264

Анонимен

преди 3 години

До БСПнека да го направи да види оръдието на танка там където слънце не огрява и да лежи до животн за държавна измяна

263

От 322

преди 3 години

Ами ще работи горката за 520 лева мин Бикините. То и силиконът не е вечен.

262

Анонимен

преди 3 години

До БСП. Намали ракията. Ще изкара на **** жезъла. Той от толкова крякане под прозореца съвсем се бъгна. Гледам го вчера събрал е някакви незнайни "експерти" . Само един познах оня който спря метрото.

261

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 304......................ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ ФАЛИРАХА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА БЕЗ ВОЙНА И ПАНДЕМИЯ!!!!!ТОВА САМО КОМУНИСТИТЕ ГО МОГАТ, ДА ФАЛИРАТ БЪЛГАРИЯ ЦЕЛИ 3 ПЪТИ,КАК СТАВА ТОВА? И НИКОГААААА ПОВЕЧЕ,СТИГА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

260

Опитай пак

преди 3 години

До ПравосъдиеЗа какво говорите неграмотно човече?Марш на училище, там ви е мястото.

259

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

До Евала швепсБойко е майстор на милиционерщината, изпипан е в машинациите. Да си припомним протестът през 2009-та, когато беше кмет на София и законовата жестокост, с която го потуши в угода на Станишев! Но е реалността е, че вече не може да управлява, дори, когато е приложил насилие в рамките на зкаона;))) Насилието сие насилие, дали ще е по закон или не, това не променя актът и същността му.

258

До бсп

преди 3 години

Не е лошо да те види лекар....

257

Анонимен

преди 3 години

На протестите в Пловдив имаше едни момченца революционери. С нежни гласчета. Това е или в резултат на властни майки и им трябва друг вид еманципация и свобода, или са по любов тръгнали.И в двата случая, те какво разбират от политика?

256

БСП

преди 3 години

Накрая Президента и Главнокомандващ на Българската армия ще му писне от безчинствата на мафиотската хунта и ще изкара танковете в защита на мирно протестиращите Българи!!Да видим тогава как ще се саморазправят мутрите на Борисов с без защитните майки на деца с увреждания и инвалиди!!

255

До 310 а триото ГЕРБ

преди 3 години

Короновирусен БойкоКороновирусни калинкиКороновирусно държавно управление.

254

Анонимен

преди 3 години

ХахахаЛуканов и Виденов фалираха държавата бе,философ !Хахахахаха...Намеси се МВФ и ЕС,за да не изчезне България !Хората гладуваха,работеха за 5 долара.В училище си купувахме по двама човека една баничка и по 2 цигари на дребно.Какви глупости говориш ? Ти живял ли си по тяхно време? Спомняш ли си как се вдигаха цените по два пъти на ден ? Хахаха,чукни в нета и виж какво е протест през 1997

253

Анонимен

преди 3 години

Какво не Си позволиха Луканов и Виденов?Ти бил ли си роден тогава?За да купя мляко за децата през Лукановата зима отивах да се редя от 4 часа сутринта.Купоните за храна, дето ги раздаваха /като по време на война/ детето ги изгуби и как не умряхме от глад не знам. Помагаха съседи и роднини.При Виденов 1 долар беше 3000 лева.А че драпате за кокъла това и на децата е ясно.

252

Евала швепс

преди 3 години

До Анонимен 304Изпълнението беше перфектно. Няма насилие, само един изнесен даже и белезници не са му слагали. Няма бой над тия .... не се сещам за подходяща дума, а те си го заслужаваха. Така им го набиха, че кеф ми стана. Искат законност и хоп изненада по ЗДВП, ЗМВР и жалби на граждани. Арести и актове за неизпълнение на полицейско разпореждане и по ЗБЛД за не носене на документи. Един ревеше, че го били изненадали е какво е очаквал уведомително писмо ли?

251

Ванга

преди 3 години

До Анонимен 308Какво ни чака е въпрос на интерпретации и пророчества. Реалностите са, че има прекалено много натрупано напрежение и това правителство вече не е в състояние да управлява страната нормално. Редно е Бойко да се оттегли, за да не ескалира напрежението още повече, ако наистина го е грижа за България.

250

Анонимен

преди 3 години

Черепа и триото Отровните черепчета призовават всички балами да ги подкрепят.

249

Анонимен

преди 3 години

Долу тулупа! Да живее Слави! Той ще вкара в затвора всички бойковци

248

Анонимен

преди 3 години

До Анонименот гледна точка на Гинес -кой чукал на орлов мост чукал ,рекордите са поставени повече опити няма да се допускат. и ходене по нужда също!

247

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБойко направи това, което дори Луканов и Виденов не си позволиха.-----------Може донякъде да е така,но ако падне ГЕРБ ,ви чака по-голям ад за България,затова в момента геберите се опитват да спасят България,а не го правят заради себе си.

246

Анонимен

преди 3 години

Хахаха. Цялата държава ше бъде блокирана.изповядващите Бойковизъм да се наа.кат от страх

245

Съжалявам

преди 3 години

До Рамзан КадировБез да искам натиснах -.Подкрепям мнението Ви.