62

Анонимен

преди 4 години

Разбра се защо е била хера при баце.Да му каже,че спират турски поток.Иначе е много "загрижена" за положението у нас и ще тропне ръченица.

61

Анонимен

преди 4 години

Криза ли е? - криза еОт криза как се излиза? - с дясно управление и много мъка за беднитеИма ли дясна партия? - не, няма и да има скороизвод: викайте докато можете

60

Анонимен

преди 4 години

Боко ке падне!

59

Чиновник

преди 4 години

На комyниcтическото простолюдие са ви влезнали някакви чекмеджета в дyпapaтa и така се връткат с 200, че място не можете да си намерите. Чак излизате по площадите да се наливате с бира и да врещите некви опорни точки спуснати ви от Божков. Че сте купени е ясно. Лошото е, че пак са ви купили за жълти стотинки и ви разнасят като стадо по улиците и да се излагате.

58

Анонимен

преди 4 години

Закриване на парламента и съд за депутатите, всички до един са гласували закони със вратички. Един от вас не защити медиите втората сила за 30 год вие червени баcтyни сте най-виновни за погазване на свободата на словото от 100 год насам. Сега заради вас имаме мутри и мисиристика вместо журналистика.

57

Анонимен

преди 4 години

Айде няма нужда, червените кърлежи пак се гласят да смучат народна кръв , ама този път да не засмучат дедовия!!!

56

бай Тошо

преди 4 години

Ох, ох, вземе ли БСП да говори от името на народа и ми изтръпва сърцето. Веднага се сещам за 9.9.1944.

55

Анонимен

преди 4 години

Младите пък тоя... На повечето млади очите им гледат извън Бойколандия вече. В квартала, в който живея, напоследък се появиха ромки касиерки по магазините, сервитьорки... Това беше научна фантастика преди 10-15 години. Няма хора бе, всички бегат с 200 далеч от Абу Бойко Даби и стабилността.

54

баба гинче

преди 4 години

До карачанаковнедей така баби...недей да обиждаш възрастните хора симпатизанти на бсп.не забравяй,че все пак ние мятаме от балкона 100 000 лв.на непознати.и това са пари спечелени с нашия труд-по цял ден плета ковьори и макрамета!

53

Байфидан

преди 4 години

Ама то вие създадохте този мафиотски олигархичен модел бе, червена крава. И пак ще го прилагате ако се докопате до властта. Същите приказки ги говореше и Станишев през 2013, когато пак сваляхте ГЕРБ, и после избрахте Пеевски за шеф на ДАНС.

52

Анонимен

преди 4 години

Божков влиза в парламента с нова партия !!!Слогон: Няма ляво, няма дясно, всички сме бедни.Знаме: Черно със силует на Фигурант и ЧерепБанка за дарения: КТБАдрес: Дубай # ОАЕКонтакти: OAE via КГБПредставителство в България: BSP/bg. проспект Позитано 20

51

БСП са гад.ини

преди 4 години

Уф, тези не разбраха ли, че комунистическите им лозунги са ни втръснали? И като загубят и следващите избори пак ще гледат с наакани лица и ще се чудят защо стана така.

50

Анонимен

преди 4 години

Черепа плащал, казваш... Както се оказа, Черепа и на Бойко е плащал. На Горанката и на кой ли не. И то добре. Те тия вили в Бистрица, на Ярема и в Барселона от какво са?

49

Анонимен

преди 4 години

Този филм съм го гледал и знам как свършва. Обаче филма е поучителен, особенно за младите. Нека да помизерстват малко и тогава ще разберат много неща които все още не са им ясни

48

Трифон Нарезан

преди 4 години

ГЕРБ=БСП=ДПС. Боко тръгни си с мир. Тотална смяна ни трябва. Тя започва с оставката на сегашните.

47

ivailo

преди 4 години

Защо се ослушвахте до сега ?? Мразя ГЕрБ, ама вас още повече !!

46

Анонимен

преди 4 години

ЧЕРВЕНИ *** НАПРАВЕТЕ СИ СВОЙ ПРОТЕСТ СЪС ВАС НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО И НЕ ИСКАМЕ ДА ИМАМЕ ОСТАВКА И ЗАКРАВИНЕ НА ТАЯ АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ

45

Анонимен

преди 4 години

Е много ясно, ти да не мислиш, че на Баце планът е друг? Чака милиардите и той. А и всички други лапачи под него.

44

аз

преди 4 години

О ужас...

43

Анонимен

преди 4 години

ето какво казва евродепутатът от бсп петър витанов в стурдиото на една телевизия на въпрос как ако бсп дойде на власт,ще се справи с проблемите на страната,безработицата,липсата на болници,демографската и икономическата криза и т.н. и т.н...ами да вижте сега европа е приготвила едни милиарди!!!ако можем да ги привлечем...