14

ddd

преди 3 години

Докато дават абстрактни задачи, които нямат НИЩО ОБЩО с реалността така ще е. За какво ми е косинус и синус като почвам работа. Ако някой ми обясни му давам жената.

13

Анонимен

преди 3 години

36 oт 100... ГЕРБ, дами и господа, 10 години...

12

Анонимен

преди 3 години

чудесно, всичко върви по план

11

Анонимен

преди 3 години

"Остават много ниските резултати по математик", призна министър Красимир Вълчев

10

обвинител

преди 3 години

Все по-надолу ще слизат резултатите, защото все повече са учителите, които създават зубърачи на дефиниции и термини и не учат на логически разсъждения децата от началните класове и прогимназията. С въвеждането на тестове спряха да ги учат как да излагат мислите си ясно, логиески подредено и изчерпателно. В първи клас правят съчинение по картинка и ги научат кое е важното, кое второстепенно, фон, излишно? Не могат да схващат смисъла на прочетен текст дори в гимназията! Ей, хора, дайте си сметка!

9

ПИ

преди 3 години

Е как може такова нещо, нали после IT специалисти ще стават с по 3-4К заплати?

8

Джипсиленд

преди 3 години

30 точки от 100 възможни дори не е 3-ка в другите държави. За да хванеш 3, трябва да имаш 50 или 60 точки. За 6-ца точките бяха към 90.

7

Анонимен

преди 3 години

До Българина 4За матурата по математика е статията, г-н патриотар, а не по бълг. език.По математика майчин- немайчин език не оказва влияние.Но на вас винаги другите етноси са ви виновни.

6

Анонимен

преди 3 години

Руското посолство помогнете

5

:)

преди 3 години

Сега дистанционното обучение ще го изкарат виновно.При толкова занижена сложност на задачите, пак не са доволни.На учениците им давайте задачи само за събиране- изваждане, деление- умножение... с калкулатор.

4

Българина

преди 3 години

Заради рязкото нарастване относителния дял на хората с немайчин език българския, средния успех ще пада неминуемо. Жокер, давайте всяка година едни и съши задачи, така поне имате шанс да задържите това постижение. Другия жокер е да карат тестовете на индийски и турски...

3

Анонимен

преди 3 години

Какво ни интересува това? Нали всички ще влязат, в която гимназия пожелаят? Нали всички ще ги приемат, в който университет искат и ще се дипломират? Ако някой се интересуваше от грамотността на учениците, нямаше да назначава всички учители по критерий "партийна принадлежност".

2

!!!

преди 3 години

Резултатите не са изнанадващи! Все пак да не забравяме, че децата три месеца учиха дистанционно, т.е. реално нищо не научиха.

1

Анонимен

преди 3 години

Дайте по-лесни задачи и ще се реши проблема