201

Атанас Велмазов

преди 3 години

Господ ги наказва ! В нормални държави такива терористи биват разпръснати с води струи и куршуми, време е терора да приключи !

200

Анонимен

преди 3 години

Дори и да не гласувам за Герб съм против протестите. Не виждам една сериозна причина от тези тях. Освен от интересите на определена група олигарси. Стига са ни водили за носа. Да им развалим седянката.

199

Не сме народ а овца!

преди 3 години

Анархия, престъпност, корупция, мизерия, бедност, нагли политици и тотална апатия от страна на народа. Една шепа млади хора показват че искат промяна и вместо да ги подкрепи народа им пречи. Не ви ли е срам? Всички казват "ми то и друг да дойде ще е същото" . Аз казвам - Ми що не вземете да се гръмнете? Овце бяхте, овце сте и овце ще бъдете винаги.

198

Анонимен

преди 3 години

Това е много креативно. Летящ протест с палатки досега не е имало.

197

Спасител радев

преди 3 години

Каквото е казал само него слушаме за да сме напътени в правилната дирекция.

196

Антикомунист

преди 3 години

Катун

195

Анонимен

преди 3 години

Дано наближаващата буря да измие всичкия бокльок на орлов мост и всичките окупирани лешперски кръстовища

194

Оффффф!

преди 3 години

Протестърите искат служебно правителство, за да може Радев да фалшифицира изборите в тяхна полза. Чрез машините.При машинно гласуване няма как да има повторно преброяване на бюлетините. Просто няма бюлетини за броене.

193

Анонимен

преди 3 години

да така си е Славуца ще вземе 7/8 от гласовете на Учиндол, но пък ще се изкефя да влязат в Народното събрание и да са опозиция, заначи ще ги наврат в ъгъла нещо като Жорж Ганчев, Волен, Воля ... или подкрепяш или никой не те слуша, а господин Трифонов ще бъде господин за един ден

192

Оффффф!

преди 3 години

До Анонимен 217Пич, ти май се обърка.

191

Анонимен

преди 3 години

До Оффффф!"ТОГАВА ЗАЩО СЕ ДЪРПАТЕ И СЕ ПЛАШИТЕ ОТ РЕДОВНИ ИЗБОРИ ???"Вие се плашите от редовни избори, затова искате служебно правителство.Сме*ни комунисти, ВИЖДАМЕ ВИ!

190

Е както каза

преди 3 години

един футболен водещ. Господ е Българин! Той ще ни спаси от тези човешки отпадъци.

189

Оффффф!

преди 3 години

В момента, чрез тези протести, Мафията си купува държавата. Евтино.

188

Анонимен

преди 3 години

Оставка на хунтата и министрите калинки Сутринта мая Манолова по бТВ каза ,че ще се манипулират яко изборите хахаха

187

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 196"Когато е възникнала демокрацията в Гърция се е гласувало явно с вдигане на ръка."***, в "демократична" Гърция е имало роби, а жените не са имали право на глас така или иначе. Поне се образовайте, преди да ръсите "мозък".

186

Оффффф!

преди 3 години

Нали искахте реформи?Нали искахте да промените модела из основи?Нали имахте всенародна подкрепа?Значи ще спечелите изборите и за ВНС, и ще промените всичко, както смятате за добре.ТОГАВА ЗАЩО СЕ ДЪРПАТЕ И СЕ ПЛАШИТЕ ОТ РЕДОВНИ ИЗБОРИ ???Да не би да се надявате пРезидентът да ги фалшифицира във ваша полза?На протестиращите не им е чиста работата. Усещам някакъв задкулисен план на едни хора с пари, които не искат правосъдието да им се бърка.

185

Анонимен

преди 3 години

абе за теа работа няма ли та са седнали да протестират .....Бойко намери им работа вместо да цапат София .....да минат да изчистат канала ..... там долу в канала могат да си протестират колкото сакат!

184

Хайдутин

преди 3 години

Слави и Христо Иванов панятна не ми требе никого другиго

183

Анонимен

преди 3 години

Българите допуснаха да са заложници на генерали, които сега нагледно доказват сентенцията: Един генерал - армия, два генерала - война, а три генерала - Пандемия.Е сега сме свидетели на окопна война, а цивилното население е подложено на терор.Затова инаги съм подъжал мъдростта на вековете, че мястото на военните е в казармата.

182

ДпС- Държ. Сигурност

преди 3 години

Костов е Българин от Ромски етнос и докъзателство че в България няма расизъм и дискриминация към ромите. Когато човек е образован и ерудиран вратите са отворени за всеки пост - включително премиерския пост на Държавата! Няма да коментирам дали е бил добър или лош като премиер. Само ще вметна че наследи виденов и цени от по 10 000 лв 1 за хляб. Щом вдъхваш доверие хората те избират - без значение от етноса.За жалост на ДпС расизъм в истинския смисъл на тази думата в България нама!