88

Анонимен

преди 4 години

Това с комунистите са пълни глупости.Където се бутне мирише на корупция. На хората им писна да ги крадат.Само последната година скандалите са поне 30. Източване, роднински схеми, имоти за милиони, апартаменти без пари какво ли не видяхме. Ее всичко ли е фейк

87

Анонимен

преди 4 години

Дългата ръка на Кремъл.

86

Анонимен

преди 4 години

Руското ФСБ и лично агентът им Цв.Цв. сигурно са помогнали за материалите, ако не с друго с някой лев и братско потупване на Егото.50913

85

Анонимен

преди 4 години

Добре де баце като има пищоф що не свали дрона ами кара охраната нали е мъжкар.

84

Анонимен

преди 4 години

Защо не дигнаха пенсиите комунистите като бяха на власт. От кражби не им остана време.

83

Анонимен

преди 4 години

Преходът на България беше криминален това е и причината за зависимостите във властта и бизнеса.Трябва ново лице, което не е участвало в Прехода.Хайде бе, мъжки шовинисти, време е да повярвате на Ванга и Сл.Севрюкова за русата жена!Многото тестостерон и у мъжете и у жените не е добър за Балканите.

82

Анонимен

преди 4 години

До 89. Значи по твоята логика, ако няма жени около теб, ще се навиеш да те чуккат мъже, само защото няма алтернатива... Ти си просто един латентен хомосексуалист.

81

Анонимен

преди 4 години

Герберите плюят от безсилие и злоба че лъсват като притежатели на всички отвратителни качества в човека.

80

Българка

преди 4 години

ДОЛНИ ЗАДКОЛИСНИ ПРИОМИ И КОМПРОМАТИ.БЕЗМОРАЛНА БОРБА ЗА ВЛАСТЗАБРАВЯЙКИ КОЙ СА ТЕ И ЗАРАДИ КОГО БЪЛГАРИЯ К НА ОПАШКАТА.ЗА ВСИЧКО БИЛ ВИНОВЕН БОЙКО!ЛЕСНО ЛИ СЕ ОПРАВЯ СЪСИПАНА ИМЕННО ОТ ТЯХНИЯ СЦЕНАРИЙ ДЪРЖАВА.НАЙ ЛЕСНО Е ДА СЕ САТАНИЗИРА ЧОВЕК КОЙТО СЕ БОРИ ПО ВСЯКЪКЪВ НАЧИНДА ЕДНА ПО ДОБРА ДЪРЖАВА ЗА НАРОДА НИ!

79

ТИКВЕНИК

преди 4 години

Божков, Цветан Василев, КГБ и доста знайни и незнайни разбойници искат да доят тоя народ ... ама народа ПОУМНЯ !=========И как точно "ПОУМНЯ", след като дори не се замислят как Божков направи милионите си? Или може би ги направи без помощта на държавни корумпирани служители, особено в последните 15г?!НАИВНИЦИ!

78

Анонимен

преди 4 години

Тулупа е пътник. До седмица ще дойде удара който ще го обезглави.

77

Анонимен

преди 4 години

Продажните журналисти се надпреварват да замазват престъпленията на управляващите.Знаят че били фалшифи компромати без дори да е проверено.

76

Истукан

преди 4 години

Може ли министътр-председател да въвежда задължителни маски, а самият той да ходи без маска? Явно се мисли за над закона. Ние да носим маски, а той да не носи. За какво изобщо ги въведе тези маски?

75

Анонимен

преди 4 години

Радев превърна НСО в бандитска организация. То жени ли не биха, наемни убийци в техните редици , сега и шпиони. Тоя не е за президенството а за другаде.

74

Анонимен

преди 4 години

Добре, Борисов се издъни.Мандатът си е на ГЕРБ, ако са умни ще изберат Екатерина Захариева за премиер и БСП пак ще гризне дръвцето.

73

До 60

преди 4 години

Снима някой ОТ ОХРАНАТА МУ, КОЯТО Е НА НСО, ПОДЧИНЕНА Е НА РЕЗИДЕНТА. ДРУГ НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДОСТЪП ДО СПАЛНЯТА МУ, ОСОБЕНО КОГАТО СПИ.

72

HeinrichHimmler

преди 4 години

Вие не сте наред .. във всякаква друга държава този и довод отдавна щеше да е разследван и да е зад решетките ?!!

71

До Гошо

преди 4 години

и всички *** на ГЕРБ-Борисов сам се компрометира с постоянните си изцепки,вулгарно ,грубо и невъзпитано поведение+вопиюща некомпетентност и излагация по света и у нас.Самохвалството какво правел и разходките с джипката може да впечатлят само нискочели индивиди,*** и ду..давците около него,които са на държавната ясла.Хора без самочувствие и самоуважение.

70

Анонимен

преди 4 години

Комунисти защо не направите анализ на записа. На ли е при вас. Защото знаете че е менте, и ще ви лъснат лъжите.

69

Ха-ха

преди 4 години

Няма да дойдат социалистите на власт, споко.Електоратът им си отиди по естествен път.По-добре е да ОСТАНАТ ГЕРБ на власт, но да се изчистят, стига да могат, от тежката корупционна зависимост.=========Какво да изчистят, като 75% от тях са отпадъчния материал на БКП/ДС?!По-страшно от ккоммуниста, е ПРЕБОЯДИСАНИЯ!