309

Референдум???

преди 4 години

За влизане в състава на Турската Федерация.Че руснаците са ми много изнежени и изпeдepacтени.

308

рубладжийски партии

преди 4 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев,Кънчо Стойчев,Кольо Колев,Жив.Георгиев,Вал.Велева,Борисл. Цеков,П.Блъсков,Т.Буруджиева,П.Волгин,Ив.Гарелов,К.Кеворкян,М.Пиргова, Пър.Симеонов,Шаренкова,братя Чукови,Иво Христов

307

пияница мистик

преди 4 години

До Ф.С.В.Е каква е тази зима от 1 месец бе, хахахаахахахха :))) Чакай малко, всички я преживяхме, помним, не беше месец, ама хич не беше месец, ами си беше половин година, че и нагоре. Айде другарю комунист давай по-лекинко с лъжите, тук не пишат 5 годишни деца, дето не знаят кой е Жан Виденов, Луканов и т.н.

306

Анонимен

преди 4 години

Божидар Димитров не беше ли и той ДС.Първо Бсп после Герб.

305

РЕФЕРЕНДУМ ???

преди 4 години

АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА В СЪСТАВА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!?!!!

304

Анонимен

преди 4 години

Ама те във властта всичките са комунисти и агенти на ДС!Каква демокрация?!!!!ОСТАВКА!

303

До фсб

преди 4 години

Това го знаем.

302

Анонимен

преди 4 години

Доносниците на ДС трябва да бъдат трайно изолирани от обществено-политическия живот.

301

Ние сме на всеки км

преди 4 години

От тук до края на.....Бууум

300

Ф.С.В.

преди 4 години

И ДА ДОБАВЯ- ДАНС СЛЕДИ КОМЕНТАРИТЕ ВИ!!!

299

Анонимен

преди 4 години

Срамно е , че 30 години по-късно , все още ни управляват агенти на ДС и хора с принадлежност към бившата БКП . Факт е , че сме псевдо държава с псевдо демокрация .

298

Чебурашка

преди 4 години

До До Чебурашка..... Ходи другаде да лъжеш срещу истината....... Единствено бабикянчетата лъжете в коментарите си , позпажавайки на дъртия Апман. Нищо не ви спира. Един написа, че полицаи изнасилили малолетния девойка под колоните на МС, ти пишеш, че цели РПУ - та отказвали да изпълняват заповеди и преминават на страната на протестърите.... Откачен работа. Напишете, че Баце е подал оставка щом това ви успокоява!

297

Ф.С.В.

преди 4 години

До Бай ---МАНИПУЛАТОР- ВИДЕНОВАТА ЗИМА БЕШЕ 1 МЕСЕЦ - А ЗИМАТА НА ХУНТАТА СТАНА ВЕЧЕ 12 Г!!!!! -КОЯ ЗИМА Е ПО ЛОШАТА?? ИЛИ ИСКАШ ТОРТА САХЕР ДА ПАПАШ -АКО БОЙКО Е ОСТАВИЛ НЕЩО В ЧИНИЙКАТА ЗА ТЕБ -МИСИРОК!

296

Анонимен

преди 4 години

Чебурашка да не си се снимал пред огледалото бе.На снимката си същия.

295

ЛУСТРАЦИЯ!

преди 4 години

Този път трябва веднъж завинаги да се отървем от доносниците на ДС.

294

Анонимен

преди 4 години

Та Слафчо не е ли и той мутра не е нужно да триете.

293

Ф.С.В.

преди 4 години

Този ще го бия с една ръка и с вързани с превръзка очи- както и да замахна -Все ще го уцеля в Необичайно Голямата Свинска Глава!!

292

СРАМ!!!

преди 4 години

Доган даде на плажуващите по един сладолед и те започнаха да въртят опашки срам за България!!!!!!!¡!!

291

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов е рядък агентурен случай. Желанието му да сътудничи на Държавна сигурност е било толкова голямо, че той започва да пише донесения още преди да е утвърден за агент. Тези доноси той подписва с временния си псевдоним Стефан. След като е вече утвърден за агент, ДС сменя псевдонима му на Иван. И всичката тая гадост, когато е само на 24 г. през 1989 г. Такова падение, такава мерзост много рядко се среща. Какво очаквате от едно такова влечуго?!

290

Анонимен

преди 4 години

Оставете ги да се изпокарат.Тъпоците от Дем.България ще си покажат рогата и протестът съвсем ще олекне .Тогова ще видите какво значи "умни" и "" красиви".