322

Анонимен

преди 3 години

Бойко не давай властта на Черепа!

321

Анонимен

преди 3 години

Къде е Пеевски? Да не го е глътнал Шкембе войвода?

320

Анонимен

преди 3 години

*** продажни, Боко от чекмеджето ли ви плаща или го прави с бюджетни пари?

319

Анонимен

преди 3 години

Докога ще ни занимават само с проблемите на София ежедневно. Само протестите. Избраха си стабилен кмет-да си решават проблемите, няма всеки ден да четем тъпотиите за шоплъка. Толкова си могат.

318

Анонимен

преди 3 години

Бокошенко, върви си! Опротивял си с простотията си на всички с повече от две мозъчни гънки.

317

Анонимен

преди 3 години

С тия палатки какво се показва! Сила или насила хубост?

316

Аланкоулу

преди 3 години

До оффффф 396Те досега много пъти нещо казваха.И все лъжеха !Затова хората не им вярват !Никой не вярва на лъжци и манипулатори !

315

Анонимен

преди 3 години

Органите на реда все едно са към отдел "Чистота". Нощем пияндетата градят, сутрин те разчистват контейнери. Смях. За кой пореден път вече. Май най-добре е гербавите да дават оставка и да се свършва с това тегло, че не се трае вече. Явно не стават, защо да се мъчат. Да идват другите.

314

Анонимен

преди 3 години

Защо столичани занимават нас - провинциалистите с проблемите си? Да си ги решават там по селски и да не ни занимават с глупусти. Писна ни от няккви футболни вандали дето замерят полицията с яйца!

313

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 400Никой не вярва на комунистите като теб.Даже и ти сам не си вярваш.

312

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 390Резил, простащина и тарикатлъци. Такава беше действителността, а сега деца, които си нямат идея, ми обясняват колко хубаво е било при "Бай Тошо". Ние така му викахме, щото беше се*як а едновременно с това трябваше да го слушаме. Мизерия. Ужасна мизерия за ума на будните. Но имаше и доста ско*ове, на които това им беше екстра.

311

Анонимен

преди 3 години

До Себастиан Курц 397 Друго си е да отстъпиш България на мутра , псевдопрокурор и олигархиятацъфтим и връзваме , пример за всички сме как са се обърнали нещата . Една мутра е на пиедестал , а човек - умен, военен пилот със солидно образование , доказал се в професията си е низвергнат . Защото не играе по свирката на мутрата

310

f

преди 3 години

Тия полицайчета са едни женички прости и не могат да арестуват, не могат да си покрият нормативите

309

Себастиан Курц

преди 3 години

Както е казал Курц : "Ако отстъпим на Ердоган и Турция , тогава ,лека нощ Европа " . Същото можем да кажем днес за България : " Ако българите отстъпят властта на арменец, адвокат, грънчар , Фигурант и мафиот от Дубай , тогава - Лека нощ България !!!!!!"

308

оффффф

преди 3 години

До Аланкоулу 384 ми нали излъчват на живо , има и записи . Явно не гледаш Казаха - ' "нищо няма да се окупира , поставиха 2 малки палатки символично да им свети една лампичка на управляващите "

307

Анонимен

преди 3 години

Добре че Вируса по някаква причина, не се развива за сега. Тръгнем ли.... Много ще си изпатят в София.

306

Прогноза

преди 3 години

Е , вече е сигурно , че след 1300 години България ще имаме 1300 години хаос , протести и комунизъм ! Изчезна държавата България ! Имаме катунът България с главен катунар Румен Радев ! Един руски агент ( Фигуранта) и един мафиот-олигарх от Дубай разказаха играта на 1300 годишна България ! Амин , Българийо !

305

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 378 Мдааа за съжаление е имало и такива моменти не може да се казва на бялото -черно и обратно както сега кофти хора се възползват от другите крадат и вършат всякакви безчестия и тогава е имало такива Като гледам сега Борисовското управление , започвам да се питам , как ли са се чувствали хората потърпевши от тогавашния режим. Зле . Кво да се прави - във всеки строй , режим го има го има това може би човешката алчност , властта карат хората да се самозабравят

304

Анонимен

преди 3 години

Търси се импотентното трио за зачатие!

303

Анонимен

преди 3 години

До 382И след това си пълниха чантите и мрежите за в къщи. Боже какъв резил и простащина беше!