30

Анонимен

преди 3 години

Някой Зане ли какво се случва с момчето на лекарите, което беше пребито от полицията и в тежко състояние в Пирогов?

29

Бау

преди 3 години

До МайнаНикой не протестира с/у Радев. За това се разхожда м/у тях ...

28

Майна

преди 3 години

Борисов е идвал днес тихомълком в Пловдив, пред 30 човека адмистрация на кмета, потупал ги е по главите и се е изнесъл с 200! Радев се разходи по центъра с протестиращите!

27

Който трябва

преди 3 години

До всички ГЕРБЕРСКИ *** в коментаритеПРЕДТАНЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ - всички видяха десетките хиляди в София днес. Протестиращите не са ниско интелигентните, а тези които пускат за ТИКВОН! ОСТАВКА, УРУДИ!

26

Анонимен

преди 3 години

Оставка на наглите мутри!

25

леле мале..

преди 3 години

До Анонимен 1000 престъпници и 500 лентяй по улицата ами тук сме още 5 милиона ох ..какви *** каде мислят че се намират тия заблудени овце ... ами и друг овчар да дойде пак ще сте сащите овце ..под гегата ..ха ха.

24

Майна

преди 3 години

Кой иска оставката на Президента Радев в Пловдив бе пробит прокъсан ***? В Пловдив затвориха целият център, всички скандират ГЕРБ ОСТАВКА! Булевардите са пълни от край до край с хора. Егати платените Гербави поgлoги!

23

Анонимен

преди 3 години

До МхМ няма и да чуете против Гадев на пишман протестите викове,днес е имало такива в Пловдив,аз ги видях и чух,нали беше там Гадев както и Борисов.Психодеснитенаистина си вярват че Гадев ще им осигури победа на едни извънредни избори и Ристо комунисто става премиер,дотолкова са изку..куригали.Да се рееш в облаците е допустимо,всеки има право на мечти но да вярваш че можеш да полетиш значи си в състояние на диагноза.Вероятно много от тях са точно в такова състояние,лоша дрога и алкохол!

22

да ама не

преди 3 години

толкова са интелигентни, че не могат да създадат сложно изречениеи никой не разбра какви са им исканията и от какво са недоволни

21

Бау

преди 3 години

Като гледам колко малко носят маски на ... протест са ми ясни, че са от силно интелигентите не вярващи, че има вирус ...

20

Непозната

преди 3 години

Проявете мъдрост и далновидност в този труден момент за България! Натрупана негативна енергия, която създава хаос в държавата! Да, има сигнали за промяна, но не това е начина да се направят. Изведнъж да почнат кардинални промени, които няма да се отразят добре в нито една сфера на икономическия и социален живот. Някакъв импулс да се наказва, вместо да се доказва с по-смислени дела, че българина мисли за интересите си. Българи, не заставайте един срещу друг, а се обединявайте и се защитавайте!

19

19-ти

преди 3 години

Глупаво е да защитаваш радев. Той е предател. А кюлчетата и пистолета е ясно че неговите хора са ги сложили. Само най-наивните вярват на такива комунистически постановки.

18

Анонимен

преди 3 години

толкова са интелигентниче не гласуват или гласуват пак за гребучили са на запад за джендъърство и европейска солидарносткоето се изразява в това е тариката да използва глупакаабсолютно неадекватни хоравърнали се заради липсата на пари да се лекуват от коронавирусаи да се снишат на топло при баба и дядо

17

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Цял народ ли занимава с мамунджулъци на премиер-мамун?

16

Анонимен

преди 3 години

Нали автобусите днес трябваше да дойдат и после, нали Гадев каза че страхът е там където са автобуситета защо ще идвате с автобуси И ДОКОГА НЯМА ДА МОЖЕМ СПОКОЙНО ДА СЕ РАЗХОДИМ ВЕЧЕР ПО ЦЕНТЪРА,аман от лу..мпенаж.Корнело твой ли е хоел Мираджио Термал Спа хотел,не е на твое име естествено,ама твой ли е по принцип???

15

Мхм

преди 3 години

Никъде не чувам, освен в Пловдив някой да иска оставката на президента, след като е ясно че той е в основата на напрежението. В такъв смисъл протестите са безмислени.

14

Анонимен

преди 3 години

Масови, колко да са масови.Колкото масовите тестове. Изобщо тази дума се използва по медии до ерозиране на значението и. Силистра има няма триста, Благоевград 30. Масово като се приберат гостите от Европа и Англия, по местоживеене нещата ще се успокоят. Българина не е глупав, нито е публика манипулируема лесно по социалните мрежи.А без делегирани на власт през избори, никой не може да управлява държавата.А чужденците са направо от друга реалност, и няма да свършат нищо смислено в родината си

13

измет

преди 3 години

И животът на костовистите има значение.

12

Анонимен

преди 3 години

На изборите си ги изберете пак! Както си избрахте Плевнелиев и всички кметове! Пък после си пейте като чалгаджии и дрънкайте, че не слушате чалга! Народен избор!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Жалко е и страшно да гледаш как тоя клоун дето трябва да е президент залива с празни приказки най ниско интелигентната прослойка и ги насъсква в пандемията да мучат на площада и да му повтарят алабализмите. То и по коментарите тука си личи, тикви, мутри, оставка, блокади ще правели. Полезни идиботи дето разни олигарси ги използват и те врякат и не могат едно смислено изречение да подредят.