70

Анонимен

преди 3 години

С времето у нашите политици се изгради едно дебелокожие. Те дори не държат на репутацията си излизат компромати и то сериозни, но те са на принципа всяко чудо за три дни, няма лоша реклама. Това са страшни неща за морала на един политик, защото ако искаш да управляваш, първо дръж на качественото си управление, докато тук виждаме безхаберие, наглост и хвърляне на обидни думи върху хора, които искат да намерят диалогМилица Гладнишка

69

До протестърите

преди 3 години

Един от организаторите е адвокат на люббовницата на Божков(Лилана)....ако и от това не ви светва лампата, значи сте мегаКУХХИ!!!

68

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха малко по-умни "протестиращите" щяха да изберат много по- удачен вариант за набиране популярност. Но уви. Овцете мозък нямат:))))))

67

Анонимен

преди 3 години

В нета пушилка, ама на площада смях:))))))))))) Купете си *** драги протестиращи, зима иде:))))))))))))))))))))))

66

1989

преди 3 години

Кютек им трябва ,и то як кютек...червени отпадъци.

65

Анонимен

преди 3 години

Тая простотия гледа ли я някой? Егати и тъпия сериял.

64

Комедиен сериал

преди 3 години

Поне е забавно. От въстание на въстание и така до първия сняг. Но съм искрено изненадана колко непрофесуонално и откровено глупаво от PR гледна точка действат хората на Божков. Мислих, че е умен човек, ама май и той като Цецо Василев ще се окаже не особено интелигентен, а просто изкуствено създаден герой на прехода

63

истина

преди 3 години

Велико антинародно въстание с яйца. След победата на въстанието НОВИТЕ ЛИЦА които ще направят живота на народа богат и щастлив.Мая Галева КостинбродскаРумен Галев ШадраванаХристо Иванов внук на антибългарин, а той провален министърРумен Радев мутра с юмрук наричан Фигуранта. Гъста Грипен мъгла.Това са напълно НОВИ ЛИЦА - ако чакате тези да ви оправят, значи вярвате в таласъми.

62

Анонимен

преди 3 години

Над 90% от т.н. протестиращи са пенсионери, безработни, деца и внуци на червената олигархия или жълти книжки. Това е най тъпия протест правен някога. Да се водиш по акъла на поръчковия убиец Божков-черепа и пРезидента на чуждо разузнаване Радев е гротеска.

61

Анонимен

преди 3 години

Напротив, мога да ти отговоря, но не е твоя работа за кого ще гласувам. Вотът ми никога не е бил за герп от 2002

60

По 50 лева на

преди 3 години

Всеки пенсионер до края на мандата" написа Борисов във профила си във фейсбук.Всички ало-измамници харесаха това!

59

Анонимен

преди 3 години

До До до АбеТи нали не си от овцете, обаче нещо странно не можеш да отговориш на въпроса.Можем да се досетим защо.

58

поредното стадо УФСЕ

преди 3 години

Наистина гламотията не ходи по гората, а по тези заблудени наивници, връзващи се на елементарни манипулации и внушения, докато господаря им си пие уискито и си пуши пурата в Дубай кефейки се на кретенизма , овчедушието и тяхната безкрайна прocтoтия. Бабикян и пoдлoгите около него поне ще напълнят гушкитe с дубайски мангизи, ама останалите бaлмурници повeли се по акъла им , ще спечелят само освиркването, присмеха и псувнитe на нормалните българи

57

До до Абе

преди 3 години

Всеки си гласува по избор, само шайката анблок.И само тъпия гласува като другитеНапр. офците гласуваха за герпСега па може и за бесепето

56

A3

преди 3 години

pa li toja wic?

55

Сливенски каракачан

преди 3 години

А казват че всеки ден не бил Великден

54

юруш !!!

преди 3 години

Поредната екскурзия на аванта до София за пенЦионерите от провинцията.

53

Анонимен

преди 3 години

До АбеИ какво пречи да го направиш сега?Нека позная: нищо, но понеже нямаш отговор който в крайна сметка отива "в полза на БСП", ще остане "изненада".Само дето тая червена "изненада" я гледаме всеки път в такива ситуации, тъй че НЕ ВЪРВИТЕ!

52

До 57

преди 3 години

57Абепреди 36 секунди 0 0Пак поставяш колата пред вола.Като има предсрочни избори шта светна за кой ще гласувам##############Са ,но аз искам да знам,предварително за КОЙ.За това и съм ви е...л скапания протест.

51

Анонимен

преди 3 години

Че БКП и сега са си на власт+ ОП=ОПГ