28

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

ТЕЗИ НА СНИМКА СА С ЧЕРВЕНА БЮЛЕТИНА , ИНТЕРПОЛ ГИ ИЗДИРВА , НАЙ-ОПАСНА Е МИСИРКАТА ,

27

Анонимен

преди 3 години

Защо не гласуват машинно?Техните избиратели са образованиНали искат от ГЕРБ за държавата!

26

Анонимен

преди 3 години

Ха, ха, ха, Добрев, задържан на границата с куфарче пари, който не е работил нито ден на държавна служба, да води партия и държава, да бори корупцията.Не им ли стига госпожа Лъжа- Нинова приватизаторката, с опорните точки на Решетников?

25

Анонимен

преди 3 години

Защо изобщо ни занимавате с тази сатанинска партия,която трябваше да бъде забранена още 90 -та година за престъпления срещу човечеството ?

24

Райна

преди 3 години

До МайнаЩо да нямат тв,като всичко останало е боконова.Трябва малко разнообразие.Друг е въпроса,че ниновчето не ви е враг,а думба лумба "опозиция"Както каза Йончева,не е подписала нито едно писмо срещу бмб до Брюксел.

23

50cents

преди 3 години

Едно време предприемчивите хора слагаха такива портрети на стрелбището между капачките и кофичките и правеха пари.Един изстрел с въздушна пушка - 50 стотинки.

22

истина

преди 3 години

Да избираш между Нинова и Добрев кой избор е по добър за живота на народа, все едно да избираш място за живот между планетите Меркурий или Венера.Има хубава демократична новина - бюлетините са разнесени и правилно попълнени, а като бонус ще бъдат събрани от отговорник по домовете на социалистите с подарък кутия локум. Както е казал народът - имаш Импекс, имаш партия.

21

@ к.12

преди 3 години

До АнонименВие, гербаджиите сте ужасно приМиТивни хора. За вас има само ГЕРБ и руските пре-да-тели. От злоба и примитивизъм ставате смешни. Помислете си като падне ГЕРБ какво ще правите: няма Боце, няма Томи Дончев, ***, гледащата като отнесена от вихъра Дариткова... Станете нормални хора и както се примирихте с Covid 19, така се примирете и със загубата. Няма да мр-е-те заради един пожарникар, я!

20

Life или жизнь

преди 3 години

милиционер-роднина; милиционер-роднина............*** до Простака....

19

Анонимен

преди 3 години

Гербавите *** много се загрижили за БСП, ама не виждат какво става в задния им двор - Цветанов дръпна цялата организация на ГЕРБ във Видин, сега дръпна Камбитов, а той има огромно влияние в ГЕРБ - Благоевград, в Силистра, Добрич и Русе също имат проблеми, а след тежките критики от Европа, те ще се задълбочат... Гербавата *** се срива

18

Майна

преди 3 години

Имитация на честност и почтеност. Имитация на морал. Защо не са върнали още парите от партийната субсидия, а имат пари и за ТВ , и за избори. Откъде???

17

ля ля

преди 3 години

не подкрепям БСП защото вкараха държавата ни в упадък преди ГЕРБ да ни довършат а и са лакомници също толкова колкото сегашните но въобще тези маневри и всички рокади които са около властта изключително много ме дразни защото се появяват мнителни физеономиии винаги и следващите са още по-добри в ограбването! това е!

16

До 13

преди 3 години

Напротив, най- добре да спечели Нинова, за да затрие докрай това недоразумение БСП

15

гласоподавател

преди 3 години

Какви машини искат тези *** по улиците. Достатъчно е едно мобилно компютърче с една екселска таблица , описваща дадения протокол. Комисията попълва данните в таблицата-протокол, разпечатва и подписва. Няма да има нечетабелни изрази написани на ръка, няма да има зачерквания, защото контролите ще са проверени на място. Елементарно Уотсън!И да се направи активна регистрация за да се прочистят избирателните списъци от мъртвите души. Може да се направи и по интернет.

14

От този

преди 3 години

Избор зависи дали Баце ще подаде оставка.

13

Логично

преди 3 години

Предизвестен край. Корни е единствено подкрепяна от Решетката и Путин. ТВ и изборите им СА с пари от Русия. Така че който дава парите - избира музиката. Това е толкоз просто и логично.

12

Дано

преди 3 години

Макето със стотиците хиляди марки усети, че ще загуби двубоя с дамата от Крушовица и реши да се включи в надпреварата заедно с Жаблянов, Янкое и Тодоров, та белким откъснат повече гласове и се наложи втори тур, на който с обединените сили победят К.Н. Струва ми се, че тази уловка няма да сработи, защото Нинова си осигури гласове чрез воаяжа си във Филибето. Дано младите най-после изгонят Станишко, Свинара, Янков и другите двадесетина червени бонзи и кариеристи и БСП се стабилизира.

11

Анонимен

преди 3 години

Гербавите са най-заинтересовани Ниновица да загуби всеки от другите трима е готов да се прегърне с тях.

10

Анонимен

преди 3 години

снимката, извадка от бюлетина на МВР ли е?

9

Анонимен

преди 3 години

Айде стига плюхте. Комунистите ви учат на демокрация. В авторитарните партии ГЕРБ, ВМРО, Има такъв народ, ВОЛЯ и прочее, които все парадират за демокрация никога не може да има такъв избор. Това са партии - фирми, които се въртят около вождовете си - слънца. Доживотни водачи. Има ги тях - има ги и партиите, иначе са нула.