28

Анонимен

преди 4 години

Страните които изграждат групов имунитет и не спазват мерки нямат повече заразени и жертви от тези които спазват мерките. Това показва, че мерките не действат, носенето на маски и военното положение са смешни, колкото и да въвеждат военно положение да съсипят фирмите, достатъчно е да отидеш да си купиш хляб и вирусите те налазват, всякакви вируси има. Пълна изолация е невъзможна.

27

Анонимен

преди 4 години

Е щом е така, за какво беше извънредното положение и "останете си вкъщи!?"

26

Анонимен

преди 4 години

Демек: Изпуснахме мача, не ни занимавайте повече. Който оцелее, оцелее.

25

Анонимен

преди 4 години

Много млади хора с други заболявания и отидоха защото не бяха лекувани - болниците стоят празни в очакване на чувалите с трупове от ковид-16 и не се занимават други болни. Тези хора можеше да са живи сега, да живеят.

24

Анонимен

преди 4 години

Добре бе развивайте колективен имунитет даже по-добре съберете се в зала Армеец ама заключете вратите никой да не излиза и се съберете там всички откачени самоубийци.Кихайте си мощно - хайдушката даже с пълни гърди и лека засилка на тялото та да лети проказата по надалеч.В почивките между кихавиците яко кашляйте.Хубаво с отворена уста и вдигната глава.Използването на кърпичка е табу.Докарайте си и болни да е сигурна работата.След 1 месец - напред към крематориумът. Няя се плашите вие сте железо

23

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСпоред статистиката 20% от тях ще се разболеят, а от разболелите се 10% умират.Статистиката не ти е вярна. Смъртността е по ниска от обикновения грип, а много от разболелите се прекарват ковид-19 без да го усетят или с леки симптоми.

22

ИСТИНАТА

преди 4 години

ПРОФ. ИВО ПЕТРОВ Е МАНГЪРИСТ!

21

Анонимен

преди 4 години

Има ли смисъл тогава всеки ден да ни обявяват че по 100 заразени имало? Това още 1 година ли ще гледаме и четем по медиите всяка сутрин?Аре спирайте с тия статии за вируса, че ни писна тотално на всички!

20

Анонимен

преди 4 години

Забелязвам в последните дни яко намангърване!Това, което се случва сега трябваше са стане през март и април, ама тогава Бацо и НОЩниците смятаха, че с натиск върху хората да си стоят в къщи ще надхитрят вируса и чакаха да дойде топлото време и да се разминем.Вирусът обаче не се хваща на селски хитрувания. На него Бацо не му е началник.Сега ще минем по пътя на Италия, Испания и Англия, но ще се прочуем като последните тъъпаци в Европа, водени от повелителят на простотията.

19

Анонимен

преди 4 години

Франция е със средна възраст 40 а не Конго.Професор?!?!?!По какво????П.П. Само му виж мутрата и............. айде нема нужда!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Да приемем, че след година 70% от населението на БГ ще са се срещнали с COVID-19. Според статистиката 20% от тях ще се разболеят, а от разболелите се 10% умират. Проста сметка показва, че при население от 7 млн. умрелите ще са около 100 000 / СТО ХИЛЯДИ/.Много "сухи клечки" ще има, а мангъров.

17

Василев

преди 4 години

Професора меже да е спасил много българи, като е извършил сложни хирургични операции, но няма смелост да се противопостави на системата, защото това е зависим човек, и никога няма да каже истината, че хората се манипулирани и излъгани!!!Агент Франки Бремър!ЦРУ!!!

16

Анонимен

преди 4 години

"Но също така в Конго, където възрастовият профил на населението е средна възраст 40 години - там смъртността е 0,6%" ??????????Мале-мале, тоя изби рибата.В Конго средната възраст е .......16 години бе Махмуд!!!

15

ИЛЮМИНАТИ

преди 4 години

Този вирус е опасен, защото прави хората Илюминати. Вампирасват. Този вирус засяга мозъка и сърцено. Официалната власт ТРЕПЕРИ ОТ ИЛЮМИНАТИТЕ от както матрицата вече не може да ги контролира с команди.

14

Анонимен

преди 4 години

И в Китай ли след година 70% от населението ще са срещнали вируса, или вече са го срещнали. Пълни глупости говорят тези доктори последователи на мангъра. Да кажат за 30 години , дали 70% от населението се е срещнало със СПИН-а и дали са получили имунитет.

13

Чичо

преди 4 години

Акцента сякаш трябва да е на това не колко ще са се срещнали с него, а колко след това ще са оживяли да разкажат (и сдобили се със съответните увреждания, разбира се)...

12

До 8 и 10

преди 4 години

Тоя изку.ф.елник е спасил много повече българи от смърт от колкото ковид е взел и ще вземе.А вие с какво помагате на народа?

11

хахахаха

преди 4 години

от понеделник никой няма да идва в БГ и никой няма да напуска БГ. Яко, много яко!

10

Анонимен

преди 4 години

Тоя е професор ама по лaпkaне на кюфтета.Вируса не бил особено опасен .......ХА-ХА-ХАПри смъртност от 1% се очакват 60'000 убити българи.Това не е опасно обаче за набедения "прУфесУр"Егати Уркуто е тоя.

9

Анонимен

преди 4 години

При нас всяка калинка с титла.