63

Анонимен

преди 3 години

Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на Лукойл България" Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов. Кметът ангажира Лукойл" в множество публично-частни партньорства, откакто е на власт: Лукойл се ангажира да дари асфалт за поправката на столичните улици, да се грижи за паметника на съветската армия и да финансира жилищно строителство за малоимотните

62

Готви се за затвора

преди 3 години

Балканите ще са много по-добро място без крадливия ***.

61

Анонимен

преди 3 години

Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата")."

60

Анонимен

преди 3 години

Оставка бе диктатор мръсен, 20г краде ти и бандата ти

59

V

преди 3 години

Единственото сигурно и стабилно нещо постигната от тоя е че минималната пенсия в ЕС е два пъти по малка от тая на Македония ,а МРЗ то на ЕС е по малко от ред африкански държави .Това е неуспоримо постижение боко по известен като тиквата ;)Кой може да го успори ??? Пред фактите и еврогейците мълчат ;)

58

Анонимен

преди 3 години

Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с н

57

Анонимен

преди 3 години

тая и *** като го види повръща

56

Анонимен

преди 3 години

БСП сте толкова зле че и при истински компромати пак нямаше да се докопате до властта.

55

Анонимен

преди 3 години

Бойко прати им бира на тея циркаджии от смешния протест, че вече нямат за пиене. Свършиха км парите на тея охльови 20 дена :)

54

Анонимен

преди 3 години

обявяваш санкции на русия по нареждане от сащспират ти износа на селскостопанска продукцияфалират селскостопански производители и продават земята нужда от кредит защото няма какво да ядушестествено кредита е от американските банкиясно и просто схема за про.стаци е кои са проста.ците сетете се сами и не се сърдете на банкянския комунистдето се прави на жертвага го приемаха в БКП- хленчеше ли за репресирания си дядоама нарече дядото на пребитото момче комунист- макар че той не бил

53

Анонимен

преди 3 години

До Сегаес мълчи,защото не се интересува от корупцията и престъпността в българия,а единствено и само от територията и геополитическото положение на страната.

52

Само отбелязвам

преди 3 години

Какъв е тоя тен и къде му е маската? Какви Балкани, бълнуваш бре Бойко? Ти сигурна и стабилна България нямаш!

51

Анонимен

преди 3 години

Яяяяяяяяяя.....*** този още ли е министър-председател???

50

Анонимен

преди 3 години

субектът,с който си подписал договор се казва република македония...северна македония е нелигитимно име,което македонците не приемат и онова зайче от струмица го знае много добре...

49

Анонимен

преди 3 години

Тиквуний да се готви за двете напречносвързани греди.Много ще се бият кой да му ритне столчето.Толкова народ е разплакал и му е съсипал или откраднал бизнеса.Вече го е страх от граждански арест затова се крие като мишка.

48

Сега

преди 3 години

Разбрахте ли защо ЕС мълчи.

47

-

преди 3 години

Мен ме е срам този да е начело на изпълнителната власт в Родината ми!Но щом 10 години вече е начело има два варианта - или народа е "тотал щета" да го търпи, или външните сили го крепят защото им е удобна пионка. Видях че народа ми е все още "жив", зачии външните сили -начело с ЕС и САЩ носят вина за този! Съответно тЕС и САЩ ще си получат презрението от мен , а предполагам и от много други! Вероятно не им дреме от това, но поне маските паднаха! Инак - всеки да си носи кръста!

46

Анонимен

преди 3 години

Дръж се Борисов!Много хора те подкрепяме.

45

It Card

преди 3 години

Бойко пренасяше каптагон за Турция. Маджо поръчваше на Борисов да сплашва хора.

44

Sichtpunkt

преди 3 години

Нали гащника Румен искаше да поставим въпроса на Турция за някакви си компенсации!Та Борисов гради мостове, Радев сее бури! Ето това ви чака ако партизанина превземе властта!