140

Анонимен

преди 3 години

Дядото на пребития студент, който Борисов обяви за комуниста, попречил му да учи в чужбина отговори. Видеото го има в ютубhttps://youtube/watch?v=EHcECBorfoc

139

Анонимен

преди 3 години

Братята пак да ни помогнат да се избавим от едноличната диктатура на селяка

138

Анонимен

преди 3 години

Жалките опити на властта да маргинализират протеста ще доведе до там,хората още по-яростно да се настроят срещу хунтата и протестите да се радикализират.Така или иначе ще паднат от власт,колкото по-рано,по-добре и за тях.

137

Анонимен

преди 3 години

До 99, каква Русия те мъчи бе човек.Исканията на хората са ясни оставката на ГЕРБ + ОП, оставка на Гешев, реформи във всички сфери, правова държава Текущото оправление от 11 години се плюнчат всичко е оставено на самотек. Само знаят да наливат пари в продънени ями, корупция и кражба на фондовеНегативите са повече от положителните промени а трябва да е обратното

136

До заради това

преди 3 години

Не им е по-добре, нито им е по-висок стандарта на живот, просто са свикнали с малко и се задоволяват с насъщния за съжаление...Пречупени и подчинени са, а ние трябва да им помогнем да спрат да се страхуват да не загубят петстотинте си лева заплата, а не да ги обвиняваме, че са гладни и страхливи.

135

Анонимен

преди 3 години

До ДО 147Кога преди в САЩ? Не ми трябва на мен бележка от машинита за кой съм гласувал,важното е какво отчита машината. В САЩ на последните избори хора гласували за Тръмп получават бележки,че са гласували за Килъри,. Софтуера на кой фирма ще бъде,това е важното.

134

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са печелили досега само с фалшифицирани избори.Помним чувалите с бюлетини ,които влачеше Цецо крадецо ,знаем и кой помага на ГЕРБ да спечели-корумпираната ЦИК.Затова машинно гласуване и европейски наблюдатели.Явно,сами не можем да се справим с мафията.

133

Анонимен

преди 3 години

Жалко малък и несъществен напън на БСП да докопа властта - дори с цената да убие малкото си останал електорат от вируса. Протестърите правилно са класифицирани от кукловода в Дубай - л.у.мпени всекви!

132

Машинни избори Радев

преди 3 години

Въпрос: Защо симпатизантите на ГЕРБ не протестират в подкрепа на правителството?Отговор: Защото ходим на работа!Не позволявайте на малцинство от хора да унищожат държавата чрез манипулирано компютърно гласуване! Някой спокойно може да бръкне в базата данни и хоп Черепа и БСП могат да станат на власт!Ако мислите че изборите са манипулирани, запишете се за член на изборна комисия! Познавам такива и да хартиените избори не са идеални, но са по-честни от машинния мутренски избори на радев!

131

Анонимен

преди 3 години

Според мен милярдите ще ги земем. Да не бързаме обаче да ликуваме още.

130

Дидо

преди 3 години

Как хубаво са се покатерили на паметника на нашите поробители.Остава само да изкряскат. Ние сме с вас ,изкаме отново хомот ,бич,робство,затворени граници и преводна рубла. Ха дано стане-сеира ще е 100%.

129

ами нека

преди 3 години

До 141 Който не е умен,за начало политиците да не крадт а не горанов да ми обяснява , че корупцията я имало от 100 години. после съда и прокуратурата да си вършат работата а полицията да защитава нас гражданите и особено възрастните по селата. без кражби ще има повече пари за пенсии,за лечение,за пътища и така ще заживеем по-добре според това кой колко е заработил а не колко е откраднал

128

Бау

преди 3 години

2013 нали го свалихте Бойко? Служебното правителство беше супер нали? После години наред го псувахме ... Опитвате се да повторите тази гениална постъпка ...

127

Липсва Фигурантът!

преди 3 години

Къде се скри Метежникът-Фигурант Радев да излезе със стиснато юмруче и малко да ни разсмее ?

126

1-n

преди 3 години

ива го200 *** праят цел град на маймуниива го у протеста, ти се познават лично, като у наше село

125

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

...........БИИТЕ ГЕШЕФ ПО КАСКЕТА !

124

Анонимен

преди 3 години

До ИстинаМашините също могат да бъдат манипулирани в САЩ има редица примери. Тръмп подава жалби до американсия ЦИК точно на тази тема. Майкъл Мур в една своя книга описва как става това също...Като имаш отсреща мошеници г все ще му намерят цаката.

123

Тонката

преди 3 години

Лично аз преди 7 години кога свалихме Ореха с протести свалих 8кг от разходките и бех станал манекен 74кг:):):):)А Бабикян на тези протести качва:):):):)Не,че имам нещо общо с такъв пробит *** като него де:):):):)

122

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

БОРИСОФ У БРУСЕЛ......НЕ МЕ БИИТЕ ПО КАСКАТА ШО МИ Е ТЕСНА !

121

Анонимен

преди 3 години

през това време тулупа муа пържоли с трюфели в Брюксел и му е през левия крачол за протестите