94

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми за Радев. Радев ли окраде България или господарите ви, че само Радев ви е в устата? Радев ми е неприятен и до там, не съм гласувал за него. Институции? Какви институции са това? Тотално овладяни от мафията и служещи като бухалки срещу всякакъв опит за опозиция. Както всичко останало в тази окаяна и бедна страна: медии, съд. система, спорт. Успехите на дyндьо се свеждат до това да обикаля с жипката и да реже ленти на магистрали (строени с европейски пари), които след година са на дупки.

93

Анонимен

преди 3 години

Десислав Грипенов е най-слабия президент ,който сме имали.Нагъл и ***,много ***.Или е скачал без парашут от самолета или Деса-общата много го бие по празната глава

92

Премъдър Радев

преди 3 години

Премъдър е той слушайте внимателно за да сте напътени към добруването и вечните благини несретници каквото е рекъл Радев премъдър е той...

91

Чебурашка

преди 3 години

До АнонименИлия Милушев изградил конспиративна група с действащи разузнавачи. Предаването на секретните документи ставало в сградата на КНСБ на пл. Македония. Първоначално Милушев опитал да натопи самия Румен Радев, когато го разпитвали за секретните документи, открити у него. Твърдял, че му били дадени от държавния глава. При втори разпит пред съдия обаче сменил версията и заявил, че намерил документите в касата си. Според правилата, по които се ползва класифицираната информация, подобни документи с гриф Секретно и Поверително, които по закон се предоставят и на президента, няма как д

90

Анонимен

преди 3 години

ФИГУРАНТ,ИМПИЙЧМЪНТ МИШКО СТРАХЛИВА . А ПОСЛЕ СЪД И ЗАТВОР ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

89

Абе

преди 3 години

До факт 1Не бъркай институцията Президент с Радев, той е всичко друго но не и Президент!

88

Проста Кърджалийска

преди 3 години

До ФактЛично на мен, вниманието ми взе акцията на Христо Иванов.Честно казано президента не харесвам. Но не разбирам защо хората си мислят, че президента не е медиатор между протестиращи и ГЕРБ. Президента добре го каза "Мутри Вън. Оставка!" и всичко е точно. Мисля, че точно каузата за Оставка! е обединител на нацията в момента и Президента е длъжен да я подкрепи.Вие какво мислите?

87

Анонимен

преди 3 години

До ФактМного си се размечтал, дали можеш да броиш до хиляда, че и решил 100 х 1000?!

86

Анонимен

преди 3 години

Този, дори да се нарича "политолог" пак си остава мисирка.

85

Даскала

преди 3 години

Огнянчо , откога мафията и мутрите станаха институция?Не е ли върховно задължение по Конституция да се борим срещу тази обществена плесен?Май целия си в мухъла и!

84

ОСТАВКА

преди 3 години

ГЕРБЕРИ, ВОЖДА ВИ БОРИСОВ Е МНОГО ПОДЪЛ ЧОВЕК. ВСИЧКИ СИ СПОМНЯМЕ КАК АРЕСТУВА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, КОЙТО МУ Е БЛИЗЪК АВЕР, ЗА ДА ПОКАЖЕ СИЛА И ВЛАСТ НА ВСИЧКИ. БОРИСОВ БЕЗ ВЛАСТ Е НИКОЙ! И ВАС ГЕРБЕРИ ВИ ЧАКА СЪЩОТО КАКВОТО ГИ ЗАСТИГНА ЦВЕТАНОВ, ДЯНКОВ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ДРУГАРИ.

83

Абе

преди 3 години

Време е Конституционния Съд да се събуди и да се заеме с грешката Румен Радев!!!

82

Анонимен

преди 3 години

"За мен е ясно, че трябва да разговаряме сериозно с правителството на Бойко Борисов, без никакви "ако" и "но ", казва пред "Политико" Гюнтер Крихбаум, християндемократ, председател на Комисията по европейските въпроси на Бундестага. "Тези неща са неприемливи. Присъединяването на България към ЕС е свързано с ясни ангажименти и очаквания, а гражданите на България сега се чувстват измамени"

81

Анонимен

преди 3 години

Знами браво на г-н Президента време беше някой да ви изрита по гнусните крадливи дирници със един голям ритник, върнете парите и ни се махайте от очите.

80

Анонимен

преди 3 години

герб е дпс и Мохамед Доган е техния пророк .Мохамед Доган е политика с най големите сараи в България и най големите от тях бяха построени по времето на герб ,доката на българите герб дори основен документ без който не може да се оцелее в конкурентна среда не дават щото били българи и писали истината че герб е дпс .

79

Анонимен

преди 3 години

Рундо е един *** и неук галфонь, по точно руско съветски мужик.

78

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 41 Еленко божков пък изобщо не е на щат в Президентсвото При Гешев изобщо не е трудно да се сдобие човек с обвинение , ако не си в отбора на ББ. Казваш , какво ще стане в съда не е важно Важното е да има нещо срещу радев , което да се дъвчи Помниш ли как БТВ бяха писали за сина му ,че участвал в сбиване някакво , и после се извиняваха официално , защото си беше откровена лъжа Че и твоите и на колегите ти *** са ви такива писанията Срам , пълен срам

77

Анонимен

преди 3 години

Тиквата и семките му - вън!

76

Анонимен

преди 3 години

Бостана с тикви е време да се вдигне!

75

факт 1

преди 3 години

Президентската институция е динствената легитимна в момента независимо колко хора харесват президента и колко не.От всички други народът е снел доверие.