98

Реалист

преди 3 години

Досега напълно неадекватни мерки на правителството на Бойко Борисов. Маските отдавна трябваше са са задължителни навсякъде. Сега даже в транспорта и магазините няма контрол за носенето на маска. Най-важната мярка все още я няма - недопускане на внос на заразата от чужбина.

97

Сатира

преди 3 години

Спокойно многото случай тепърва предстоят, след мераците за преврат на Лудия Радев

96

До Бау

преди 3 години

Спираш, защото съм прав - всеки път като дойдеш тук да пропагандираш аз ще те чакам. Навирай се между шамарите - ще те правя смешен всеки път.

95

Анонимен

преди 3 години

211 нови случаи и то в събота, благодарение на Бойко Коронавируса.

94

Зоро

преди 3 години

платените *** пишат, че няма вирус, за да ходят хората без маски и да се заразят повече. После ще ревнат "Ау правителството не се справя."Целта е да се сваля правителството, защото с избори не могат. Не забравяйте, че леките случаи също увреждат до живот.Да видим сега троловете, колко са по минусите, които ще ми поставят.

93

Анонимен

преди 3 години

В България обикновено през седмицата са 4-5 пъти повече нови случаи в сравнение с почивните дни.

92

Анонимен

преди 3 години

Оставка първо трябва да подаде Президента затова, че организира протест по време на Пандемия, къде е спал досега?! Да не би Бойко да е от вчера на този пост?!Защо събра сумати народ да се зарязават?! Жалко пък после мислел за народа така ли се мисли събирайки ги на едно място вместо да ги поощрява да спазват дистанция

91

Анонимен

преди 3 години

Бойко короната кога че го изгониме!

90

До 89 А бе

преди 3 години

В щатът Ню Джърси в САЩ, който е с население 8,88 милиона, са починали досега 15603 човека и продължават да умират. Вчера са нови 50 починали. Това ли са 2-3 хиляди човека?

89

Бау

преди 3 години

До До БауСпирам да споря. Ти си от тези дето "бла бла ОСТАВКА!" Няма смисъл ...

88

Патриот

преди 3 години

Нищо няма.

87

До 79

преди 3 години

поръчение на БСП, ще уморят повече хора,,За първи път няма да им е.Спомни си атентата в църквата ,,Св Неделя,,За БСП целта напълно оправдава средстватаРадев е новият Игнацио Лойола

86

До Зоро

преди 3 години

Правят се на съмнителни, освен ако не е уикенда. Тогава не се правят, щото е важно да си почиват.

85

До 10

преди 3 години

Не си мислете,че парите са всичко.

84

До Бау

преди 3 години

Както казах такъв очеваден пропуск резултираш в мъртви от Коронавирус хора, като това продължава с МЕСЕЦИ е скандално - ти какво предлагаш ако не оставка, да ги наградим ли? Не те ли е срам малко - говориш за морал, *** като *** хора в следствие на неадекватността на НОЩ няма проблем

83

Зоро

преди 3 години

до ХАхахаТези 31000 теста са на хора, които отиват на море и явно са в добро здравословно състояние (е не всички - имало е 100). У нас тестове се правят на съмнителни, т.е. които са в лошо здравословно състояние, т.е. те са си болни, но не винаги от ковид.Понял?

82

До а бе

преди 3 години

Без да се оправим с вируса не може да си оправим държавата. Колкото до броя на починалите, те може да са много и малко. В най-лошия сценарии ще са четвърт милион. Не забравяй, че след вируса си има последици за уж възстановилите се.

81

До 87

преди 3 години

Това е висш егоизъмТепърва ще учиш за егоизъма.

80

Анонимен

преди 3 години

Абе многознайковци все измами са ви в главите. Една позната е болна и мн. и е зле, също мъжа и детето и на 2 години. Отказват да ги приемат в болница засега - не знам места ли няма вече. Същевременно хиляди хора се накачулиха един върху друг на тези митинги да пренасят зарази. Бойко управлява от 11 години, те точно сега се сетиха да протестират във вируса. Пълни оли.гофрени

79

До 83

преди 3 години

Пламнем ли, правителството си отива. :)Това ли била целта на протестите?