113

КопаКабана

преди 3 години

До до 70 от славянинНа доброволците не се плаща. Нали за това си доброволец?

112

до 110 от славянин

преди 3 години

''Значи не ти е ясно, какво е доброволец. Впрочем не ти е ясно и какво е капитализъм.''Съвсем ясно ми е какво е ''доброволец'', но май на теб не ти е ясно какво искаш от мен!? Хем искаш да работя в ковид отделение, за да разбера колко е ''страшно'' там, хем като доброволец без пари, е няма как да станат и двете едновременно! За без пари работя само на най-близките си хора, за всички останали работя за пари!

111

Анонимен

преди 3 години

Има изследване от 2010 което ясно показва, че шансът да се разболееш от обикновен грип, който е аерозолен и се разпространява с най малките капчици във въздуха и остава с часове в него в затворени помещения, е от 10 да 25% по малко вероятно, ако носиш маска....потъпси в нета, в един от медицинските журнали и изследването!!! А ковид19 дори не е аерозолен и се разпространява с по-големите и тежки капчици, т.е. всичко покриващо уста и нос е много по ефективно! Въпросът е да е поемеш възможно по мал

110

Анонимен

преди 3 години

славянина ще го излекувам от тъъпотИята му с правата лопата без обяснение.

109

До 116

преди 3 години

Браво ти си достоен за медал като путинов ***. Едно намери, а останалите?

108

До 112

преди 3 години

На мен ми прилича на египетска мумия. Като го чух да говори ми стана ясно, че е един провинциален комплексар , дочакал петте си минути съмнителна слава.

107

До 104

преди 3 години

Дете ми работи в ковид отделение, кото доброволец студент медик е.Живеем в ужас и гордост от месеци. За сега сме добре, но докога ?! Положението става критично. Бъдете здрави.

106

до 108 от славянин

преди 3 години

''Срещал ли си заразен от Спин, от Ебола, от холера, туберколоза. И всичко това не съществува щото не си го срещал? Но май и интелигентността не си я срещал. Като впрочем повечето привърженици на Мангъров.''Със болен от туберкулоза не само съм се срещал, а имам eдин приятел, който преди повече от 20 години беше боледувал от нея, лекува се година и половина!

105

До 113

преди 3 години

Някои се качват на самолет без да ги е страх, други се качват и треперят през цялото време, трети не се качват. Що за *** въпрос?

104

До 106

преди 3 години

Не само си невъзпитан, но си и неук. Никой не е казвал, че маската и шалът пазят от вируса. Те пазят от капките в които се съдържа вируса. А ако беше ходил малко по-дълго на училище, щеше да знаеш, че за зараза има значение количеството вируси, които се приемат. Тоест маските намаляват това количество. Не го премахват.

103

до 104 от славянин

преди 3 години

''Наложи се да замествам колега...още веднъж-бъдете здрави.''И уплашен ли сте до смърт от заместването на колегата ви в ''страшното'' ковид отделение, защото това е важното!? Май не сте!?

102

Св. М.

преди 3 години

Мангъровия е готов за иконопис. То бива дълбокомислено съзерцание отвъд злободневната суета, ама направо е мигове преди да се възнесе на тази снимка.

101

Анонимен

преди 3 години

И да ако наричаш страх да се разболея дори от грип следното - висене пред джипито, после 30-50 лева лекарства, дисконфорд...температура, суполи...болнични...по малка заплата....а как ме треска гърлото ако е червеноооо не се спи през нощта....кашлица...изолация да не го лепна на жената и децата и тамън след 3-5 дена се освестя иииии голямото дяти го хванало...и след 2 дена и 2рия синчец и той цъфнал....и айде и аз бащата пак в болнични - АМИ ДА СТРАХ МЕ Е!! ОТ ГРИПА!Не се мре...ама 1 месец мазало

100

До 107

преди 3 години

Значи не ти е ясно, какво е доброволец. Впрочем не ти е ясно и какво е капитализъм.

99

До 104

преди 3 години

Наложи се да замествам колега...още веднъж-бъдете здрави.

98

До 84

преди 3 години

Срещал ли си заразен от Спин, от Ебола, от холера, туберколоза. И всичко това не съществува щото не си го срещал? Но май и интелигентността не си я срещал. Като впрочем повечето привърженици на Мангъров.

97

до 102 от славянин

преди 3 години

Аз като доброволец за без пари няма да работя, такива филми вече няма, при капитализма се работи за пари!

96

Анонимен

преди 3 години

"Говедааа, цял живот ходете с маски!Страхливецът умира всеки ден, смелият само ведннъж!"Тия лафове си ги разправяй на някой друг....не е въпрос на страх а трезва преценка основана на научни факти точно за маските има има изседвания още преди 10 години дори включващи и корона вирус, макар и друг вид!

95

до 101 от славянин

преди 3 години

Кажи дали работиш в такова ''страшно'' ковид отделение, не дали си медицински работник!

94

До 97

преди 3 години

Мангъров от нужните старци ли е?