149

Анонимен

преди 3 години

До AntinwoИ кво, като последват съдбата на Чаушеско, та няма да бъдат назначени нови "Доган" и "Бойко" на тяхно място ли? Пак глупости говорите!

148

Анонимен

преди 3 години

ДПС ДОКАЗА ЧЕ Е ПАРТИЯ КОЯТО ЗАЩИТАВА БЕЗЗАКОНИЕТО

147

На рязаният Доган,

преди 3 години

взе да му отбива, свърши с пашалъкът му. Какво си мисли, че тези турчета ще го спасят ли!? Точно ДПС джурка живота ни, защото са се впили във властта и играят заедно с Боко-***!

146

Antinwo

преди 3 години

Доганчо и бойчето трябва да последват съдбата на чаушеско и садам за да тръгне България напред.

145

Анонимен

преди 3 години

СЕГА ДА ГИ ЗАТВОРЯТ ТАМ ДА СИ СТОЯТ С ДОГАН ЗАВИНАГИ. ДОКАТО ГО ИЗЯДАТ

144

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа това ли Бойко назначи първо Цацаров (който ходи и на консултации при Чайка в Русия) и после Гешев, все хора на Доган? За това ли Бойко ще назначи човек на Доган за шеф на КЕВР? Защото не е русофил? Ако не е русофил, какво прави с агента на Русия Доган? А Доган, да припомня пак, сам си призна, че е руски агент, накара цялото ДПС да застане зад Русия и против Турция и изгони Местан заради това.

143

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ако Данчо Ментата не е в множеството...еничари за защита на Доганя,да не се признава събитието,а ако е там,да вдигне ръка и да се...изкаже,за...ползата от ланския сняг,както прави в Парламента.

142

Край

преди 3 години

Енимехмедов ви показа как се правиНяма нужда да се бият Българи с турци помаци и прочие честни хора

141

Анонимен

преди 3 години

ДПС е криминална структура суздадена от ДС и ръководена от агент "Сава" - Доган.Трябва да се забрани със закон.Партии на верска основа са противоконституционни!!Йорран Цоневци в тази шайка са днешните Киряк Стефчовци.

140

До 135

преди 3 години

Е хайде определете се. До вчера искахте доган и пеевски да бъдат арестувани и съдени, а днес вече не искате. Май имате биполярно разстройство. Нали това говорихте и викахте на протестите? Днес казвате да се оставят ДПС. Май насрахте гащите като видяхте колко много хора дойдоха да подкрепят Доган. Май и никой няма да ходи на плаж с лодки, скутери и мутери.

139

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТой не е роден в Дръндар, а в Пчеларево. В това село живеят само роми, макар и някои от тях да се турчеят.

138

Анонимен

преди 3 години

С Борисов 3 е свършено,но Бойко не може да осъзнае какво стана вчера.Просто да си припомни Луканов 1 и 2.Няма шанс.

137

Анонимен

преди 3 години

До Сат ННе, не сме докарани до там, ама такива неразбрали като теб ще го направят!

136

Анонимен

преди 3 години

как имащи се за турци защитават един ром от Дръндар, той си живее като ромски барон, а ти отвън го пазят, дано една водичка им дадат

135

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм се чудил на симпатизантите на ДПС. Симпатизират на идея която ги лъже и предава година след година 30 години. Вече никой не ги гони могат да имат турските си имена ако поискат. Обричат се на изостаналост и бедност.

134

пери

преди 3 години

Номерът с етническия мир е единственият коз на Доган и той се опитва отново да го използва. Не трябва да се поддаваме на тази елементарна провокация. Тоя филм сме го гледали и преди, но вече не е интересен. Сега е нужен само здрав разум.

133

Kiko

преди 3 години

Хайде братя Българи !!!

132

Анонимен

преди 3 години

Че как събраха 5000 еничари за няма и ден? И защо е позволено събиране на ПАРТИЯ там, където е обявена гражданска акция? Излиза, че на една противоконституционна партия се позволява да осуети упражняването на конституционно право на гражданите.

131

Анонимен

преди 3 години

До Сат НБойко вчера ви вкара в еврозоната именно за да сме в Европа и ЕС,а да не се въртим между Турция,САЩ,Русия и да ни фалират банките,но олигарсите-престъпници и крадци , протестиращи срещу ГЕРБ са на обратното мнение!

130

АБВ

преди 3 години

Голямо множество ????? Вие от днес.бг български език във Филиповци ли сте го учили?