18

Анонимен

преди 4 години

Германия в била във валутен борд, свързан с долара. Германиите влизат в ООН чак в средата на 70-те години, чак тогава са що-годе самостоятелни държави. НО без право армиите им да излизат навън. САЩ не само води тяхното финансиране, а целенасочена политика към много страни, сред които Франция, Италия, Япония... за предоставяне на американски пазари за техни стоки, за по-ниски цени на техни стоки и т. н, с цел икономическо израстване, създаване на блок и разбиване на СССР.

17

Анонимен

преди 4 години

След ВСВ в Германия остават окупационни войски - в изтчна, руски, в западна - американски, които да контролират поведението на Германия. Руснаците отдавна си тръгнаха, но американците където стъпят много трудно си тръгват - за справка Ирак, Афганистан и много други места. Където разположат бази присъствието им става неограничено във времето, което прави доста притеснително присъствието им в България.

16

Анонимен

преди 4 години

Не забравяйте следното. Изречението на Меркел. Бежанци, добре дошли! Пряко отмъщение, за цяла бивша Европа. Или да примомня, кой е Кол?

15

Анонимен

преди 4 години

Не е само Германия, ами Япония, Корея, Ирак и т.н. че и България.Който не се съгласи доброволно да им е колоиия, следват санкции или принудителна окупация с марионетно правителство. Но когато СССР вкара армията си в Унгария и Чехия е диктатура.

14

Анонимен

преди 4 години

Дават работа на местните,плащат добре и е супер,да работиш за военните.Като се изнесат военните и бизнеса в града намалява драстично и се съкращават добре платени работни места.

13

Анонимен

преди 4 години

Нали затова беше коронавируса! Докато наивниците се криеха по килерите с по 20 маски и 5 каски на главата, те прекараха сума техника и хора!Кой разбрал разбрал, другите слагайте маските!

12

Саксофонов

преди 4 години

Трябва АХ да се завърне.

11

хе-хе-хе

преди 4 години

Много ви е обтекаема статийката,бе!А нещо така,между другото да споменете за КАНЦЛЕР-АКТА!?

10

Анонимен

преди 4 години

Щото са окупирана колония от САЩ, за да не влязат СССР и сега Русия. Никаква демокрация а просто бой и който е по-силен, а другия му става роб.

9

Анонимен

преди 4 години

Германците под това "американско робство" за 20 години след ВСВ станаха първа икономика на Европа. Стандартът им на живот е като на Швеция и Англия. А германските пенсионри спокойно обикалят света с пенсиите си.Това значи "американско робство"Горе долу същото е и в Япония.

8

ГЛУПАВ СИ ЧЕФО...

преди 4 години

ХИТЛЕР И СТАЛИН , БЕХА СЪЮЗНИЦИ, ЩОТО СЕ ГОТВЕХА КОЙ-КОГО ДА ГЛЪТНЕ ...А И НЕ СЕ РАЗБРАХА КАК ДА ПОСТРОЯТ "СОЦИАЛИЗМА"....ДАЛИ ДА Е "НАЦИОНАЛЕН ИЛИ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН".ВСЕКИ ИСКАШЕ 100%....И ТОВА ИМ ИЗЕДЕ ГЛАВИТЕ!

7

Анонимен

преди 4 години

Липсва отговорът на въпроса.В Германия има американски войници и бази, защото САЩ НЕ спазват подписаните договорености като условие за обединението на Германия. СССР изнесоха всички военни части, американците - не. Освен това принудиха Германия да промени конституцията си и да праща нейни военни на чужда територия. Сега НАТО се държи като терористична организация по дефиниция.

6

Анонимен

преди 4 години

Мои Шото руснаците са врагове ... Какви са тея *** въпроси? Честноооо!

5

Анонимен

преди 4 години

За да си харчат кинтите в местния публичен дом, германска алчност какво да се прави.

4

Анонимен

преди 4 години

Конвенционалната война се пресели в сферата на идиологеми. Например ***, цветни, права и сие. А ни сме просто ***, наречен матрял, който е Стока. Стока, която бичи за да си купи неща, които рекламата казва, че са й нужни.

3

БЪЛГАРЧЕ...

преди 4 години

..И АЗ ИСКАМ ДА СЪМ ПОД АМЕРИКАНСКО РОБСТВО ,БЕ...ЩОМ СИНА И ВНУКА НА КРУШОВИЦАТА СА У АМЕРИКА ...ЗНАЧИ "АМЕРИКАНСКОТО РОБСТВО" Е ХУБАВО НЕЩО!НАЛИ ТАКА ...??!

2

Чефо

преди 4 години

Защото не помагаха на Хитлер, да лапне Русия и после да делят 70/30 за америка, злато газ нефт алумин!Изобщо не са помагали на хитлер......Бог види и иде краварии

1

Анонимен

преди 4 години

Zashtoto Germaniya e pod amerikansko robstvo