7

Са че ви кажа

преди 3 години

Съда пуска под домашен арест субекти, за които се смята , че не са опасни. Тоест станало веднъж, не е рецидив. И за да спести некой лев на нас данъкоплатците е измислен Домашния Арест . Капиш

6

Въй, да го ожалиш

преди 3 години

Поредното разхайтено отпадъче с "крехка психика", за което околните са само предмети за употреба. Срутили му живота, рийш ли. И аз се присъединявам към пожеланията да попадне при стари майстори на топло. Ще му го изградят наново така, че няма да знае кой е и на кой свят е.

5

Fenasi Kerim

преди 3 години

Като има психично разстройство да се хвърли от някой мост или да се блъсне в стълб. Защо ще гази друг човек? Нали е луд или не е добре? Щом е имал съзнанието да се опази, да не навреди на себе си а е навредил на друг значи е бил наясно какво върши. Наркоманите трябва да бъдат лекувани. Ако лечението не е успешно единствения вариант е евтаназия.

4

vlady

преди 3 години

Може да се лекува в специализирана психиатрия за затворници или евентуално да бъде настанен в сектор с повишена сигурност и там да получава лечение.

3

Анонимен

преди 3 години

А защо съдът го е пуснал под домашен ???какво да си мисли човек за нашите съдии

2

Анонимен

преди 3 години

Мутренско отроче. В Холандия на 24 карат колела. Само разни араби и наши мутри дават на синчетата си джипки. Културни особености.

1

GG

преди 3 години

Като е имал психично разстройство от катастрофа, защо кара кола ? Пък друса и кара...