51

Корнелийо,

преди 3 години

Носът ти достигна ли вече дължина 1 метър или стана още по-дълъг?То не бяха лъжи, не бе чудо!Всичко трябва да има предел, включително и тепегьозлъка, но за БСП това правило изглежда не важи.

50

Анонимен

преди 3 години

Много неприятна личност

49

Анонимен

преди 3 години

Нинова привижда настоящите протести като апарат за командно дишане на намиращата се в реанимацията БСП. Колко по-гнусно може да стане поведението на огладнелите за власт другари, раздаващи си крошета в партийната им централа? Този протест не е за ваша легитимация. Не го ли разбрахте. Призовавала да я подкрепим пред НС??? Ами докарайте си бабите от Горно-Нанадолнище.

48

Анонимен

преди 3 години

Ами Христо Иванов поне се мъчи за някаква насока във връзка с върховенство на закона. Защото в момента България е много далеч от правова държава. Управляващите милиционери не считат това за важно.

47

Цв.

преди 3 години

Мааалее, нагла крава, всички видяхме какво се случи, но....... Обвиненията били лъжа. Ами ти си най-голямата лъжкиня в тая държава и мечтата ти да управляваш те докарва до оргазъм.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49относно еднокнижието не знам, ама за всичко останало го виждаш на снимката! даже в много повече...!

45

Анонимен

преди 3 години

Аа не се правете на изненадани. Не били протестите на БСП. Нали гледах по телевизията каква радост и благоговение цареше като се появи МаяМа сред протестиращите. Как дефилираше Корни с новата прическа сред радостната тълпа. Не се притеснявайте, не се свинете, дайте воля на комуниста във вас - винаги сте го носили, нали?

44

Анонимен

преди 3 години

Явно е време БСП и ДБ да спрад да се срамуват и официално да обявят връзката си. :-)Някой може ли да пусне идин линк независимо откога, в който Христо Иванов коментира гафовете на БСП или Румен Радев?

43

Алтернатива има

преди 3 години

Оказва се, че президентът Радев може да събере на едно място привърженици и на лявото и на дясното. Това е пътят. За да се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка може да се наложи да минем пак през експертен кабинет както по времето на Димитър Попов през 1990г.

42

Анонимен

преди 3 години

Искам да ме управлява алчен *** милиционер, прочел една книга до средата, нагъл до безобразие, но затова пък лъжлив!Ама не знам откъде да намеря точно такъв кандидат, ти сещаш ли се за някой?

41

До протестиращите

преди 3 години

До 48Не е проблем. Просто си обсъждаме. Щото повечето викат не искаме Борисов. Ама като ги питаш какво искате и не знаят. Евала ти си си решил за теб.

40

Мед. лице

преди 3 години

Не се подлъгвайте.Кораната не обича много хора на едно място.Аман от наивници.

39

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов искам да ме управлява!Проблем ли е?

38

До протестиращите

преди 3 години

Като сте толкова искащи нещо ново,поне един протестиращ да каже кой иска да управлява. Ама без празни приказки от рода на - всеки друг,можещи хора и други общи работи. Ако утре има избори кой искате да управлява. Напишете тук искането си да видим как,виждате нещата след падане на кабинета. Щото аз не искам да има служебен кабинет на Радев(Бсп) докато се насрочат нови избори,при положение,че след няколко месеца са нормалните избори. Не е чак толкова далеч. Но все пак кажете кой да управлява?

37

Анонимен

преди 3 години

Корни разпусни тази ретроградна комунистическа партия- БСП. От страните в източна Европа само твоята партия остана да се хвали и да се идентифицира с комунистическото наследство. За това не гласувам за твоята партия, защото с единия крак сте в Москва , а с другия в Пекин. На протести не ходя, но винаги ходя за да гласувам против БСП/БКП.

36

Анонимен

преди 3 години

Ще протестираме когато искаме, нашият протест не е ваш протест. До вчера и вие крадохте.

35

Е,бравос

преди 3 години

Тази хубост вече знае, че вота за недоверие ще бъде отхвърлен и разчита само на улицата! Како,така завърши и вота за шеф на софийското БСП - Твоят фаворит Свиленски завърши на почетното ВТОРО място, а опонента Паргов - ПРЕДПОСЛЕДЕН :-))))

34

Анонимен

преди 3 години

Комунистите да не се месят, протестът не е техен!

33

Kopни коронавирусова

преди 3 години

Да унищожим партията - столетница!Да коронясаме всеки пенсионер!

32

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

АБЕ НИНОВА КЪДЕ СЕ БУТАШ И ТИ С ТОВА ТЪМНО МИНАЛО