194

Произшествие

преди 3 години

Борето ке падне със засилка от Аспаруховия, величественно, самопожертвователно. . . .Съобщение на БНТ: Днес ппи неизяснени обстоятелств, Нашият Велик Държавен Глава, качен от насилници и изнасилватели върху перилата на историческия варненски мост, кръстен ан Хан Аспарух е паднал от вътрешната страна на перилата.Рано от сутринта Населението Народ насилва изнасилвайки насилниците изнасилвали Борето да падне от вътре с което са гарантирали оставането му в жива оставка, Край

193

до 190

преди 3 години

Е!? Една загубена Деса, която правилно скриха или тя сама вече разбра, че пречи и се скри! Някяква мижава заплата, между другото разрешено от нормативната уредба, както и закупуването на ведомствено жилище! И това е голям проблем! Но не е проблем стотици хиляди калинки и калинчета, пуйки и ***, назначени от гербавата простокрация на държавна хранилка, с власт да тормозят хората и да крадат!?

192

ПроСоТо

преди 3 години

оле мале,са па и "ча..-/Л..***" станала "запретена" дума....Следва възбраната за употреба и на "Каааскеет"..

191

до

преди 3 години

,,... С три години изпитателен срок..." Тоест - нищо! Ако през тези 3 години извърши същото престъпление! Което може да извърши, ако има възможност да го извърши като министър! Седни, не подскачай и се успокой да не ти стане нещо в този задух! Хич не ме интересува Овчаров! Такива трябва час по скоро да бъдат залравени, както и величието Борисов!

190

ПроСоТо

преди 3 години

До ДртПрчсега да осъди и Владко Горановия за СЪУЧАСТИЕ В УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ!..В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ!..ще ли?...Ще,ама друг път!..И каскета и Владко са под една ***,а "чалмалията"-един..

189

Анонимен

преди 3 години

Тоя ми е толко противен

188

Така се прави

преди 3 години

Хайде сега , Г-н Гешев, да се пробвате с ВлаТко! Щом на Овчаров са дали 2 условно за пълни глупости на ВлаТко трябва да са поне 20 ефективно, щото сумите са педесеткратно по-големи и доказани, а не имагинерни...

187

ПъЦъ и РъПъ и вазели

преди 3 години

Чак днес ми стана ясно че инпичнатият въпрос до КС е всъшност задявка в посока на бившите ПСтоянов и Росен Плевналиев. Единият дето свали Ването Костовото а другият че изнасе от Президенството чак до извън граница рухгите които е получил като Президент и в същото време безбаказано е сривал авторитета си с узаконяване на длъжност към Институцията ГЛнаПД, ГЛъ на Пъд, Главен Любовник на Първата Дама

186

ДртПрч

преди 3 години

"Специализираната прокуратура постигна осъдителна присъда на бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров, предаде агенция БГНЕС.Специализираният наказателен съд наложи наказание лишаване от свобода за срок от 2 години с 3-годишен изпитателен срок на бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров."Ето така се прави. Благодаря, г-н Гешев!

185

Анонимен

преди 3 години

Ще му намери някой цаката на Радев - държавна измяна, това-онова от тоя род - все пак правото е област, в която различното тълкуване е често срещано, и като следствие - различни последствия може да има....

184

Анонимен

преди 3 години

До ЕсаулВерно е че предпочита комфорта: вместо да "приятелката" му Деса да му пили на главата, я назначи на две заплати, за да му е комфортно. И други разни, от "българския" "орел". Български е в кавички, щото е български колкото и оня дето Путин му окачи медал.

183

ДртПрч

преди 3 години

И все пак, мили деца, властта се взема с избори. Поне в демокрациите, към които вярвам, че се стремите.С протести, революции и манифести властта я вземат в едни други държави, които после не стават за живеене.Примери за това колкото ви душа иска - и родни, и чужди.

182

дедо Ташунко

преди 3 години

красимирчо, не ме трий, неграмотнико!

181

Есаул

преди 3 години

ТГМП - Тотално герберясало мазно петно! Нормлано е да мрази президента - честен и достоен орел, който вместо комфорта, предпочита правдата и застана на страната на народа. Не може пълзящо насекомо, коети живее със самочувстввието на супер разбирач по правните казуси да проумее, как един обикновен военен е с хиляди пъти по висок авторитет от него и подобна пълзяща гнус!

180

Анонимен

преди 3 години

Срам ме е, че този ми е бил преподавател!Мен пък ме е срам, че Петър Димитров - икономически министър при Орешарски ми е преподавал и то по мениджмънт. Представете си как един "професор" закърмен с идеите на плановата икономика, се вписва в капиталистическият мениджмънт!

179

Анонимен

преди 3 години

Всичко сме благодарни на нашият Президент. Той зае страната на народа си. Той е велик политик. Единствения,който не граби народа си. Благодарим Ви господим Президент! Ще свалим хунтата ,а нейните защитници ще си получат заслуженото.

178

Анонимен

преди 3 години

До кротце, со благо и малце лобут, фигуранта ке си бега.

177

Sichtpunkt

преди 3 години

Затова ли се зсбелязва промянаНаграмотнико, не е твоя работа да опредрляш кой с каква ориентация е! Аз ако искам и перо си забия в... Не си ти човека който ще ми задава тон в живота!

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 175Разбира се, че има как.

175

Анонимен

преди 3 години

Президентът винаги е бил наказван, докато служи. Такъв си е. Руски шпионин.