525

И за юристи

преди 3 години

Аналогична ситуация. Изперкал от четене на търговско право. Викал еййй всички ще ви джиросам, ще ви джиросам. Този който седял казал ъъъ пука ми. Аз съм ректа менителница.Та така де. Напоследък и математиците и джиротата са модерни. :)

524

Анонимен

преди 3 години

Значи и тук трябват пояснения. Кремъл, когато е искал, нелинейно в рамките на вътрешните си убеждения въздействие, често преразглежда своята позиция и оставя "потърпевшите" от благодатната му ръка, да решават самостоятелно своите проблеми.Приемете го като факт. Не ми се привеждат доводи, че бирата свърши, а и темата се изчерпва.Ако някога се наложи цитираните от вас лица, които участват в цитираните от вас проекти, да бъдат жертвани, то не е проблем. Ще бъдат жертвани. Политическо изкуство.

523

Паденито на Резидент

преди 3 години

Очаквам сега гимнастика да се усуче и да си захапе ГЗ, защото нищо за което си мечтае няма да се случи - няма да има предсрочни избори, съветниците му ще бъдат осъдени , също и той като му върши мандата, а втори няма да види. Големи думи изрича Фигуранта, голяма краставица ще яде и в дълбока дупка ще му бъде навряна. Посмешище национално е Резидента на Решетника.

522

За разтуха

преди 3 години

Два анекдота - един за математици, един за юристи.Студент по математика изперкал от четене и тръгнал по коридорите викайки "сега ще ви диференцирам, ще ви интегрирам..." всички бягали и се криели. Един си стоял невъзмутимо и другите бягайки му викали бягай бе онзи ще мине и ще те интегрира или диференцира... Той се подсмихнал и казал А пука ми. Аз съм е на хикс-та. :)

521

До 495

преди 3 години

Аз съм отказвал да ставам сътрудник. Не можеха да отказват тия дето имаха някакво"прегрешение". От криминални, до сексуална ориентация или "неправилен" произход. Но масата ставаха заради кариерен апетит. И за да компенсират липса на професионални качества.

520

Анонимен

преди 3 години

До Сата НСамо един весел въпрос - защо трябва да си учил право, за да можеш да разбереш кой е невинен? :))Защото ако не си учил право, повярвай ми, винаги ще си виновен, стига за някого това да е полезно. Под някого да се разбира както индивид, така и общество.Недей. Не ти трябва. Не е като две ракии с шопска салата, Мъъъъъничко по-сложно е, а изгорялите в невежествето си не с един и двама. При предявено обвинение трябва да имаш защитна линия, която да следваш. Непрофесионалистът я няма.

519

Сата,

преди 3 години

Не сте 100 процента прав. Разправят, че правото е изкуство за доброто и справедливото, та би трябвало всеки малко от малко да го разбира, но пък и всеки може да брои пък диференциалното и интегралното смятане не са съвсем постижими за всекиго.

518

Анонимен

преди 3 години

700 милиона + доказване на неправомерно руско влияние-------"Флаг вам в руки!", както казват руснаците. Като доказвате руско влияние, не забравяйте чий баща е бил полковник от милицията, кой строи на Путин газопровод, шунтиращ Украйна, кой още не е махнал ПСА и гордо е бе европейските колеги с 200.

517

Неадекватник

преди 3 години

Тотален провал в президентството.Фигуранта затвори пътя на всички бъдещи генерали, които биха желали да се кандидатират за някакъв избираем пост. За нищо не стават, тотално неадекватни за граждански функции.

516

Е то

преди 3 години

Както се казва - годен субект да има, състав винаги се намира. :) Между другото не подценявайте бирата... Поне тази дето си я варя. Царевичаците са ясни.

515

Сата Н

преди 3 години

Само един весел въпрос - защо трябва да си учил право, за да можеш да разбереш кой е невинен? :)) Ако не съм учил право, не мога да събера две и две ли? Може да не съм наясно с процесуалните хватки, но в основата на правото стои желязната логика, а не личното убеждение на някого, че е инструмент на Господ. Гешев колкото и да си верва, живее в свят, в който водата е мокра и тече отгоре надолу, а не обратно. А бележката му от психолога в Симеоново отдавна е загубила процесуалната си сила

514

Анонимен

преди 3 години

До БрехСега се получи лафчето. Ама темата ще има продължение. Отговорните лица четат и в момента. Утре ще се тиражират от свое име. Мен не ми е жал, нека да ползват, нека да се учат.

513

Брех

преди 3 години

Подели сте интересна тема. Бат Лазар /Груев/ има много добри работи за бланкетните наказателноправни норми. Тигърът на Мопрачан /проф. Петканов/ лека му пръст, също може да му се прегледат лекциите за данъчното деклариране. Но сигурни ли сте, че това е тема за форум, и по това време, и след толкова бири... Ракии респективно? :)

512

Сата НАТО

преди 3 години

Хем не си учил право, хем се напъваш да изкараш божков невинен.------ Не се напъвам да докажа, че Божков е невинен.

511

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Гешев просто не е на себе си, според мене трябва да го освидетелстват.И това е вариант, но за момента е полезен в с действията си в рамките на институционалните си правомощия. Като стане излишен, ще му се извадят психотестовете от Симеоново ... и кой откъдето е. Но това е после, сега са заложени едни 700 милиона + доказване на неправомерно руско влияние.

510

Предателят Радев

преди 3 години

Протестите отварят път към бъдещето каза Фигурантът на истинските Мутри и Мафия Радев, без да забележи, че има само 50 платени протестиращи пред президентството......

509

Анонимен

преди 3 години

До Бай процесАз за опростяване на материята за пред лаиците така написах.... Извинявам се пред професионалното лоби, поправяйте ме.Благодаря!

508

Анонимен

преди 3 години

Никой нормален човек, ако има възможност, няма да се подложи на тоя терор и унижение, да се яви като обвиняем по това скалъпено дело само с един свидетел и то обвиняем за същото престъпление, който те топи за съучастие. Каво да докаже, че прокурорският свидетел лъже ли? Да плаче и да се кълне ли? Това са смешки. Гешев просто не е на себе си, според мене трябва да го освидетелстват.

507

До 539

преди 3 години

Въй, голям защитник на божков. Хем не си учил право, хем се напъваш да изкараш божков невинен. Този ярък представител на дс и гру. НАРОДЪТ ВИЖДА И ЗНАЕ.

506

Опа грешка

преди 3 години

Тежестта на доказване де...