70

Анонимен

преди 4 години

dano ne vi s enalaga da poviarvate kolko e strashen KovidaТи как повярва?

69

няма вирус

преди 4 години

*** Тулупа отрича всичко, което няма връзка с чалгата, яденето и алкохола.Това му е и идеала и разбирането за свободата... която му ограничават.

68

ФОстафка

преди 4 години

Мангъра се смее на балъците които са се изпокрили като мишки и чакат оная печка от СЗО да забърка улача който ще докаче че черната раса не е тпа.

67

друг Романтик

преди 4 години

До РомантикАко имаш богата сестра или братовчедка, за предпочитане млада блондинка с дълги крака и иска да ме закара в Рио, кажи и че съм готов.

66

Айнщайн

преди 4 години

Всъщтност не съм казвал нищо такова, бил съм един изперкал учен, който е имал тежки проблеми с общуването, за са казвам каквото и да е !!!

65

Анонимен

преди 4 години

До 53Уважав труда и.Ама доста преиграва в ролята си на света великомъченица-страдалчица.

64

Романтик

преди 4 години

КОВИД-19 е конспирация.Аз съм богат човек на средна възраст и си търся партньорка да отидем на екскурзия в Рио де Женейро.Имам самолетни билети за следващата седмица. Моля пишете ми!

63

Анонимен

преди 4 години

До Т.Шакprav si za edno - nickname ti

62

Т.Шак

преди 4 години

До АнонименДа, защо да не подпиша отказ от такова лечение?По всичко изглежда, че смъртността при това лечение е около 85%, така че надявам, ако се стигне до там, да ми дадат възможност да подпиша, преди сестра Ексения да ми е навряла някоя тръба в гърлото.

61

До:Анонимен

преди 4 години

*** няма, как да разберат това интервю .За тях вируса е лъжа, понеже лабилната им психика и липса на интелект не им позволява да мислят адекватно.=============Изкара си надницата, хайде сега на опашка пред нощното шкафче на БАШ ТУЛУПА!

60

Анонимен

преди 4 години

Ми дотътрете Мангъра до интензивното бе ,да се озъби....

59

Вярвам

преди 4 години

В вируса и на сестрата , Но ... малко пресолена статията ми идва... нещо гнило има... твърде романтично звучи сякаш от книга извадено.

58

Анонимен

преди 4 години

Niama takuv narod - mnogo prost narod...mnogo znaeshti...dano ne vi s enalaga da poviarvate kolko e strashen Kovida

57

Анонимен

преди 4 години

Всъщност това не го е казал Айнщайн.Айнщайн е казал само че четвъртата ще е со камъни и дърве.

56

Анонимен

преди 4 години

До *** ШопА ти с стоиш в долнопробното си село, гледаш новините, четеш интернет, болен не си видял, ама знаеш, че вирусът е много страшен.Типичен изкуфял провинциалист.

55

До 47

преди 4 години

Че всяка зима си има грип, тази с какво те притеснява повече?

54

Анонимен

преди 4 години

Чета ви и се чудя, вие на коя планета живеете? Има го вируса, но е права медицинската сестра, като сте толкова сигурни, че всичко е манипулация, ще подпишете ли предварително отказ от лечение? Айнщайн още е казал, е човешката глупост е безгранична.

53

Т.Шак

преди 4 години

Ще кажеш, че се скъсват от работа и интубират по 200 човека дневно, щото сестра Ексения май това казва.В същото време, според сайта за коронавируса, в цялата страна интубираните са цифром и словом 16 (шестнадесет) човека, а някои от тях са интубирани бая отдавна. Май им се случва да вършат това, което описва сестрата, веднъж седмично или по-рядко.Нещо ми идва в повече патоса.

52

Тъп Шоп

преди 4 години

Отишъл шопа в зоологическата градина. Видял жирафа и казал - "Ей такова животно нема."Та така и с КОВИД-19.

51

до 48

преди 4 години

Осъзнаваш ли, че хората като нея са малко, повечето от тях на възраст. На едни им писва, втори се пенсионират, трети се разболяват.Ограничен ресурс са и такива като тях не се произвеждат за ден. Та като намалеят, за теб дали ще има кой да се погрижи от тях? Не е само Ковид, има и други болести и травми. Те имат задължения докато са на работа, но това бързо може да се промени. Не си Киро Гела да имаш възможности. Мисли малко и уважавай чуждия труд.