18

Hg

преди 3 години

Досега единствено Китай и донякъде Япония са се опазили поне отчасти от пипалата на световната фармацевтична мафия..............Big Farma...................но докога ли?Не се знае................................китайската компартия може лесно да бъде излъгана, там централизацията е много силна!!!!

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2 "В България се работеше с наши живи ваксини"Описаните случаи са точно с такива "живи ваксини". А защо сега България не може да разработва и произвежда свои ваксини, е друг въпрос. Вероятно защото такива дейности изискват висок научен и технологичен потенциал, с какъвто в момента не разполагаме.

16

Hg

преди 3 години

Световните фармацевтични концерни са пуснали мафиотските си пипала и на Запад , и в Русия.....................за тях човешкият живот не струва и 5 стотинки..............затова четете и мислете преди да се ваксинирате....................като биохимик ви го казвам!!!

15

До 13

преди 3 години

Науката била наука? Глупости. В ПРусия въобще не се спазват каквито и да е било кодекси и правила. За тях в важно да са първи, а колко работи няма значение. Важното е да са първи и да имат фалшива национална гордост.

14

Джо

преди 3 години

Ти и руссоробите си сложете руски ваксини, ние ще изчакаме западните. Успех!

13

???

преди 3 години

Предлагам първо великите БГ-лекари, които много дават акъл по телевизиите, да ваксинират себе си и децата си..............да видим ефекта ...после да ни пробутват тия ваксини..................като оня великия д-р Москов, който взе от Турция ваксини, пълни с живак!!!!За БГ-деца...............после ме се чудете защо толкова детски паралич и *** деца!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Западните ваксини не са по-добри от руските................и тук няма нужда да се делим на русофили и русофоби................това си е 100 % наука!!!

11

Hg

преди 3 години

Не вярвайте сляпо на ваксините..............без значение дали са руски или западни!Не съм някой откачен антиваксър, но съм биохимик.............ваксините изобщо не са това, което бяха..............приказките за световна конспирация не са "празни приказки"............световната фармацветична мафия е пуснала пипала и на Запад, и в Русия!!!

10

до Митака

преди 3 години

Не знам до колко си образован, но това което си описал няма как да е следствие от поставяне на ваксина!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно. Нормални хора руска ваксина няма да сложат :)))))Русофилите да слагат по 2 и да умират. Загубата е нулева

8

Hg

преди 3 години

Световната фармацевтична мафия е пуснала пипалата си и в Западните държави, и в Русия...............затова добре се информирайте, преди да ваксинирате себе си или децата ви!!!Ваксини, пълни с живак, олово, кадмий...............не ,мерси!!!Ефект-нулев или близко до нулевия , после ............Алцхаймер и Паркинсон!!!

7

Hg

преди 3 години

Дали ще имам във ваксините органоживачни съединения, като в турскита ваксини, които Москов взе на бартер от Турция!!!Искам химичния състава на ваксината............да не ми пробутват *** с олово, кадмий и живак вътре!!!!Да не говоря за по-сложните тестове..............четете добре преди да се ваксинирате, без значение дали вакисната е руска или западна!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Повечето описани случаи са отпреди 50 и повече години, когато ваксините съдържаха инактивирани вируси. Сега технологията е много по-различна. Но е ясно, че не е хубаво да се избързва и сега. От егоистична гледна точка можем да се успокоим с това, че едва ли ще сме първите в ЕС, които ще се ваксинират с поръчаните и непроизведени ваксини. Докато стигнат до нас, страничните ефекти, ако има такива, ще се проявят някъде другаде.

5

Анонимен

преди 3 години

2, в България се работеше, когато имахме държава, а сега сме колониална територия без право на глас.

4

Митака

преди 3 години

Не съм някакъв откачен антиваксър, съвсем нормален и образован човек съм.Подкрепям ваксините по принцип, но факт е, че понякога са опасни.Преди 3 години - моя роднина си би противогрипна ваксина и получи трайна парализа на краката. Жената беше възрастна и 2 години след това почина.

3

111

преди 3 години

Ковид е измама за да ви бият отровната ваксина за да намалят населението на Земята. Срещу човечеството се води скрит геноцид.

2

Ха

преди 3 години

Сега ще направят всичко възможно да омаскарят руската ваксина, но до Нова година заразените руснаци ще са под 100 общо, така казаха днес руски учени!И тогава ще се озъбят всички и ще молят за ваксина!

1

Анонимен

преди 3 години

Кой бърза с ваксините? Просто някои започнаха още през пролетта.Руските учени от института "Гамалей" регистрираха първата в света ваксина срещу коронавируса.Рускитят научен център "Вектор" заяви, че неговата ваксина ще е готова през септември.В рускитят научен център "Чумаков" са съвсем близо до регистрацията на своя ваксини срещу SARS-COV-2.Руският инститит за експериментална медицина разработи ваксина срещу коронавируса във вид на йогурт, която в момента се тества. Работете, братя!