16

Избирател

преди 3 години

Двамата плазмодии радев и христо иванов са готови да подпалят държавата. Единият - заради завяхналата си политическа кариера, другият заради кукловодите си от Москва. И двамата са за затвора.

15

Живял-видял

преди 3 години

Бойко пускай веднага пълен достъп до стадионите и дискотеките.Иначе агитките и младите все ще са ти под прозорците докато те свалят.Сам се закопаваш, само и все от тъпотия.

14

Българин

преди 3 години

За пръв път от години се гордея с БЪЛГРСКИЯ НАРОД!Да живее България!

13

защо

преди 3 години

При толкова горящи бушони, може и пожар да стане!?!

12

Анонимен

преди 3 години

"" Борисов: Да се свика ... "" .............. Другарю Борисов, ... остави ти комисията сега ... не това е важно ! Това което е важно сега е какво се говори, как се реагира ... довеждането на автобусите вчера беше фундаментална грешка ... подвеждат те пионерчета като Тома Биков, които не стават за склададжия и това ти е стратег. това, че другите са омазани до ушите не значи, че и ти трябва да се омажеш. Не подценявай хората, хората гледат ...

11

Анонимен

преди 3 години

До АмчъмдейвиСНяма да я хвърли. Има много сериозни геополитически импликации. Правителството на ГЕРБ черпи своята легитимност и стабилност от членството на България в ЕС и амеркинската подкрепа. Докато влиянието на тези два фактора не бъде прекъснато, България не може да помръдне и сантиметър напред....

10

Анонимен

преди 3 години

бойко ае не се прави на застрелян и си давай оставката

9

Анонимен

преди 3 години

Българските полицаи ако имат какпа морал и достойнство трябва да спрат да охраняват престъпната, затънала до уши от корупция власт.Тиквата изгаря поредния полицейски бушон, само и само да остане още малко на власт.

8

Ельоменат

преди 3 години

Абе токво ти и аш ли министри, имаш ли подчинени? Как така е можеш да изгониш доган от държавна земя? Кой управлява тази държава? По давай оставка и заедно с Горанов, Доган и Пеевски към затвора доживот

7

Анонимен

преди 3 години

Организацията за икономическо сътрудничество и развитие: За България се задава най-тежката криза в историята на целия Преход.

6

гост

преди 3 години

А мутрана министър на МВР - него не може щото в СВ-то му пише, че е бил шофьол на мурта.

5

АмчъмдейвиС

преди 3 години

А как така бе оставката, ти твойта хвърляш ли я?

4

Анонимен

преди 3 години

Шефът на МВР-Бургас със сигуност не е решил на своя глава да пази плажа, а е имал нареждане от някой на правителствено ниво! Не си измивайте ръцете с бургаския шеф!

3

БОДИЛ

преди 3 години

Къде се скри в Бояна президента, той трябваше да свика тази комисия с неговият избран шеф на НСО....мишка, скри се и довечера пак с вдигнат юмрук да излезе при комунистите на паветата, за да изпълни желанието на Божков, олигарха на БКП/БСП за метежа в държавата!!! Аман от кухи ***

2

Ф.С.В.

преди 3 години

невероятно ГОРЕЩО лято се очерта 2020!! Сезон няма!! _скандали колкото искаш и Все Големи _Очакват ни Много интересни моменти _ще пишем НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ -ЯВНО!!

1

чичо Спас

преди 3 години

Бойко оцапа гащите. Да живее БЪЛГАРИЯ!