49

И какво?

преди 3 години

И колко хора има бе ? Е сега минах от там 5-7000 и 10 000 да са много ли са бе ? Колко процента от имащите право на глас са това? Защо реши че точно хората събрали се да пият бира , защото повечето правят точно това могат да управляват? Какво предлагат искат оставка и после какво?

48

ПроСоТо

преди 3 години

па и друго е интересно:-Защо след толкова дни и упорито отказване да отговаря на "мисирките" по тоя въпрос,изведнъж се сети за него?..Некакви мнения?

47

Анонимен

преди 3 години

Българите в чужбина предимно от ЕС страни никой не може да ги оргнизира да искат оставка.

46

Анонимен

преди 3 години

Десет години върти една и съща плоча, все го били натопили, все доказателствата били изфабрикувани... Един път не е представил доказателство за твърденията си.

45

Тюфлека

преди 3 години

За сетен път доказва колко е *** .Постановка ли ?Вече и детската градина не му се вързват на интелекта.Със сигурност и "Винету" не е прочел, нещастника.

44

Анонимен

преди 3 години

Бойче, евала брат! Само те моля да дозатриеш това редко тъппо племе, и всичко ще е ок! Форца Банкя!

43

пери

преди 3 години

До Не съм ГЕРБерВсе тая. Няма повече нужда от никакви компромати или постановки. На главния *** никой вече не му вярва, оакал се е достатъчно.

42

Carnivorous

преди 3 години

Разбойко: "Какво се вижда, че аз живея като аскет". Според мен е изтървал едно "к" преди аскет.

41

Ельоменат

преди 3 години

До ОфцеКой си държи парите в чекмедже ли? А кой шпионин изнася информация със снапчат? Това обаче минава, но видеото на Тиквата не. Смешни сте ми

40

Оставка!

преди 3 години

Пред министерски съвет има много ама много хора! Напред българи! Смърт за мафията!

39

Бай Курти

преди 3 години

Колко,трябва да си *** да вярваш на червени постановки!?Явно Иво Христов е прав, 80 % ***.

38

Анонимен

преди 3 години

Бойко бе ....ми давай оставката.. ! Ми ставаш за посмешище ,срам за България..Вярно ли дамата направила записа е при Мишо Бирата

37

Анонимен

преди 3 години

Тикво, евраците в чекмеджето фалшиви ли са? Да смайваш бyдките по-лесно? Хитрец! Значи викаш това са само пичeловки. Иначе къде у тебе толкова кеш?

36

Анонимен

преди 3 години

Ако не е администрацията,купените ,мъртвите души ,фалшификациите и тнт.,нямаше да бъдем на дъното.

35

ПроСоТо

преди 3 години

е кво,симпатяга е,не ли?..Не казва:-"Това са измислени и неверни неща",а просто отбелязва,че некой е АРАНЖИРАЛ СЪДЪРЖАНИЕТО на шкафчето му..некой просто е ПОДРЕДИЛ пачките,кюлчетата и пищова!..А НЕ ГИ Е ДОНЕСЪЛ ОТВЪН!!!!..Демек,та са си били там,но.."подредени по друг начин"....но,това е МИКРОУМНИКА ,наречен "Тиквата"..Той дори и не усеща какви дивотии бръщолеви и на кой свят се намира..

34

Анонимен

преди 3 години

От Пентагонът може да са заитересовани от технологията на дронът на Радев.

33

Офце,офце.

преди 3 години

Може ли да има толкова прости хора в България...?Кой си държи парите в къщи и то в чекмедже ...?То бива *** интелект ,чак толкова граничи с ... Всеки може да влезе,да остави пари някъде и да си тръгне след ,като ги е снимал.ОФчи мозъци искат и оставката.

32

Анонимен

преди 3 години

Нищо не разбрах

31

Анонимен

преди 3 години

Гешефтев тамън се нанесе - и сега да го разкарат ... ще драпа до край! - като истинска мутреса!

30

2луп

преди 3 години

Кое е това видео? Питам про правителствения сайт утре. Бг. Вие сте срам за журналистиката за това сме 116 място. Чакате за разрешение за да публикувате нещо, а в останалото време ни занимавате с някакви зодии. Срам сте