20

Анонимен

преди 3 години

Надявам се наистина да има краен реваншизъм спрямо гербавата шайка и да им се наложи да си платят с лихвите за тормоза им над хората и грабенето на народа!

19

Анонимен

преди 3 години

Хаха червените пак като ги питаш за алтернативата и дават някаква малка бутикова партия, през 2013 забравих коя беше дето пак беше алтернативата преди БСП и ДПС да налазят което е съвсем логично за всеки третокласник.

18

Тцтц

преди 3 години

И Двете партии (ГРОБ, БСП) , трябва да бъдат премахнати ! С нищо не допринасят , за благото на Страната и Народа !!!

17

Анонимен

преди 3 години

Няма вече да има коалиция с ГЕРБ в бъдещ парламент. Всички, които ще влязат парламента, ще гледат гербаджиите като прокажени и ще стоят настрана от тях. Може би единствено ДПС ще е склонно на някаква подкрепа, но задкулисно. ГЕРБ засега закрепя някакъв рейтинг и хората заявяват някаква подкрепа единствено защото държат властта. В момента, в който загубят властта, нещата рязко ще се променят.

16

Анонимен

преди 3 години

Престъпната Мутра от СИК не може да е алтернатива на никой!Няма по-лош вариант!Освен, ако не искате окончателно да изчезне България.

15

L.

преди 3 години

Абе гледам тука голяма суетност около тези плюсчета и минусчета. Ние имаме мнение, щото имаме глави на раменете си или си съставяме мнение, щото да се харесаме на хора, дето не ги е еня за нас. Ами то цялата концепция на пардията/мафия ГЕРБ е такава папагалщина и ферми за калинки. Ако не били ГЕРБ , щели да дойдат комунистите! Айде тези с главите на раменете си да помислят, аджеба експертно правителство не е ли най-добре!

14

бай Пешо

преди 3 години

Значи запишете си сега: След изборите напролет в новото народно събрание ще се коалират 4 партии - ГЕРБ, Трифонов, "Демократична България" и Патриоти. Патриотите преди изборите ще се коалират с Марешки и може би с Цветанов и така ще спечелят 5-6%.

13

Dinosaurus

преди 3 години

Слави ??? Абе тия социолози съвсем са изперкали !!! Нов Болен Сидеров, нов Бареков, що ли ? Йончевата още се прави на политик, ама поне изброените са журналисти. А чалгаря, освен храненик, кресльо и плюв*лник какъв е? "Има такъв...ид*от"

12

Анонимен

преди 3 години

Добре де, хора, искате да махнем Баце, ама откъде ще намерим алчен, тлъст и *** мафиот от СИК да ни управлява?

11

Анонимен

преди 3 години

Даже Васил Божков да дойде да ни управлява, пак ще е по-добра алтернатива от Боко Тиквата. Божков поне е умен гангстер, а не е *** като Боко.

10

Анонимен

преди 3 години

През последните 10 години послушковците бяха избутвани нагоре по принципа на отрицателния подбор - антипода на меритокрацията. Всичко некадърно, безхарактерно, злобно, комплексирано, затънано в пороци като хазарт, алкохол, упойващи вещества, беше събирано зрънце по зрънце в кадровата банка на ГЕРБДПС и промотирано нагоре в държавната йерархия, структури и бордове. Същото се прилага и в контролираните медии.

9

Анонимен

преди 3 години

Периферията на ГЕРБ си отиде, едно намаляващо ядро им остана, от зависими хора, или от такива, които се облагодетелстват от тях. Страха там също е голям, понеже реваншизма след това фашистко управление ще е голям. Те в момента са в паника и чакат до Март да стане някакво чудо- или Ковид да избухне пак, за да отменят изборите, или Мутрата да ги фалшифицира по някакъв начин. Иначе идва ляво-центристка коалиция, която яко ще ги подгони. Той ще избяга в Дубай, обаче слугите му няма да могат.

8

Анонимен

преди 3 години

koito raboti, pravi i greshki, gerp.koito ne raboti, ne pravi greshki, a poluchava v bsp darjavni partiini falshificirani subsidii i deputatski zaplati, pravo da kresti isterichno v kosmosa i da prizovava za masov teror, iznasilvane.

7

Ми да

преди 3 години

Ама то е очеизвадно на кого е протеста и кой има интерес от него това са БСП, Слави, Мая, Радев и Божков! Има олигарси в затвора които също стискат палци да падне Бойко и Гешев!

6

Анонимен

преди 3 години

Аз бих попитал сега каква е разликата с 2013та когато Бойко даде оставка и дойдоха БСП и ДПС? Тези дето исках оставка преди, пак искат оставка сега. През 2013 опаквахте ли че след оставката ще дойдат БСП и ДПС и ше сложат Пеевски за шеф на ДАНС?

5

Анонимен

преди 3 години

вместо гербаджия, да се каЗва ЧЕКМЕДЖИЯ

4

Минев

преди 3 години

Ама кой ще гласува за БСП извинявайте, вече би трябвало да сме си направили някакви изводи като умни хора! Аз лично съм гласувал веднъж за БСП и веднъж за Герб! За Герб гласувах още в началото, но сега при отсъствие на каквато и да е алтернатива ще гласувам пак за Герб!Слави Трифонов е новия Бареков, дано хората малко са поумняло и помнят игрите на Бареков, Яне Янев, Сидеров, РБ и т.н.

3

Анонимен

преди 3 години

Овца без пастир няма, мойто момче.

2

Анонимен

преди 3 години

Колко изпушил трябва да си да идеш на протест и да искаш оставка на Бойко след като същото искат БСП, Божков, Слави, Мая и фигуранта Радев

1

Анонимен

преди 3 години

Аз гласувам за ГЕРБ, нека плюещите да кажат за кой гласуват. Само с минусчета и плюене не става другари