174

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето на България е блокирано,така както е блокирано кръстовището на Орлов мост

173

Анонимен

преди 3 години

Никой не е съгласен с управлението последните 30г. , но Воеводата е прав, колкото и антипатичен да е...:) Хубаво протестират, подкрепям ги, но махаме Бойко и какво следва?Не ме разбирайте погрешно, аз съм от критиците му - то не бяха селя ндурски изпълнения от негова страна, не беше чудо :))Всмисъл, ако махнем Бокича кого ще сложим, ето ги опциите - Нинова, Слави, Христо Иванов...за други не се сещам

172

Анонимен

преди 3 години

Диалога с вас приключи. ОСТАВКА!!!

171

Анонимен

преди 3 години

БНТ не е обективна, канят се само поддръжници на крадците Днес - агент Иван и онова момче - "социолог" с преческа на петел и излъчване на кокошка

170

Анонимен

преди 3 години

Протеста се ***. С тази агресия нищо хубаво няма да излезе.В нормалните столици като Москва отдавна да бяха изяли прикладите тия 20-тина провокаторчета на кръстовището.

169

Анонимен

преди 3 години

*** ,гледайте при кого България е най-добре и сравнявайте статуквото си с реалното минало,а не с вашите мечти!Не ми давайте за пример Румъния,а вървете в чужбина и вижте колко са единни румънците,как си помагат и как се крепят.Вижте и българите-само интриги,завист,злоба и развалени приятелства! Състоянието на България не е патент на Борисов,а на всички вас,защото все гледате в канчето на другия и сте !Все някои ви е длъжен и сте царе на измислиците !Все обвинявате друг !Марш

168

Ммм

преди 3 години

То и теб не ти се разбира, еле пък на любимият ти премиер.Така е когато хората са алтернативно надарени.

167

Kuku

преди 3 години

Е, друго си е каруцар интелектуалец-тиква.Срам ме е, че тоя ме преставлява!

166

Анонимен

преди 3 години

Какво друго да каже един пpост, оял се политик, който от 20г мечтае да е във властта и сега не иска да пусне кокала?!

165

до вас

преди 3 години

Оставка сега значи бягство от отговорност за бъдещето на България.Герб не са дезертьори. Можем да дискутираме с Вас и за електронното гласуване и за кризата с Ко-вируса и за предстоящата икономическа криза

164

Анонимен

преди 3 години

Усещам че тия протестиращи са слънчасали?! Нещо не им се разбира какво говорят и правят.

163

СОФИЯ ВЪЗМУТЕНА

преди 3 години

ЗАТВОР ЗА НАГЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕХНИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ ВКЛ ОТ МЕНКАНИ НА ВЛАСТ ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ МАСКИРАНИ КАТО ПАРТИИ В МОМЕНТА НАЧЕЛО С ТН "ГЕРБ".Борисов се позлва за нанасяне на щети на БЪлгарския народ за стотици милиарди живи евра..Внушават на Борисов че може да харчи смело БЕЗОТГОВОРНО МИЛИАРДИ ОГРАБЕНИ ОТ НАРОДА ЛИквидация на доказано престъпните министерства и ведомства вкл ВСИЧКИ СЕ ИСКА ОТ БЪлгария веднага. Бюрократите на пенсия или в Затвора.

162

Анонимен

преди 3 години

Шкемби знае че след оставката си отива и колкото повече крепи ..е на доган по най-патриотичен начин толкова по-дълго ще лапка най-патриотично. ВЪН НАГЛАТА ПАСМИНА!

161

Анонимен

преди 3 години

Докато някой не излезе и каже: заради кражбите на Борисов МРЗ е 610,а не 900,имаме една магистрала,а не 3,санирани са 30%от жилищата,а не 70%,цената на тока е 0.22ст,а не 0.16 и не застане зад думите си чрез вид юридическа отговорност,според която ще позволи да се осъди за манипулация и преврат примерно след 2 години ако не го докаже,аз ще гласувам за Борисов ! Казал,рекал- на пазара.Тоз крадял,оня крадял.Твои,мои хора ...айде няма нужда.Аз мога да кажа,че съм Том Круз!

160

До колегите!

преди 3 години

До колегите на надник.Не им се връзвайте много - и тук само си викат, както и ония вънка.Не им отговаряйте много, вижте, че и сами се дразнят едни други. Да поседят докато е горещо, после на тиферич ще идат да повикат малко, да пийнат по бира и да почоплят семки. Надника нали върви, не им се косете толкова.

159

dd

преди 3 години

Моят "политически" мотив е, че ми го набиват с 200 и не гот да виждаш пачки по 500 евра в една спалня. Нагли сте.

158

Анонимен

преди 3 години

Политически самоубиец!

157

Satira

преди 3 години

Поне малко обективизъм

156

Анонимен

преди 3 години

Диалог с мутри?Е как така?Както казваше Влади Въргала: "Елате вие при нас, за да не дойдем ние при вас!"Ето, такъв диалог умеят мутрите!Или... по-скоро монолог?Как иначе да охарактеризираме редовните репортажи от джипката на премиера?

155

SS

преди 3 години

на тоа на снимката, дето все се вре във властта, отговорът е:а, не, не - първо оставките, после може и диалог... А в случая камъните са предпоставка и за двете, няма друг начин !герб е ПОЗОР за България !