89

хммм

преди 3 години

Ердо спри се бе коскуджум. Турската икономика се крепи на огромния износ и приходи от туризъм, те са дори по-зависими от това и от гърците.Те нямат фабрики и предприятия за производвство,напротив огромен брой безработица с която не могат да се справят.Цяло чудо е че са дори така зле, с приходите които влизат в тая държава и имайки Константинопол като град, според мен подобно на неговото управление е провал. Европа може с два-три хода да го тушира, още малко ще го търпят да се прави на интересен.

88

Sichtpunkt

преди 3 години

По примера на Крим,Доган е непримирим! Сега Путин, а не Меркел да отива да си оправя бакиите! Меркел само им чисти кафявото!

87

Хитлер

преди 3 години

До чакаме го да окупираАко ти откраднат нещо и си го върнеш обратно - какъв крадец си?Какъв окупатор си?

86

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ --НЯМА ДА ТЪРПИ , ***.ТА КАТО КОМУНИСТА БОЙКИКЕВ , ДА ТОРМОЗЯТ НАШИТЕ ЕТНИЧЕСКИ БРАТЯ , И ЩЕ ГАРАНТИРА МИРА , ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ В БЪЛГАРИЯ!СТИГА КОМУНИСТИЧЕСКИ ИГРИЧКИ И РАЗМАХВАНЕТО НА ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА У НАС!ТОЗИ ПЕРИОД УМРЯ!ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА!!!БЪЛГАРИЯ---ЗА ВСИЧКИ !!!!

85

Анонимен

преди 3 години

"Хаха Кво ще направи Европа.Немците скочат ли Ердо ще ги върне икономически в 1920-та."Ердьо така се ежеше и на Путин, ама оня му спря туристите и след два месеца Ердьо лазаше по корем на килимчето в Кремъл. Немците просто затворят заводите и до ден-два Ердьо ще е в поза партер и пред Меркел.

84

?

преди 3 години

До ХасанИ как ще стане това?

83

.!.

преди 3 години

Епа едното което излъга ердоганя е, че нямат аспирации към чужде територии и владения! Значи на мен една лъжа ми стига за да знам, че тоя е лъжец! Сега втората е за историята щото този и историята не знае! *** това как да е политиците обикновено не знаят историята! Сега за третата лъжа няма да говоря, но може да се каже, че дори само първите две вещаят мнооого мъка! Но да видим до де ше го докара! Дано да не е како с Кипър! щото там има едно гуйно дето само турция си го признава, че е изакала!!!

82

1

преди 3 години

До V,сега ердоган ги има,нализнаеш Путин го въоръжи с онези какви бяха 400,с радиус на действие 800км.нашите ф-16,които не са построени,няма да могат да излетят.

81

Анонимен

преди 3 години

До ЛОШО НИ СЕ ПИШЕако московеца ни предаде...

80

читател

преди 3 години

Единствена Турция се съпротивлява срещу попълзновенията на Империята на Злото в Европа и Близкия изток. Турция спира ИЗ в Либия. Турция прекара ИЗ да строи безсмисления тръбопровод под Черно море за около 6-7 милиарда долара и днес Турция вече не купува газ от ИЗ. Бог да пази Турция. Турция пази света от Злото.

79

V

преди 3 години

До ХХХПри бай Тошо имахме ракети които щяха да унищожат всяко нещо което излъчва радиовълни в радиус на 600 км .Кораб радар и дори самолет. Армията ни не беше професионална ,но можехме лесно да разходим танковете до Инстанбул ;) Сега сме гола вода благодарение на ,,евроатлантиците,, от почти всички партии . В света предстоят много промени .Европа вече няма да е индустриален континет .Това поставя много въпроси пред България ,а няма толкова умни хора във властта .

78

ПИТАГОР ВАНГЕЛОВ

преди 3 години

Мавзолея на Албанеца от Голо Бърдо = Кемал..ЩЕ БЪДЕ СЪБОРЕН И ПРЕУСТРОЕН НА ГРЪЦКА КАЗАРМА ЗА НАБОРНИЦИ , И ПО-КЪСНО на ПОЛИГОН ЗА СТРЕЛБА НА ТАНКОВЕ .

77

Анонимен

преди 3 години

НЯМА ЦЕЛУВКИ И МИЛУВКИ ВЕЧЕ НА ОРЛОВ МОСТ!НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЛЪЖИ И ФИНАНСОВИТЕ И ИКОНОМИЧЕСКИ ГРАБЕЖИ!БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ ТУРСКИЯ ЕТНОС , ИМАТ СЪЩИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ , КАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ , ЩЕ ПРИРАВНИ ВСИЧКИ ЕТНОСИ И ЩЕ ДАДЕ ГАРАНЦИЯ ЗА ТЕХНИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ!СТИГА *** БОЛШЕВИШКИ ПРИКАЗКИ И ЛИЦЕМЕРНИ ЦЕЛУВКИ!ЕВРОПА ИСКА ОТ НАС ДА СМЕ ЕДИННИ И СПЛОТЕНИ!БЪЛГАРИЯ --ЗА ВСИЧКИ!!!

76

Хасан

преди 3 години

Хаха Кво ще направи Европа.Немците скочат ли Ердо ще ги върне икономически в 1920-та.

75

чакаме го да окупира

преди 3 години

До ЕРДО Е ВЕЛИК!халал да му е изтомната ромелия! Гя си е негов северен вилает с пловдив-столица...

74

1

преди 3 години

До ПИТАГОР ВАНГЕЛОВ,***,затова нещо се искат топки,а ти с тези твои стафиди,за къде си тръгнал,феса с един шамар,ще те забие в земята,като пирон,в кисело мляко "Данон"

73

Дядо Ви

преди 3 години

Цялата работа е заради Северен Кипър който според Гърците не притежава нищо. А Северен Кипър е създаден защото наци групички посред нощите тероризираха турската част от населението, дори имаше убити. Самото правителство си беше гръцки националисти.

72

ХХХ

преди 3 години

Де е бай Тошо да ти лепне един шамар ! (ако засягаш българските интереси)

71

Stiling

преди 3 години

Абе как си мислите, че Европа ще даде на Турция да окупира член на ЕС! Не говорете глупости. Нали ако му се размине ще пробва пак все по на запад и по на запад. Ще го решат за един месец няма като му дръпнат шалтера. А работната ръка така и така ще я ползват със или без Ердоган. Даже ако занулат Турция работната ръка ще е още по евтина. Ще му изкупят активите за без пари и ще ги върнат 30 години на зад. Тоя си е повярвал и е луд за връзване.

70

ЕРДО Е ВЕЛИК!

преди 3 години

НАТО НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ЮЖНИЯ СИ СЪЮЗНИК!РУСИЯ , НЯМА ДА ВОЮВА СЪС ЗЛАТНАТА СИ КОКОШКА , КОЯТО Я КРЕПИ ИКОНОМИЧЕСКИ!ЕГИПЕТ НЯМА ДА ВОЮВА С БРАТЯТА СИ ПО ВЯРА!ЕРДОГАН Е ВЕЛИК ПОЛИТИК И ДОБЪР КОМШИЯ!НИЕ БЪЛГАРИТЕ СИ ГО ОБИЧАМЕ!!!!!!!!БОГ И АЛЛАХ С НЕГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!