113

славянските ни братя

преди 3 години

При наличието на 52различни етноса етноса освен украйна и Беларус какви славяни сме?Само платените руски историци и комунистическата пропъганда ни наричаха славяни!

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139И сигурно 3/4 от тях живеят 2 пъти по-добре от "добре платените позиции" в България, а тези, които преди това не са работели най-престижните работи, сигурно са поне 5 пъти по-спокойни и сигурни от преди. Или това няма да го споменем?

111

измамниците

преди 3 години

До ЕСССРКакво да кажем за 30-годишните български измамни офиси за работа с лиценз!Изземваха ни последните стотинки за документация,преводи и накрая не си одобрен в ЕСДържавните органи не си мръдваха пръста и ги оставяха да крадат и лъжат народа!

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138То па една култура имат половината маааа....

109

Анонимен

преди 3 години

Хубавото нещо при ЕС че всяка държава си запазва националното име , език и култура!а при СССР не беше така при СССР всяка република трябва да говори на руски

108

Анонимен

преди 3 години

До SSНяма нищо странно, че комплексарите които за нищо не ставате наричате останалите "***". То не е лесно някой възпитан европеец зачитащ останалите да те мачка по доходи и поведение, а ти, големия "мъжкар" да гледаш отстрани и да се облизваш.:)))

107

Радвам

преди 3 години

се че тук има хора, които споделят за европейските си заплати. Ако не беше България в ЕС те никога нямаше да могат да работят и да изкарват пари в друга държава освен в БГ. Щяха да си седят в своето малко загубено село някъде в северозападнала България и да пасат козите за единия хляб. Ето това е разликата между България в ЕС и България извън ЕС. Обаче лошото бързо се забравя. Просто нямате база засравнение- айде сега сравнете 500 е заплата с 3-5 долара заплата при Виденов - само преди 20 години

106

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРНеграмотен си. Преди години когато отиде да видиш дали може да се закачиш за някоя работа в Германия, нали? :))))) Но се оказа, че ще трябва да работиш за да изкарваш пари, пък и с езика не се оправяше. :)))))))))) Седи и рЕви, дет се вика, надявай се. :))))))

105

Секача

преди 3 години

На дрОгарите като тоя ЕСССР вече не им издържа психиката. Това е много хубаво !!!

104

полски турист

преди 3 години

До АнонименЗащо само вие българите симпатизирате на Русия? - Двойни освободители и поробители!

103

Анонимен

преди 3 години

Правилно предвиждате следващите стъпки, премахване на плоския данък, излизане от ЕС, излизане от НАТО и вечна дружба с Русия - ВСЕ ХУБАВИ ИДЕИ НА НЕНОРМАЛНИ ЧЕРВЕНИ БОЛНИ МОЗЪЦИ!!!

102

пореден експеримент

преди 3 години

поредният ни господар и робовладелец! Ние мразим свободата и това ни чака-робство!

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 118Аз имам 10 годишна работна виза. Никакви проблеми. Ходил съм и на туризъм. Никакви проблеми.Та, ти кога опита да пътуваш за САЩ?

100

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев е умен човек аз бих го посъветвал да направи референдум за излизане от ЕС и НАТОБългария бъдеще в Ес няма

99

Секача

преди 3 години

До ЕСССРЗащо не ходиш в Евразия да работиш ? Плюеш против ЕС, а той те храни...

98

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРТолкова сте жалки, че вече си избирате да се криете зад провала СССР, за да храните ЕС. Смятай!:))))

97

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРhttps://learn-german-easily/average-salary-germanyНамери 4000Евро НЕТ илитерате. Дай ми обява за работа, където пише 4000Евро нет за Германия.

96

ЕС Форевър

преди 3 години

До ЕСССРсве маргинал-путинисти сте все у Западна Европа. Лъжете или си измисляте?

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110Аз работя като икономист във Франкфурт. Малко над 6 хиляди. Комунистическите провали не са излизали от село, затова хилядарките им са лесни да ги приказват.:))))))))

94

Евроценности

преди 3 години

Когато самата председателка на ЕК - Урсула фон дер Лаейен е замесена в корупционни скандали, смятайте какво става надолу по веригата. От над 500 милиона европейски граждани не успяха да изберат един начело на ЕС, който да не е бил с замесен в някаква схема.