20

Провалилата се БСП

преди 3 години

Както се вижда с К.Нинова начело БСП са вечно втори. Очевидно *** е спасението на Герб...

19

Анонимен

преди 3 години

Нинова, твоите хора начело с Йончева вкараха текстовете в декларацията, не се прави на улава

18

Напред

преди 3 години

Вчера всички видяха че Европа е ГЕРБ и ГЕРБ е Европа. Ние сме едно цяло, единни като юмрук. Напук на освирепелите от злоба комунисти на които ще им размажем физиономиите защото не се съобразяват достатъчно с нас. ГЕРБ завинаги!

17

Тонката

преди 3 години

Щилян-Уиски Джин:):):)Петъка към 6.30 сутринта ни я пускаха 5 пъти преди да си тръгнем:):):)Сега си спомних,по-точно ми припомниха:):):)

16

Анонимен

преди 3 години

Тиквата иска нова конституция, за да прокара истанбулската конвенция.

15

Анонимен

преди 3 години

Браво! Нинова започва да ми харесва все повече!

14

Анонимен

преди 3 години

България трябва просто да излезе от лицемерния брюкселки ес, чиито ценности са лъжа, измама, корупция и насилие.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Само една седмица назад ли можеш да си спомниш?Я си спомни как ГЕРБ и сие искаха да приемем ИК в началото на 2018г. Тихомълком я вкараха в НС след новогодишните празници, но номерът им не мина. БСП бяха твърдо против, искаха даже референдум. Но нещата отидоха към Конституционния съд и те излязоха с решение, че ИК противореши на Конституцията.Какъв Каракачанов, какви пет лева и шкембе войвода те бъркат?Каракачана го търси за комисионни и далавери с бг гражданство.

12

Анонимен

преди 3 години

"Македонско малцинство", отмяна на решението на най-висшия орган на България - Конституционният съд, по темата за отхвърлянето на Истанбулската конвенция, приемане на гей браковете и още редица скандални текстове са залегнали в резолюцията за България на ЕП, която се рекламира от евродепутати на БСП и *** като документ за борба с корупцията.В текста са записани и тези и признаване на ОМО Илинден, които са признати за сепаратистка организация и искат отцепване на Пиринска Македония. Няма думи, които да опишат този позор, зад който стоят Радан Кънев от "***" и Елена Йончева, изпратена от Б

11

кофти марка

преди 3 години

такива истанбул,конци не ми трябва,който сака,да отива в друга държава с кон-венции истан булски простащини

10

и те така те

преди 3 години

Нинова си живее царски при управлението но тулупа.Ако може и още един мандат да изкара герб още по-добре за Нинова.

9

Поручик Ржевски

преди 3 години

Искаш да изгониш мутри, получаваш ***.БРАВО НИНОВА

8

Тонката

преди 3 години

Най тесен специалист по тази така щекотлива тема за джендъризма е Радан Калпазан:):):)И Серж Станишев и Вигенин също могат да дадат експертно мнение,но Радан Калпазан е доказан корифей в тази област:):):)

7

Анонимен

преди 3 години

Та еднакво ли е корупция и конвенция. И какво е толкова страшна тая ковенция

6

Анонимен

преди 3 години

Е нали вашите депутати я одобриха и без нея нямаше да има и 20 души на цирка. БСП е най-големия подръжник на тази Конвенция в България.

5

Анонимен

преди 3 години

Браво на Нинова, единствена има адекватно мение и се противопоставя на мафията и извратения ЕС който брани дикатора Борисов!

4

+++

преди 3 години

Тая само лае.Що не организира един протест срещу Боко. Нали е опозиция. На Нинова ролята е само да играе опозиция.

3

Анонимен

преди 3 години

Същото каза и Каракачанов преди повече от седмица. Сега и БСП да запише резултат. Много сте бавни, ако се сдобиете с власт, отново ще опропастите държавата.

2

ДДРонег

преди 3 години

От самото начало бсп се обяви твърдо срещу джндъризма в тая конвенция, докато гербавите се надпреварваха ДА НИ ЛЪЖАТ, че нямало нищо опасно !!!Е, на изборите, най-вероятно пак ще се гласува повече за герб, но да се сърдим на себе си ... когато джендърите започнат да вербуват децата ни ...

1

Анонимен

преди 3 години

Какво друго да очакваме от евроджендерастите в Брюксел?След като и КС излезе с решение, тия не престават с опитите си да ни извиват ръце и да приемаме всевъзможни вредни за България конвенции.