децата ги пращат на Гей Паради - с инструктори как се става Хомосексуален .БХК има програма с Мъже които правят момчета гейчета .

16

Анонимен

преди 3 години

Историята се пише от подебиделите, а за съжаление комунизма победи. Облъчват ни с лъжи за Хитлер от сутрин до вечер, а истината е, че този човек беше последната надежда за Европа (и България). Дойче Веле е неомарсистка медия, възприела идеите на Маркузе от Франкфурстката школа. Само срещу Хитлер говорят, но спестяват доста от комунистическите зверствa, които се измерват в СТОТИЦИ милиони съсипани животи. Хитлер е пиoнерче в сравнение с мустакатия демон Сталин.

15

Анонимен

преди 3 години

По интересно е днес къде ги възпитават, тези които напомнят за онези.

14

Историк

преди 3 години

Каквото искате говорете за Хитлер, но той имаше морален патриотичен дълг да сгaзи Франция. Французите са се държали ужасяващо с Германия, тормозили са ги, унижавали са ги, чернокожи войници от френските колонии са насилвали германки по време на рейнската окупация, Франция "наряза" Германия.. И Франция създаде Хитлер. И след като германската машина сгази Франция за 2 седмици, Хитлер накара франсетата да подпишат капитулация в същия вагон където е подписана германската след ПСВ. Отмъщение!

13

Анонимен

преди 3 години

Коментарите ви са един голям праз!Добре ли ще е някой чичко да дойде в къщата ви да ви отмъкне децата на сила и да ви обещае че той може да даде по добро възпитание от самите вас родителите?

12

Анонимен

преди 3 години

И защо ни е да знаем къде Хитлер е обучавал малките нацисчета?! Заглавие спуснато от Соpoc ли, в случай че забравим? Нов Хитлер ли искате да се роди и да следва примера на стария ли? Редакторите и работещтите в тоя скапан вестник са тотални yлигoфpeни продали душичката си на дявола. ПИОНКИ!

11

комуниьмът е зло

преди 3 години

Същата работа като пионерските лагери, а жертвите на комунизма са в пъти повече от тези на нацистите

10

.

преди 3 години

Слава на великия Фюрер!

9

Анонимен

преди 3 години

А сега баба Меркел се Възхищава и възпитава мюсюлмани

8

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли защо вида на образованието е най-важното. На практика едно дете може да го направиш гений, добър човек, мошеник, престъпник. Каквото образование/възпитание - такова човешко същество създаваш. А ние имаме училища, където се преподават "науки" както преди 150 годинии Всичко е за едни измислени и нереални оценки и дипломи. Оттам и безсмислени и корумпирани хора, които създаваме.

7

Анонимен

преди 3 години

Я? Една положителна статия за Хитлер. Не е за вярване.

6

Анонимен

преди 3 години

Прав е бил.. Не като баба Меркел.. Клекнала на евреите

5

Анонимен

преди 3 години

Който е гледал Нюрнбергския процес знае какво каза Георинг това което направи фюрера преди войната едва ли някой го е правил за собствения си народ от почти фалирала държава с над 30 % безработица за няколко години да я смъкнеш до 0%

4

z-rock

преди 3 години

До 1: Недей така брат, това матриалче е спонсорирано от въпросните ю..! Сега претопляме манджата с това колко много, аджеба, беше лош Чичо! Да не забравяме, обаче, че единствено той уважи истинските български територии!

3

Анонимен

преди 3 години

Не занм що тукашните *** редовно пускат сводки от живота на Хитлер. Към днешна дата на повечето ~20 годишни Хитлер им звучи толкова актуален, колкото Чингиз Хан и Атила.

2

Русия

преди 3 години

Гусин Шекелгрубер изби 100млн бели и са самууни пу пуръчка на гусудари ти си *** ФАЩ.